0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εννοείται ότι χαλάω την πιάτσα .....μονο που δεν τους κάνω τη χάρη να χαλάσω και μένα!! αν με βρουν κάπου λάθος ας έρθουν να μου το πουν....να δεις εγώ τι έχω να πω για καθέναν τους τότε...και μετά να δούμε ποιός θα πάει για απόλυση...
αν με βρουν κάπου λάθος ας έρθουν να μου το πουν....να δεις εγώ τι έχω να πω για καθέναν τους τότε...και μετά να δούμε ποιός θα πάει για απόλυση... άκου να δεις Πάνο , δε σκοπεύω να δώσω σε κανέναν την χαρά να μπορέσει να πει το τόσο για την επαγγελματική μου ευσυνειδησία, γνώση και συνέπεια. Μπορεί - φυσικά - να μην τα ξέρω όλα αλλά αυτό μου δίνει και κίνητρο να συνεχίζω να μαθαίνω. Αυτά όμως που ξερω τα ξέρω καλά!! Εξ ου και δεν με φοβίζει ο κάθε τυχαίος ή όχι που θα έρθει να με αξιολογήσει.... καλώς να έρθει!
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 28, 2012, 12:51:06 am αν με βρουν κάπου λάθος ας έρθουν να μου το πουν....να δεις εγώ τι έχω να πω για καθέναν τους τότε...και μετά να δούμε ποιός θα πάει για απόλυση... άκου να δεις Πάνο , δε σκοπεύω να δώσω σε κανέναν την χαρά να μπορέσει να πει το τόσο για την επαγγελματική μου ευσυνειδησία, γνώση και συνέπεια. Μπορεί - φυσικά - να μην τα ξέρω όλα αλλά αυτό μου δίνει και κίνητρο να συνεχίζω να μαθαίνω. Αυτά όμως που ξερω τα ξέρω καλά!! Εξ ου και δεν με φοβίζει ο κάθε τυχαίος ή όχι που θα έρθει να με αξιολογήσει.... καλώς να έρθει! Όπως βλέπεις malioni, η αίσθησή σου είναι απολύτως σωστή. Όχι μόνο θα πέσουν ντομάτες, αλλά θα είναι και απολύτως δικαιολογημένες αν σκάσει κανείς άνεργος (ή ακόμη χειρότερα εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση που περνάει όχι απλά αξιολόγηση, αλλά του Ταντάλου τα πάθη καθημερινά) και διαβάσει τα παραληρήματα κρίσης μεγαλείου όπως αυτό που παραθέτω. Η Bitch θεωρεί πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο από την αξιολόγηση αλλά παράλληλα υποβιβάζει στο επίπεδο του τυχάρπαστου όποιον επιχειρήσει να το κάνει (άρα και ανίκανο να κρίνει μια καθηγητάρα του δικού της βεληνεκούς.)Δεν φοβάται μεν την αξιολόγηση, αλλά κρατά και μια πισινή για το ποιόν του αξιολογητή σε περίπτωση που της πουν άντε σπίτι σου κυρά μου να φτιάξεις φακές.Μας πρήξατε ποιος και ποιος θα κάνει αξιολόγηση. Όποιος το κάνει και για τον υπόλοιπο κόσμο, Μαρίες Αντουανέτες. Οι προϊστάμενοί σας, δηλ. το κράτος, και στη χειρότερη οι πελάτες σας, δηλ. οι γονείς. Ότι ισχύει για όλους μας στον σκληρό κόσμο, έξω από τη θαλπωρή του δημοσίου. Όσο δεν το δέχεστε, μη περιμένετε κανέναν να σας λυπηθεί για τα επόμενα 100 ευρώ που θα σας κόψουν.