0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε λέει ψέματα ακριβώς. Απλά μεταφράζει το γεγονός ότι ο σύριζα δεν υπερψήφισε (αφού απέχει γενικά) στο βολικότερο "καταψήφισε". Ίσως εξυπηρετεί καλύτερα τον σκοπό εκείνου που γράφει το άρθρο.
Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.. Όταν ένα κόμμα δεν ψηφίζει θα έπρεπε να γράφει απείχε από την ψηφοφορία και όχι καταψήφισε!! Κάποιος λέει ψέματα λοιπόν!!
Ναι αυτό θα έπρεπε να γράφει. Αλλά δεν το γράφει. Κάποιος πιο πονηρός από εμένα θα έλεγε ότι επέλεξε αυτές τις λέξεις για να δείξει ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο που στήριξε τους εκπαιδευτικούς.
Αν λοιπόν ο Σύριζα απείχε από την ψηφοφορία τότε είναι ντροπή τους να γράφουν ψέματα!!
Αυτά παθαίνουμε όταν βλέπουμε βοθροκάναλα ή διαβάζουμε λασπο-sites που απαγορεύουν τον σχολιασμό από κάτω.....Ελπίζω αυτό να μας γίνει μάθημα, και να ενημερωνόμαστε από εδώ και πέρα από μέρη που σέβονται την ελευθερία του λόγου.Και να το μάθουμε αυτό και στους μαθητές μας.
Δυστυχώς η αξιολόγηση αποτελεί υποχρέωση της χώρας και θα εφαρμοστεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση μείνει η έρθει...
Μπορείς να μας προτείνεις από που να έχουμε ενημέρωση; Καλοπροαίρετα ρωτάω!! Ελπίζω να έχω μια απάντηση!!
Υπάρχει τεχνική.
Αυτό που μου έγραψες είναι αν δεν κάνω λάθος πλατφόρμα επικοινωνίας.. Σωστά;
ναι...κάτι σαν το discord (το οποίο και αυτό παλαιότερα ήταν καλό, και τώρα το αγόρασε η microsoft και έχει γίνει μεγάλος αδελφός)