*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 939127 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #896 στις: Αυγούστου 27, 2012, 02:19:33 am »
Το θέμα είναι το εξής. Αυτό που αντιλαμβάνομαι από αυτό που λέει η bitch, οτι δηλαδή θα γίνουν "πιο αυστηρά τα πράγματα αργότερα", είναι οτι θα τους βάζουν ένα quota, δηλαδή θα τους αναθέτουν να "κόψουν" ένα ποσοστό πχ 20% από όσους αξιολογήσουν. Αυτό θα οδηγήσει πολλούς "αξιολογητές" στο να κόψουν με "ανθρωπιστικά κριτήρια", δηλαδή, πχ, να κοιτάνε αν ο άλλος είναι παντρεμένος/έχει παιδιά, και αν δεν είναι/δεν έχει, να του ρίχνουν στο κεφάλι, ή κάτι παρόμοιο.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:25:34 »

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Αυγούστου 27, 2012, 02:35:56 am »
Το θέμα είναι το εξής. Αυτό που αντιλαμβάνομαι από αυτό που λέει η bitch, οτι δηλαδή θα γίνουν "πιο αυστηρά τα πράγματα αργότερα", είναι οτι θα τους βάζουν ένα quota, δηλαδή θα τους αναθέτουν να "κόψουν" ένα ποσοστό πχ 20% από όσους αξιολογήσουν. Αυτό θα οδηγήσει πολλούς "αξιολογητές" στο να κόψουν με "ανθρωπιστικά κριτήρια", δηλαδή, πχ, να κοιτάνε αν ο άλλος είναι παντρεμένος/έχει παιδιά, και αν δεν είναι/δεν έχει, να του ρίχνουν στο κεφάλι, ή κάτι παρόμοιο.
δηλαδή θες να μας πεις οτι οποιος είναι πολύτεκνος έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει την αξιολόγηση. Αρα μπορεί να παίξουν ρόλο και τα κοινωνικά κριτήρια τότε... ωραία άντε να αξιολογηθεί με ειλικρίνεια ένας άγαμος εαν συμβούν αυτά τα κριτήρια και να του τύχει να βρίσκεται σε 1 σχολείο που οι συνάδελφοι του είναι 45αρηδες με 2-3 παιδιά....

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Αυγούστου 27, 2012, 04:40:15 am »
Δεν πιστεύω οτι θα χρησιμοποιηθούν τέτοια κριτήρια!  8)

Αποσυνδεδεμένος delete

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Αυγούστου 27, 2012, 09:23:58 am »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 05:08:38 pm από kmos »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:25:34 »

