0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω προσωπικά την εξής απορία. Διαβάζοντας το ΦΕΚ στάθηκα στο σημείο όπου λέει πως όταν κάποιος δεν πάρει ικανοποιητική βαθμίδα στην αξιολόγηση θα παρακολουθεί υποχρεωτική επιμόρφωση. Τι πάει να πει υποχρεωτική; Δηλαδή αν δεν την παρακολουθήσει κάποιος θα θεωρηθεί ότι υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα αυτό της παράβασης καθήκοντος; Γατί δεν διευκρινίζει το ΦΕΚ τίποτε περισσότερο πέραν της υποχρεωτικότητας της επιμόρφωσης. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό θα βοηθούσε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ρε παιδιά αν δεν συνδέεται με απολύσεις και άλλα δεινά γιατί είναι υποχρεωτική για τη μονιμοποίηση των νεοδιοριστων;αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι;αν ήταν απλά να επιμορφώθει κάποιος και όχι να πάρει πόδι ας ξεκινούσε από σχολικές μοναδες-νομους που υπάρχουν σύμβουλοι ασχέτως αν ο άλλος είναι νεοδιοριστος ή πιο παλιός.δεν κολλάνε κάποια γεγονότα με τις δηλώσεις τους .
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ναι. Το ζήτημα που δεν λαμβάνεται υπόψη είναι να αρνηθεί την αξιολόγηση κάποιος, αναφέροντας πχ ως λόγους εξαίρεσης για κάποιον αξιολογητή την υπόνοια μεροληψίας, ιδίως αν έχουν προηγηθεί ιδιαίτερες σχέσεις έριδας ή έχθρας. Δεν σκοπεύω φυσικά να το κάνω, αλλά απορία το έχω...
Εμείς στα νησιά έχουμε καθ το θέμα των ζευγαριών στα σχολεία. Θα αξιολογεί διευθυντής τον/την συζυγο; Δεν θα είναι δύσκολη η θέση και των δυο; (που ούτως ή άλλως είναι λόγω θέσης, αλλά στα νησιά δεν υπάρχουν πολλά σχολεία για να χωριστεί η επαγγελματική από την οικογενειακή ζωή)Και ευρύτερα συγγενικές σχέσεις υπάρχουν. Ξαδέρφια, κουμπάροι κλπ. Μια άνευ λόγου γελοιότητα μας περιμένει.
Αν υπάρξει η υπόνοια σχέσης έριδας που λες αυτό δεν θα θεωρηθεί ως λόγος να πέσεις στον δείκτη της καλής σχέσης και συνεργασίας;άστο δεν σώζεται από πουθενά..άσε που αν ισχυριστείς άμεσα ή έμμεσα κάτι τέτοιο μπορει ο αξιολογητής να σε μυνησει ότι συκοφαντεις το επαγγελματικό του στατους..
Νομικά πριν γίνει η αξιολόγηση μπορείς να αιτηθείς εξαίρεση προσκομίζοντας όμως αποδεικτικά στοιχεία και απλά η αίτησή σου να απορριφθεί. Αλλά γενικά, ποιος θα εγγυηθεί για την διαδικασία και ποιος να δώσει δίκιο; γελοιότητες
Εγώ πάλι ως νεοδιοριστη του 2021 (έχω 7 χρόνια προϋπηρεσία πριν το διορισμό και 1 χρόνο μετά το διορισμο), αναρωτιέμαι πως θα μονιμοποιηθουμε εμείς που βρισκόμαστε σε αδεια,αφού δεν θα,αξιολογηθουμε τώρα..Ανοιξα και σχετικό νήμα,αλλά δεν ήξερε κάνεις,ίσως εδώ που το νήμα είναι πολύ δημοφιλές, απαντήσει κάποιος συνάδελφος που ξέρει..
Θα αξιολογηθείς οταν γυρίσεις στη ταξη. Μέχρι τότε όχι
Και ως τότε η μονιμοποίηση μου θα είναι σε εκκρεμότητα,δυσάρεστο συναίσθημα..Ευχαριστω πολύ για την απάντηση!
Καμμιά εκκρεμότητα. Σε δυο μήνες έχουμε εκλογές κι οι νυν πάνε σπίτι τους με τους μέντορες τους συντονιστές και τις αξιολογήσεις τους.
Άντε μετά ο διευθυντής να αξιολογήσει αρνητικά την σύζυγο του! Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει με την πεθερά του όταν γυρίσει σπίτι; Ας μην αναφερθώ στην κρεβατομουρμούρα της συζύγου