*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 939192 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #882 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:02:42 am »
Είναι κάπως άδικο αυτό που λες sxedia. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Και φόρουμ ανάλογα για όλες τις ειδικότητες υπάρχουν και δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο... Σίγουρα σε ό,τι αφορά το ότι κάποιοι έχουν αρκεστεί σε τετριμμένες μεθόδους διδασκαλίας κλπ δεν έχεις άδικο.
Ας επανέλθουμε στην Αξιολόγηση όμως...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:43:29 »

Αποσυνδεδεμένος sxedia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:09:00 am »
Είναι κάπως άδικο αυτό που λες sxedia. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Και φόρουμ ανάλογα για όλες τις ειδικότητες υπάρχουν και δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο... Σίγουρα σε ό,τι αφορά το ότι κάποιοι έχουν αρκεστεί σε τετριμμένες μεθόδους διδασκαλίας κλπ δεν έχεις άδικο.
Ας επανέλθουμε στην Αξιολόγηση όμως...

Να αυτοβελτιωθουμε δε θελουμε .... να αξιολογηθουμε δε θελουμε .... να παιρνουμε 1300 ευρω και να μη βελτιωνομαστε ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:20:50 am »
Να αυτοβελτιωθουμε δε θελουμε .... να αξιολογηθουμε δε θελουμε .... να παιρνουμε 1300 ευρω και να μη βελτιωνομαστε ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Ποιος υποστήριξε κάτι τέτοιο; Που το άκουσες; Στο Mega μήπως...  :o

Αποσυνδεδεμένος sxedia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:26:34 am »

Ποιος υποστήριξε κάτι τέτοιο; Που το άκουσες; Στο Mega μήπως...  :o

Δεν ειδα ειδησεις! Μega βλεπεις?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:43:29 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:33:37 am »
Ήταν  υπερβολικά απαξιωτική η τοποθέτησή σου sxedia. Ελάχιστοι δεν θέλουν να αυτοβελτιώνονται και όσον αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι διάχυtο το έλλειμμα εμπιστοσύνης των αξιολογούμενων προς τους αξιολογητές. Απόδειξέ μας πως κάνουν λάθος... Κανένας δεν είπε δεν θέλω να αξιολογηθώ μέχρι τώρα!!
Σίγουρα πίσω από την άρνηση κρύβονται και ανεπαρκείς που δεν θέλουν καμιά αξιολόγηση, ούτε και αντικειμενική γιατί φοβούνται, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία αυτού του Forum...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:34:08 am »
σου απαντώ με τα μπλε γράμματα κομμάτι - κομμάτι

1. Εγώ λέω να κάνετε κανένα search job cuts education και να συνέλθετε .... Στις ΗΠΑ για παράδειγμα από το 2009 και μετά οι θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση μειώθηκαν κατά ... 300.000 σύμφωνα με έκθεση που ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ! Παντού απολύσεις και περικοπές γίνονται, ακόμη και στην Αυστραλία. Στην Ελλάδα του μνημονίου θα χρησιμοποιηθεί τελικά η αξιολόγηση για τη βελτίωση της παιδείας και όχι για περικοπές ;

σύμφωνοι, η αξιολόγηση γίνεται ως πρόσχημα για απολύσεις. Δέκα χρόνια - τουλάχιστον - πριν που ξεκίνησε αυτή η κουβέντα γιατί ο κλάδος αντιτάσσοταν μετά μανίας αντί να προσφέρει εναλλακτικές και να θέσει το πλαίσιο που ήθελε ; τώρα οι μεν εκπ/κοί κατηγορούν την κυβέρνηση για " κρυμμένα μυνήματα μέσω της αξιολόγησης" η δε κυβέρνηση κατηγορεί τους εκπ/κούς για ανεπάρκεια  και εξ αυτής άρνηση της αξιολόγησης.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:41:04 am »
Ήταν  υπερβολικά απαξιωτική η τοποθέτησή σου sxedia. Ελάχιστοι δεν θέλουν να αυτοβελτιώνονται και όσον αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι διάχυtο το έλλειμμα εμπιστοσύνης των αξιολογούμενων προς τους αξιολογητές. Απόδειξέ μας πως κάνουν λάθος... Κανένας δεν είπε δεν θέλω να αξιολογηθώ μέχρι τώρα!!
Σίγουρα πίσω από την άρνηση κρύβονται και ανεπαρκείς που δεν θέλουν καμιά αξιολόγηση, ούτε και αντικειμενική γιατί φοβούνται, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία αυτού του Forum...
Τα είπες όλα.... συμφωνώ και επαυξάνω
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:46:00 am »