Αποσυνδεδεμένος Empedocles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #900 στις: Αυγούστου 27, 2012, 04:35:31 pm »
Αγαπητή Bitch,
Αν και συναισθάνομαι ότι μια ζωντανή συζήτηση μαζί σου θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, μέσω internet είναι λίγο περίεργη για μένα και δεν ξέρω αν μπορώ να τη χειριστώ και σωστά από ψυχολογικής απόψεως ! Επίσης χαλάστηκα από το γεγονός ότι έγινα μάντης κακών, μάλλον και ο μάντης υποφέρει ακόμη και αν πέσει μέσα ! Ευχαριστώ πάντως πολύ για την απάντηση σου με μεγάλο μέρος της οποίας συμφωνώ καθότι αν και γενικά θυμώδης δεν ισχυρίζομαι ότι έχω και το αλάθητο ! Επίσης κάτι που μου αρέσει είναι η ανάλυση διότι κάθε πράγμα έχει πολλά υπέρ και κατά, ενώ γενικά ο κόσμος συγκεντρώνεται είτε στα υπέρ, είτε στα κατά και ελάχιστοι βλέπουν και τα δύο και αποφασίζουν με κάποιον τρόπο δικό τους ! [Και το κακό είναι ότι και ο τύπος γράφει έτσι !]
Θα ήθελα όμως να κάνω μια ακαδημαική παρατήρηση που δεν είναι μόνο προς εσένα, αλλά προς όλους ! Με ποιά κριτήρια αποφασίζει ο καθένας ; Για παράδειγμα: μειώνονται οι μισθοί, ετσι; Εγώ ωρύομαι, αλλά δεν βγαίνω ! Παρατηρώ άλλους που δεν δείχνουν να τους πολυπειράζει  ! Γιατί δεν τους πολυπειράζει ; Αν έχουν λίγες ανάγκες, ναι μπορεί να μην τους πολυπειράζει ! Αν εχουν δεύτερο εισόδημα, πάλι μπορεί να μην τους πολυπειράζει ! Ο πρώτος ενδεχομένως είναι φιλοσοφημένος ! Ο δεύτερος όμως νομίζει πως είναι φιλοσοφημένος, στην ουσία είναι ασφαλής !
Το ίδιο και με τις απολύσεις ! Ναι, θα μπορούσαμε να είμαστε και λιγότεροι ! Σε όλο το δημόσιο θα μπορούσαμε να είμαστε και λιγότεροι ! Και στα μαγαζιά θα μπορούσαν να δουλεύουν και λιγότεροι διότι η κίνηση έχει πέσει ! Το να συμφωνήσει όμως να κανείς να γίνουμε λιγότεροι είναι άλλο πράγμα αν το αποφασίζει για τους άλλους και άλλο αν συμπεριλαμβάνει τον εαυτό του ! Τον τελευταιο καιρό στην Ελλάδα νομίζω πως έχουν βγει πολλοί ασφαλείς που συμπεριφέρονται σαν την Ιερά Εξέταση ! Ζητούνε εξιλέωση του κλάδου για τις αμαρτίες του παρελθόντος ! Λες και έχει τις χειρότερες ! Εάν μοιάζει έτσι, αλλά αυτοί είναι απλά σοφοι πάει καλώς ! Αν είναι επειδή αυτοί αισθάνονται ασφαλείς, τότε αυτοί ξέρουν και αυτοί ας το καταλάβουν !
Η  θέση μου είναι οτι η αξιολόγηση είναι χρήσιμη και ισως και να γίνει κατά το δυνατόν αντικειμενικά, αλλά θα πειθόμουν καλύτερα αν έβλεπα πχ και άλλα ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της Παιδείας να προωθούνται ! Ο Μπαμπινιώτης πχ πήγαινε να κάνει αλλαγές γρήγορα και τον σταματήσανε ! Και δεν την βιαζόταν την αξιολόγηση ! Οταν τώρα πηγαίνει το εξεταστικό τον παιδιών το 2016 (σε άλλο υπουργό δηλαδή ) και η αξιολόγηση πάει άμεσα ή η αύξηση ωραρίου, εμένα αυτή η βιασύνη με κάνει φιλύποπτο !

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2012, 04:39:02 pm από Empedocles »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Αυγούστου 27, 2012, 11:18:41 pm »
Θα ήθελα όμως να κάνω μια ακαδημαική παρατήρηση που δεν είναι μόνο προς εσένα, αλλά προς όλους ! Με ποιά κριτήρια αποφασίζει ο καθένας ; Για παράδειγμα: μειώνονται οι μισθοί, ετσι; Εγώ ωρύομαι, αλλά δεν βγαίνω ! Παρατηρώ άλλους που δεν δείχνουν να τους πολυπειράζει  ! Γιατί δεν τους πολυπειράζει ; Αν έχουν λίγες ανάγκες, ναι μπορεί να μην τους πολυπειράζει ! Αν εχουν δεύτερο εισόδημα, πάλι μπορεί να μην τους πολυπειράζει ! Ο πρώτος ενδεχομένως είναι φιλοσοφημένος ! Ο δεύτερος όμως νομίζει πως είναι φιλοσοφημένος, στην ουσία είναι ασφαλής !

Τον τελευταιο καιρό στην Ελλάδα νομίζω πως έχουν βγει πολλοί ασφαλείς που συμπεριφέρονται σαν την Ιερά Εξέταση ! Ζητούνε εξιλέωση του κλάδου για τις αμαρτίες του παρελθόντος ! Λες και έχει τις χειρότερες ! Εάν μοιάζει έτσι, αλλά αυτοί είναι απλά σοφοι πάει καλώς ! Αν είναι επειδή αυτοί αισθάνονται ασφαλείς, τότε αυτοί ξέρουν και αυτοί ας το καταλάβουν !

Η τοποθέτησή σου  με προβλημάτισε πολύ Εμπεδοκλή. Η ανωνυμία του Internet μας αφαιρεί την δυνατότητα να δούμε ποιος είναι πραγματικά αυτός που κρίνει και αν υπάρχει υποκρισία...

