0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ανοίξαμε. Είναι πάρα πολύ χρονοβόρα διαδικασία, ακόμα και με ανοιχτά βιβλία. Κάθε άσκηση βαθμολογείται από 5 έως 100 μονάδες με άριστα το ... 3725. Και για πες μας, ειλικρινά, εσύ που το άνοιξες το υλικό. Τι ενότητα υπάρχει που δεν την έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα σε ήδη υπάρχουσες επιμορφώσεις; Μη συζητήσω για τα απίστευτα γενικόλογα θεωρητικά κείμενα με τρελό name-dropping χωρίς κανένα λόγο. Ούτε καψόνια στο στρατό να ήταν!
διεκπαιρεωτικό ειναι όλο αυτό για να γινει...δυστυχώς δεν μετράει για τα πρότυπα και πειραματικά
Μοίρασμα χρήματος σε ημετέρους. Η Ελλάδα της διαφθοράς που όλοι αγαπήσαμε. Κάθε φορά στις κάλπες επιβραβεύουμε αυτή την κατάσταση. Γιατί όχι και στις επόμενες εκλογές;Είμαστε πολλοί που έχουμε περάσει από ΑΣΕΠ, επιμορφώσεις, ΑΣΠΑΙΤΕ, μεταπτυχιακά για να καταφέρουμε μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης σε όλη την Ελλάδα, να πάρουμε μία δόκιμη θέση στην εκπαίδευση και τώρα μας ζητάνε να μας επιμορφώσουν (ξανά) και να μας αξιολογήσουν (ξανά). Μήπως η επιμόρφωση θα έπρεπε να ξεκινήσει με τους κομματικά διορισμένους της περιόδου 2004 - 2009, πολλοί από τους οποίους διορίστηκαν με 1 μόριο που είχαν πάρει από την ενισχυτική στην οποία γινόταν καταστρατήγηση του πίνακα; Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια, δεν έχουν μεταπτυχιακά, δεν έχουν επιμορφώσεις και δεν ήταν επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ. Διορίστηκαν επειδή μπήκαν στον πίνακα προϋπηρεσίας από το γνωστό παράθυρο της ενισχυτικής με το 40% και το 24μηνο. Μήπως η αξιολόγηση θα έπρεπε να ξεκινήσει από αυτούς που δεν έχουν αξιολογηθεί ποτέ;
Θα έπρεπε οι συνάδελφοί που είναι μερικά χρόνια πριν την σύνταξη να εξαιρεθούν της αξιολόγησης...όπως και οι αναπληρωτές οι οποίοι είναι βήτα κατηγορίας υπάλληλοί στην εκπαίδευση...
Για το περιεχόμενο της επιμόρφωσης και την ποιότητά του δεν έχω να σχολιάσω κάτι καθότι ακόμα δεν έχω επαφή. Υπάρχουν ωστόσο ισχυρές ενδείξεις προχειρότητας!....Οι ομοσπονδίες μας θα έπρεπε με την ανακοίνωση της Υ.Α. να προσφύγουν άμεσα για το λόγο αυτό...Έστω και τώρα πάντως, υπάρχει η δυνατότητα της προσφυγής όχι για ακύρωση αλλά για αποκατάσταση βλάβης (αν το διατυπώνω σωστά).
Πιο δίκαιο είναι να εξαιρεθουν από την αξιολόγηση όσοι δεν ψήφισαν την τωρινή κυβέρνηση.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εκδήλωση της Ν. Κεραμέως για το έργο της στο υπ. Παιδείας ετοιμάζουν εκπαιδευτικοί.
Το θέμα είναι να μαζευτεί 10000 κόσμος να προβληματιστεί ψηφοθηρικα γιατί μόνο αυτό καταλαβαίνουν. Αν μαζευτουν 200 άτομα κλαφτα Χαραλαμπε
Δεδομένου ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φοβηθεί ο δικτάτορας, θεωρείς ότι αν μαζευτεί 10000 κόσμος σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής δίπλα στην Αμερικάνικη πρεσβεία, αυτός θα φοβηθεί; Σιγά μην κλάψει, σιγά μη φοβηθεί ο δικτάτορας τους 200, και τους 10000, ακόμα και τους 100000. Νομίζω περισσότερο θα φοβάται (αν φοβάται τελικά) να μαθευτεί ότι μαζεύτηκε κόσμος, παρά το ότι μαζεύτηκε.Ειδικά αν ισχύει το σενάριο ότι την καλπονοθεία την έχει εξασφαλίσει, τότε κάτι άλλο πρέπει να γίνει για να φοβηθεί ο δικτάτορας. Τι όμως; Εγώ θεωρώ ότι για να φοβηθεί ο δικτάτορας πρέπει να μην μας περιμένει, πρέπει να τον πιάσουμε στον ύπνο.https://www.mixanitouxronou.gr/i-mera-pou-o-othonas-anagkastike-na-vgi-sto-parathiro-ton-anaktoron-gia-na-antimetopisi-tous-epanastatimenous-ellines-itan-3-septemvriou-1843-ke-o-laos-zitouse-sintagma-ke-tin-exosi-ton-vavaron-apo/"Ήταν στις μια τα μεσάνυχτα όταν ο βασιλιάς Όθωνας, που εργαζόταν ακόμα στο γραφείο του, άκουσε τις ζητωκραυγές"Από την άλλη θα μου πεις, και δίκιο θα έχεις: "Απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα"