0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια δυσαρεσκεια ...ΝΔτης ειναι ο προεδρος της ΟΛΜΕ...οποτε καταλαβαινεις...
γιατί προτιμούν να χαϊδέψουν τα αυτιά του ακροατήριου τους από το να μην εξοργίσουν εμάς:Πόσο ποσοστό του κλάδου πιστεύετε θα ψηφίσει στις εκλογές;
Οι ψηφοφόροι σε αυτό το thread δεν αναφέρονται στην μπουρδο-ΕΣΠΑ-αξιολόγηση της ακατανόμαστης.Όλα τα "ΝΑΙ" στην ψηφοφορία αναφέρονται στην δικιά μου πρόταση . Άλλωστε και εγώ "ΝΑΙ" ψήφισα.να υπάρχει αξιολόγηση;ναι 209 (51%)οχι 201 (49%)Σύνολο ψηφοφόρων: 403
Όσοι δεν κριθούν ικανοποιητικά παραμένουν δόκιμοι για άλλα δύο χρόνια και δεν μονιμοποιούνται..κατά τα άλλα καμία τιμωρητική συνέπεια ...
Μα βέβαια συνάδελφε. Μετά αναλαμβάνει το ειδικό διαφωτιστικό σεμινάριο του ΙΕΠ που σε κάνει εξπερ και στα 60 σημεία
Από πού προκύπτει ότι όλα αυτά θα γίνουν με κονδύλια ΕΣΠΑ; Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι ο αξιολογητής σύμβουλος έχει μικρότερο επίδομα από το επίδομα Διευθυντή Λυκείου. Για τα ταξίδια που θα κάνει θα ξοδεύει από την τσέπη του, μέχρι να τα πάρει σε 2-3 μήνες, κι αν.
η αξιολόγηση κεραμέως είναι απλά μια ακόμα μέθοδος κονόμας για να σπαταλήσουν στο μέλλον πακέτα ΕΣΠΑ οι εκπαιδευτές σεμιναρίων , όταν αυτοί θα (κάνουν ότι) εκπαιδεύουν εμάς τους ανεπαρκώς αξιολογηθέντες.....Εγώ φυσικά είμαι υπέρ μιας πραγματικής αξιολόγησης, αυστηρά και μόνο κάτω από ΟΛΕΣ τις παρακάτω προϋποθέσεις (μηδεμιάς εξαιρουμένης):
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/406253_atomiki-axiologisi-ekpaideytikon-ti-bazei-ston-ilektroniko-toy-fakelo-o σχετικά με αξιολόγηση
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι λοιπόν μια προσωπική εκτίμηση ότι στο μέλλον θα γίνει σπατάλη κονδυλίων ΕΣΠΑ.