Αποσυνδεδεμένος crimson

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Αυγούστου 27, 2012, 11:37:03 pm »
  Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν συγχωνευθεί ή καταργηθεί 2000 σχολεία. Οι μισθοί των εκπαιδευτικών στη πλειοψήφία τους δε ξεπερνάνε τα 900 ευρώ. Η μορφή της διοίκησης έχει άλλαξει ως προς το πιο συγκεντρωτικό μοντέλο. Οι διορισμοί  ουσιαστικά έχουν παγώσει. Τα σχολεία υποχρηματοδοτούνται. Μόνο σε ένα τέτοιο πλαίσιο μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση για το ποιος  πραγματικά είναι ο σκοπός της αξιολόγησης.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Αυγούστου 27, 2012, 11:42:49 pm »
όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια έλεγε η γιαγιά μου!  Κατ' αναλογία, τον ασφαλή τον ονομάζουμε "άτομο άνευ ενσυναίσθησης"... Να σας πω λοιπόν για τους διοικητικούς που το "κατέχω" το άθλημα:

όταν προσερχομαι στην ώρα μου και αποχωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ώρα μυ  και ποτέ νωρίτερα
όταν διεκπεραιώνω εγκαιρως ό,τι μου αναθέτουν
όταν επικοινωνώ με τους εκπ/κούς και τους έχω απαντήσει μέσα σε δύο λεπτά με λεπτομέρειες στις απορίες τους
όταν συμμετέχω σε επιμορφώσεις και σεμινάρια ( πολλά και με δικό μου οικονομικό κόστος )
όταν φροντίζω να υποβάλω εγγράφως τις προτάσεις μου στην υπηρεσία
όταν μου έχουν αναθέσει εννέα αντικείμενα ενώ σε άλλους με το ζόρι ένα
όταν οι συνάδελφοί μου ζητούν τη γνώμη μου για θέματα που άπτονται κατά κύριο λόγο του δικού τους αντικειμένου
όταν το γραφείο μου δεν ειναι γεμάτο με χαρτιά ατάκτως πεταμενα γύρω γύρω
όταν σηκώνω το τηλέφωνό μου εννέα στις δέκα φορές
όταν λέω " θα σας πάρω πίσω να σας ενημερώσω " και το κάνω
όταν δεν παίρνω άδεια για ψύλλου πήδημα
όταν πολλές φορές έχω δουλέψει σε σαββατοκύριακα και  άλλες αργίες
όταν έχω χτυπήσει τρελές υπερωρίες
όταν με ζητούν οι ίδιοι οι  πρόεδροι του βαθμολογικού κέντρου για γραμματεία
όταν στο υπουργείο με ξέρουν με το μικρό μου γιατί τους έχω στείλει του κόσμου τα έγγραφα ή τους έχω απαντήσει άμεσα στα δικά τους
όταν είμαι εισηγήτρια  σε ένα σωρό επιμορφώσεις και σεμινάρια
όταν μου λένε οι εκπαιδευτικοι ( σε κάποιες περιπτώσεις το έχω και εγγράφως ) "ευτυχώς που υπάρχουν υπάλληλοι σαν κι εσένα "
όταν...όταν...όταν....

για ποιό λόγο να φοβάμαι την αξιολόγηση; Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και παραπάνω, χωρίς να έχω ταυτόχρονα απεμπολησει το δικαιωμά μου να διεκδικω απο την υπηρεσία μου ακόμα περισσότερα; Ποιός θα ειναι εκείνος που θα κοιτάξει τα κομματικά του κιτάπια και εμένα θα με βρει σκάρτη όταν θα ξέρει πως και γω θα μπορώ να πατήσω πάνω στις βρωμιές του ανά πάσα στιγμή και να τον κάνω ρόμπα γιατί πολύ απλά σε μένα δε θα βρει κάτι στο οποίο εκείνος να μπορέσει να πατήσει για να με αξιολογήσει αρνητικά;

Όπως πολύ σοφά λέει ο κολλητός μου ο Μπάμπης, 'εχουμε φτάσει οι φυσιολογικοί να αισθάνονται περίεργοι και οι περίεργοι φυσιολογικοι" ... ε λοιπον εγώ αρνούμαι να μπω στη λογική της μηχανής του κιμά. Όπως λέμε και στη
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος sxedia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:13:26 am »
όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια έλεγε η γιαγιά μου!  Κατ' αναλογία, τον ασφαλή τον ονομάζουμε "άτομο άνευ ενσυναίσθησης"... Να σας πω λοιπόν για τους διοικητικούς που το "κατέχω" το άθλημα:

