0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αλλά το status μας είναι αυτό του δόκιμου κι όχι εισέτι του μόνιμου
Εγώ αυτό που παρατηρώ πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη φουρνιά είναι "καταραμένη".είναι η φουρνιά που ενώ έδωσε ΑΣΕΠ την κατεκλεψαν οι αντισυνταγματικά διορισμένοι,δεν πρόλαβαν να δουν δώρα Χριστουγέννων κλπ ,με λείψους μισθούς ξεκίνησαν γιατί έβγαλαν όλη την κρίση μιας κι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τα παίρνουν μαύρα και μας βρίζουν κι από πάνω,έκαναν 15-20χρονια να διοριστούν,θα φάνε και το αγγουράκι της αξιολόγησης ..τι να πω ...από το αχ στο βαχ..αξιολόγηση εγώ θα δεχομουν μόνο τύπου ΑΣΕΠ,αδιαβλητων διαδικασιών με σφραγισμένα ονόματα κλπ αυτήν δεν την εμπιστεύομαι καθόλου...άλλωστε τον τύπου ΑΣΕΠ εγώ δεν τον φοβάμαι..έτσι ξεκίνησα..άλλοι δεν τον θέλουν για ευνόητους λόγους και τρέμουν πιθανή αλλαγή και του συστήματος..
να συμπληρώσω ότι στους Ασεπίτες δόθηκαν οι χειρότερες θέσεις για τοποθέτηση, προηγήθηκαν όσοι διορίστηκαν εκτός διαγωνισμού ΑΣΕΠ...
Έχει να γίνει χαμός.. Μονο αυτό έχω να πω... Θα πάει το γλύψιμο σύννεφο.. Και έτσι και τύχεις και σε κανένα σύμβουλο μαυροψυχο αντε γειά...
τολμάει κανείς να πει του συμβούλου, μην μπεις στην τάξη να με αξιολογήσεις;
Αν, βέβαια, προλάβει να μπει. Σε απομακρυσμένες περιοχές (ορεινά, νησιά κλ), δύσκολα θα του πληρωθούν τα εκτός έδρας για να τρέχει πάνω-κάτω σε όλα τα σχολεία.
Είναι υποχρεωμένος να πάει..ας τα βάλει από την τσέπη του όπως κι εμεις άλλωστε τόσα χρόνια...στους νεοδιοριστους όσοι ήμασταν κατά της μετακίνησης τους πριν τη διετία τι λέγαμε;ότι ξέρανε που πάνε...το ίδιο και στα αγαπητά στελέχη...δεν κατάλαβα γραφειαρες κι επιδόματα μόνο;που και το επίδομα δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνουν εφόσον εξαιρούνται των διδακτικών τους καθηκόντων..τη δουλειά γραφείου κάνουν παίρνουν κι από πάνω;αν τα έκαναν και τα δύο να καταλάβω την έξτρα αμοιβή.
Ναι συνάδελφε θα πάρει το πλοίο για Σύμη ή για Λέρο Φεβρουάριο να πάει να δει μάθημα. Οκ! Κάτσε γιατί θα έχουμε αξιολογουμενους 2 ταχυτήτων. Χαμός θα γίνει.
Ούτως ή άλλως υπάρχει θέμα με τις πολλές ταχύτητες αφού δεν τελείωσαν μαζί τα συμβούλια επιλογής. Δεν έχουν βγει όμως ακόμα τα ονόματα των συμβούλων που είναι έτοιμα και αναρψτιεμαι μήπως έχουν καταλάβει ότι θα είναι μπάχαλο άλλο σύμβουλοι να αρχίσουν τώρα και άλλοι μετά… Μήπως σε πρώτη δάση ξεκινήσει η αξιολόγηση από τους διευθυντές; Έτσι για να πουν ότι έγινε;
Ναι συνάδελφε θα πάρει το πλοίο για Σύμη ή για Λέρο Φεβρουάριο να πάει να δει μάθημα. Οκ! Κάτσε γιατί θα έχουμε αξιολογουμενους 2 ταχυτήτων. Χαμός θα γίνει.[/quoteΚαλά αυτό ήταν αναμενόμενο αλλά αν δεν πάει θα μαθευτεί και τότε θα πέσουν κάτι μυνιησεις που έλεγε κι η Αμαλία και ποιος θα αποζημιώσει ποιον.αν μια κυρία με τις απαιτήσεις της μπορεί να τα τίναξε όλους και όλα στον αέρα μπράβο της...μέχρι στιγμής οι ομοσπονδίες πέσαν σε χειμερία νάρκη πριν τις αρκούδες ...αλλά φίδια δεν είναι;μόνο που ούτε το θέρος ξυπνανε