αυτό το φόρουμ έχει αυτή τη στιγμή 19328 εγγεγραμμένα μέλη! Το σύνολο των ενεργών μελών δεν ξεπερνάει τα εκατό. Το σύνολο των εκπαιδευτικών ανέρχεται σε 155000.   Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε γιια πλειοψηφία -ούτε καν ΑΥΤΟΥ του φόρουμ!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Αυγούστου 27, 2012, 12:58:06 am »

αυτό το φόρουμ έχει αυτή τη στιγμή 19328 εγγεγραμμένα μέλη! Το σύνολο των ενεργών μελών δεν ξεπερνάει τα εκατό. Το σύνολο των εκπαιδευτικών ανέρχεται σε 155000.   Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε γιια πλειοψηφία -ούτε καν ΑΥΤΟΥ του φόρουμ!!

Διορθώνω: "η πλειοψηφία των ε ν ε ρ γ ώ ν μελών αυτού του Forum..."

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Αυγούστου 27, 2012, 01:04:39 am »
σου απαντώ με τα μπλε γράμματα κομμάτι - κομμάτι

1. Εγώ λέω να κάνετε κανένα search job cuts education και να συνέλθετε .... Στις ΗΠΑ για παράδειγμα από το 2009 και μετά οι θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση μειώθηκαν κατά ... 300.000 σύμφωνα με έκθεση που ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ! Παντού απολύσεις και περικοπές γίνονται, ακόμη και στην Αυστραλία. Στην Ελλάδα του μνημονίου θα χρησιμοποιηθεί τελικά η αξιολόγηση για τη βελτίωση της παιδείας και όχι για περικοπές ;

σύμφωνοι, η αξιολόγηση γίνεται ως πρόσχημα για απολύσεις. Δέκα χρόνια - τουλάχιστον - πριν που ξεκίνησε αυτή η κουβέντα γιατί ο κλάδος αντιτάσσοταν μετά μανίας αντί να προσφέρει εναλλακτικές και να θέσει το πλαίσιο που ήθελε ; τώρα οι μεν εκπ/κοί κατηγορούν την κυβέρνηση για " κρυμμένα μυνήματα μέσω της αξιολόγησης" η δε κυβέρνηση κατηγορεί τους εκπ/κούς για ανεπάρκεια  και εξ αυτής άρνηση της αξιολόγησης.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2012, 01:48:23 am από aggelhor »
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Αυγούστου 27, 2012, 01:25:21 am »
@πανος

τα ίδια λέμε ρε πάνο! ( οκ εγώ λέω να απολυθούν οι ακραίες περιπτώσεις όχι να τους ταίζουμε τσάμπα...γιατί στην τελική ποιός μου λέει και μου εγγυάται ότι δε θα βρεθούν και άλλοι τεμπέληδες να το παίξουν "ακραίες περιπτώσεις' και να πληρώνονται για να μην κάνουν τίποτα; )
Τιμωρητικό τμημα ( δλδ μισθολογική στασιμότητα πχ ) θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει; Γιατί να δώσεις αύξηση σε κάποιον που δεν παράγει όσο θα έπρεπε; δεν ειναι αυτο άδικο για αυτον που κατάφερε θετική αξιολόγηση;

@aggelhor
1. το σέβομαι την αντίθετη γνώμη δε σημαινει την δέχομαι κιολας.
2. το θέμα "συνδικαλισμός στην εκπ/ση " αφορά εκπαιδευτικούς όχι διοικητικούς.
3.  ωρύεται γιατί δεν είναι κομμάτι της πίτας αυτής πλέον, όχι γιατί τον ενοχλεί η νοοτροπία του ρουσφετιού per se.
4. τα ακομα περισσότερα τα αξίζει αυτός όχι μόνο το λέει αλλά το αποδεικνύει εμπράκτως.

παίδες, ωραία η κουβέντα αλλά εγώ το  πρωί δουλεύω οπότε κάπου εδώ σας αφήνω. Καλή βδομάδα σε όλους!!

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Αυγούστου 27, 2012, 01:29:45 am »
Είναι εξαρχής λάθος, όμως, τα ποσοστά που επιβάλουν πως κάποιοι θα μείνουν στάσιμοι κι ας μη το αξίζουν!
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Αυγούστου 27, 2012, 01:45:26 am »
@πανος

τα ίδια λέμε ρε πάνο! ( οκ εγώ λέω να απολυθούν οι ακραίες περιπτώσεις όχι να τους ταίζουμε τσάμπα...γιατί στην τελική ποιός μου λέει και μου εγγυάται ότι δε θα βρεθούν και άλλοι τεμπέληδες να το παίξουν "ακραίες περιπτώσεις' και να πληρώνονται για να μην κάνουν τίποτα; )
Τιμωρητικό τμημα ( δλδ μισθολογική στασιμότητα πχ ) θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει; Γιατί να δώσεις αύξηση σε κάποιον που δεν παράγει όσο θα έπρεπε; δεν ειναι αυτο άδικο για αυτον που κατάφερε θετική αξιολόγηση;