όταν προσερχομαι στην ώρα μου και αποχωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ώρα μυ  και ποτέ νωρίτερα
όταν διεκπεραιώνω εγκαιρως ό,τι μου αναθέτουν
όταν επικοινωνώ με τους εκπ/κούς και τους έχω απαντήσει μέσα σε δύο λεπτά με λεπτομέρειες στις απορίες τους
όταν συμμετέχω σε επιμορφώσεις και σεμινάρια ( πολλά και με δικό μου οικονομικό κόστος )
όταν φροντίζω να υποβάλω εγγράφως τις προτάσεις μου στην υπηρεσία
όταν μου έχουν αναθέσει εννέα αντικείμενα ενώ σε άλλους με το ζόρι ένα
όταν οι συνάδελφοί μου ζητούν τη γνώμη μου για θέματα που άπτονται κατά κύριο λόγο του δικού τους αντικειμένου
όταν το γραφείο μου δεν ειναι γεμάτο με χαρτιά ατάκτως πεταμενα γύρω γύρω
όταν σηκώνω το τηλέφωνό μου εννέα στις δέκα φορές
όταν λέω " θα σας πάρω πίσω να σας ενημερώσω " και το κάνω
όταν δεν παίρνω άδεια για ψύλλου πήδημα
όταν πολλές φορές έχω δουλέψει σε σαββατοκύριακα και  άλλες αργίες
όταν έχω χτυπήσει τρελές υπερωρίες
όταν με ζητούν οι ίδιοι οι  πρόεδροι του βαθμολογικού κέντρου για γραμματεία
όταν στο υπουργείο με ξέρουν με το μικρό μου γιατί τους έχω στείλει του κόσμου τα έγγραφα ή τους έχω απαντήσει άμεσα στα δικά τους
όταν είμαι εισηγήτρια  σε ένα σωρό επιμορφώσεις και σεμινάρια
όταν μου λένε οι εκπαιδευτικοι ( σε κάποιες περιπτώσεις το έχω και εγγράφως ) "ευτυχώς που υπάρχουν υπάλληλοι σαν κι εσένα "
όταν...όταν...όταν....

για ποιό λόγο να φοβάμαι την αξιολόγηση; Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και παραπάνω, χωρίς να έχω ταυτόχρονα απεμπολησει το δικαιωμά μου να διεκδικω απο την υπηρεσία μου ακόμα περισσότερα; Ποιός θα ειναι εκείνος που θα κοιτάξει τα κομματικά του κιτάπια και εμένα θα με βρει σκάρτη όταν θα ξέρει πως και γω θα μπορώ να πατήσω πάνω στις βρωμιές του ανά πάσα στιγμή και να τον κάνω ρόμπα γιατί πολύ απλά σε μένα δε θα βρει κάτι στο οποίο εκείνος να μπορέσει να πατήσει για να με αξιολογήσει αρνητικά;

Όπως πολύ σοφά λέει ο κολλητός μου ο Μπάμπης, 'εχουμε φτάσει οι φυσιολογικοί να αισθάνονται περίεργοι και οι περίεργοι φυσιολογικοι" ... ε λοιπον εγώ αρνούμαι να μπω στη λογική της μηχανής του κιμά. Όπως λέμε και στη

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:15:16 am »
Ρε Πασχαλη μη φοβασαι την αξιολογηση ρε!!!!!!!!!!!!

Γιατι?????????????

Γιατι εχεις τα Jumbo πλαι σου, εχεις τα Jumbo πλαι σου, εχεις τα Jumbo μη το ξεχνας!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2012, 12:17:53 am από Giorgos-Effie »

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:15:39 am »
Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση, στα βορειοευρωπαϊκά κράτη, το εκπαιδευτικό σύστημα των οποίων επικαλούνται ουκ ολίγες φορές οι εκάστοτε υπουργοί παιδείας, δεν είναι τελική αλλά διαμορφωτική. Ο εκπαιδευτικός "αξιολογείται" συμβουλευτικά. Παρακολουθείται το διδακτικό του έργο από κάποιον "σύμβουλο", εντοπίζονται και επισημαίνονται οι αδυναμίες, παρέχεται βοήθεια (επιμόρφωση, συμβουλες κ.λπ.) και σε ένα επόμενο επίπεδο ο αξιολογητής επανέρχεται και επαναξιολογεί την κατάσταση. Η αξιολόγηση, εκεί στα προηγμένα κράτη όσον αφορά το εκπαιδευτικό τους σύστημα, δε χρησιμοποιείται ως άλλοθι για απολύσεις, δεν αποτελεί τιμωρία. Ο αξιολογητής στέκεται δίπλα και από τον "καλό" και από τον "κακό" εκπαιδευτικό. Εννοείται ότι σε αυτές τις προηγμένες εκπαιδευτικά χώρες, έχει προηγηθεί και μια στοιχειώδης κατάρτιση του εκπαιδευτικού επάνω σε θέματα διδακτικής, ψυχολογίας κ.λπ. Έτσι είναι το σωστό. Επιβάλλεται να έχεις διδαχθεί τη σχετική ύλη για την οποία θα "εξεταστείς". Άλλωστε, έτσι δε μας "λένε" οι σχετικές με το διδακτικό μας έργο, οδηγίες του υπουργείου; (δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε στην αξιολόγηση των μαθητών θέματα τα οποία δεν έχουν διδαχθεί, θέματα εκτός ύλης). Εδώ, ο εκπαιδευτικός καλείται να πληρώσει για την επιμόρφωση του και στην καλύτερη των περιπτώσεων να συμμετάσχει δωρεάν σε επιμορφωτικά σεμινάρια, στα οποία η τελική απόφαση για την συμμετοχή εξαρτάται από τη διάθεση του διευθυντή και από άλλους παράγοντες (βλέπε σχολή δημόσιας διοίκησης).

Υ.Γ. Ήμουν αποσπασμένος τρία χρόνια στη διοίκηση της εκπαίδευσης (από τα συνολικά εννέα χρόνια προϋπηρεσίας) με "άριστες" επιδόσεις, σύμφωνα με συναδέλφους και προϊσταμένους... παρόλα αυτά... "φοβάμαι" την αξιολόγηση σε αυτή τη χώρα, και σε σχέση τα όσα έχουν δει τα μάτια μου...     

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:30:07 am »
Δηλαδή black21, εκεί δεν έχει απολύσεις και αίμα;; Και τα "βαμπίρ" με τι θα χαρούν... :o

bitch, Κάποιος οικονομικά ασφαλής -και όχι με κάποια "κρεμαστάρια"  :P - δεν μπορεί να καταλάβει - να συναισθανθεί την θέση στη οποία βρίσκεται κάποιος που ζορίζεται από πολλές μεριές. Είναι λάθος αυτό;
Πάντως, με όλα αυτά που κάνεις στην δουλειά μάλλον "χαλάς την πιάτσα" και σε βλέπω από τους πρώτους υποψήφιους για απόλυση μετά την αξιολόγηση... 

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:47:41 am »
ωραία ρε παιδιά, να αξιολογηθώ, δεν έχω πρόβλημα. Αν και βγάζουν μάτι ποιοι είναι οι αργόμισθοι - λουφαδόροι συνάδελφοι
(υπάρχουν σε κάθε επαγγελματικό χώρο τέτοιοι, δεν είμαστε μοναδικό είδος. Έλεος με το αυτομαστίγωμα...)

Τι και αν έχω πτυχίο 5ετών σπουδών, διορισμένος με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ και παίρνω τον παχυλό μισθό των 800
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:51:06 am »
εννοείται ότι χαλάω την πιάτσα .....μονο που δεν τους κάνω τη χάρη να χαλάσω και μένα!! αν με βρουν κάπου λάθος ας έρθουν να μου το πουν....να δεις  εγώ τι έχω να πω για καθέναν τους τότε...και μετά να δούμε ποιός θα πάει για απόλυση... άκου να δεις Πάνο , δε σκοπεύω να δώσω σε κανέναν την χαρά να μπορέσει να πει το τόσο για την επαγγελματική μου ευσυνειδησία, γνώση  και συνέπεια.  Μπορεί - φυσικά - να μην τα ξέρω όλα αλλά αυτό μου δίνει και κίνητρο να συνεχίζω να μαθαίνω. Αυτά όμως που ξερω τα ξέρω καλά!! Εξ ου και δεν με φοβίζει ο κάθε τυχαίος ή όχι που θα έρθει να με αξιολογήσει.... καλώς να έρθει!

lens888 πόσο δίκιο έχεις στην τελευταία σου παράγραφο!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)