@aggelhor
1. το σέβομαι την αντίθετη γνώμη δε σημαινει την δέχομαι κιολας.
2. το θέμα "συνδικαλισμός στην εκπ/ση " αφορά εκπαιδευτικούς όχι διοικητικούς.
3.  ωρύεται γιατί δεν είναι κομμάτι της πίτας αυτής πλέον, όχι γιατί τον ενοχλεί η νοοτροπία του ρουσφετιού per se.
4. τα ακομα περισσότερα τα αξίζει αυτός όχι μόνο το λέει αλλά το αποδεικνύει εμπράκτως.

παίδες, ωραία η κουβέντα αλλά εγώ το  πρωί δουλεύω οπότε κάπου εδώ σας αφήνω. Καλή βδομάδα σε όλους!!
1. Δεν είπα να τη δέχεστε είπα να τη σέβεστε.
2.Το γνωρίζω, αναφερόμουν στη sxedia.
3. Κάνετε λάθος, είστε ισοπεδωτική, προσωπικά ποτέ δεν ήμουνα (όπως και πολλοί άλλοι) κομμάτι αυτής της πίτας, αλλά εξακολουθώ να ωρύομαι όποτε πρέπει (δεν ζητάω ούτε μετάθεση ούτε απόσπαση).Εσείς από που αντλείται τη βεβαιότητα ότι όσοι ωρύονται το κάνουν ορμώμενοι από ταπεινά κίνητρα?
4.Εσείς πως γνωρίζετε ότι μόνο το λέμε? Αξίζουμε τα λεφτά μας και με το παραπάνω και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με την παρουσία μας στην τάξη.
Σας καλούμε να μας παρακολουθήσετε και ...να μας αξιολογήσετε.
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Αυγούστου 27, 2012, 01:50:39 am »
Εγω φοβάμαι οτι ο αξιολογητής που θα'ρθει να με αξιολογήσει θα κάνει μια τρύπα στο νερό.... Προτιμώ να μου βάλουν μια κάμερα στην τάξη στο πως κάνω μάθημα και να την στέλνουν αντίγραφο στους γονείς των παιδιών και να αξιολογούμαι και από εκείνους παρά στο Χ άγνωστο μπάρμπα που θα έρθει να μου πει πως να κάνω την δουλειά μου καλύτερα...
Εγω λέω καλύτερα να αξιολογηθεί ο υπουργός παιδείας που παίρνει 6000+ ευρω το μήνα και όλο το επιτελείο του και μετά να αξιολογησει τον εκπαιδευτικό που είναι στο ξερονήσι με 650 ευρώ στο πως επιβιώνει και νιώθει τετραπληγικός και σε τι είδους αίθουσες-κοτέτσια παραδίδει μαθήμα....
Η αξιολόγηση προσωπικά για μένα θα είναι για τα πανηγύρια!!! ΄Οπως και να'ναι η αξιολόγηση είτε με multiple choice, είτε με τον ίδιο αξιολογητή μεσα στην τάξη να σε βλέπει πως παραδίδει, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ο εκπαιδευτικός δεν θα αλλάξει ούτε το χαρακτήρα του, ούτε το εκπαιδευτικό του έργο..Αν δεν του ανεβάσουν επίσης και το μισθολογικό κλιμάκιο η ψυχολογική του κατάσταση θα χειροτερέψει. Θα πάρει 2-3 ιδέες από τον αξιολογητή και μετά θα συνεχίσει με το δικό του τρόπο.. Λοιπόν όλα αυτά γίνονται οχι για την εξυγίανση της παιδείας και την τοποθέτηση ενός  εκπαιδευτικού διαμάντι μέσα στο σχολείο, αλλά στην low-low διαδικασία να πετάξουν 150000 δημόσιους υπαλλήλους μέχρι το 2015 άντε στην καλύτερη να μας αφήσουν με 300 ευρω.. Πριν την Τρόικα αυτό το μέτρο γιατί δεν το σκέφτηκαν? Τι σύμπτωση που το έφεραν τώρα...   η πορεία αυτής της κατάστασης στο χώρο της εκπαιδευσης δρομολογείται με 4 λέξεις: πτυχίο-> ΑΣΕΠ->αξιολόγηση->απόλυση... αυτό είναι και το μονοπάτι που περπατάει ο εκπαιδευτικός προς τον γκρεμό...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)