0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε άλλα Υπουργεία και στα σώματα ασφαλείας μοιράζονται πακτωλοί χρημάτων ως μπόνους, πριμ, υπερωρίες ή 600ευρα στους αστυνομικούς (χωρίς αξιολόγηση) για ψηφαλάκια. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά ότι από τους εκπαιδευτικούς στο μεγαλύτερο μέρος θα φάνε μαύρο στις εκλογές...
εχω την αποψη οτι τα χαρτια απο μονα τους δεν σε κανουν ΔΑΣΚΑΛΟ,το ιδιο ισχυει και για τους διευθυντες αλλα και τους συμβουλους.στα σχολεια που εχω διδαξει εχω δει παλιους με ενα πτυχιο λιγο πριν τη συνταξη να δινουν την ψυχη τους (και τη σωματικη τους ακεραιοτητα*)και νεους τιγκα στα χαρτια να την εχουν αραξει αμεσως μετα το διορισμο τους αδιαφορωντας για τους μαθητες τους.*διδασκω σε επαλ
. Αν θες να είσαι στέλεχος, να είσαι σε θέση ευθύνης, πρέπει να εχεις να επιδείξεις και κάτι άλλο πέραν του ότι είσαι παλιός και έμπειρος. Ειδικά όταν οι υφιστάμενοι έχουν πολύ περισσότερη μόρφωση.
δεν εχω καταλαβει που ακριβως θελετε να καταληξετε, πρεπει να μετρανε μονο τα καθε ειδους χαρτια και να γινεται με το ζορι διευθυντης οποιος τα εχει; μονο με την προυπηρεσια με τον συγκεκριμενο νομο κανεις δεν μπορει να προσπερασει καποιον που εχει πολλα χαρτια, απλα αυτοι με τα χαρτια δεν κανουν αιτηση για διευθυντες και μενουν θεσεις γιαυτους με τα λιγοτερα προσοντα.
Όχι βέβαια, δεν εννοώ με το ζόρι. Εγώ πχ δεν θέλω ποτέ να γίνω διευθύντρια για΄τι δεν έχω τις ικανότητες και την κατάλληλη προσωπικότητα παρόλο που διαθέτω χαρτούρα.
αρα ικανοτητες και προσωπικοτητα ειναι ασχετες αλλα και σημαντικοτερες απο τα χαρτια, γιατι λοιπον θεωρειτε κατωτερο σας καποιον που τα διαθετει?(ξαναγραφω γιατι μπαινουν και αργοστροφοι στο φορουμ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ)
Να σχολιάσω 2-3 πράγματα : ο εν λόγω (και συλλήβδην ο σταθμός) με αξιολόγηση πού θα ήταν ; τι να λέμε.
Όχι ..... παιδιά.
για το διαταυτα σας ξαναρωταω,αν στην επαρχια που ειστε οι χαρισματικοι και με χαρτια δεν κανουν αιτηση για διευθυντες, τι θα γινει στην πραξη, θα βαλουμε καποιον απο αυτους με το ζορι ή θα γινει αυτος με τα ελαχιστα προσοντα που εκανε αιτηση και θα τον αποδεχτουμε;
Πού να πάει ένας νέος με προσόντα να βάλει υποψηφιότητα;
Επειδή κάποιος αγόρασε ένα μεταπτυχιακό ή έκανε ένα διδακτορικό στην αμοιβάδα της ανταρκτικής, πρέπει οι υπόλοιποι να θεωρούμε ότι έχει περισσότερα προσόντα από τους άλλους και είναι καταλληλότερος για την διεκδίκηση μιας θέσης;Σε καμιά περίπτωση. Αν είναι όντως καλύτερος, πρέπει να το αποδείξει με εξετάσεις στο γνωστικό αντικείμενό του.Κάποια στιγμή πρέπει η κοινοβουλευτική κοροϊδία της μοριοδότησης αγορασμένων ή υπερβολικά εξειδικευμένων τίτλων σπουδών να τελειώσει, και να παταχθεί αμείλικτα αυτό το εμπόριο τίτλων που έχει στηθεί εις βάρος της αξιοκρατίας και της δωρεάν παιδείας.
Πίσω από την αξιολόγηση κρύβεται η άρση της μονιμότητας.... Σήμερα το πρωί στο Σκαϊ, ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος είπε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για σοβαρή αξιολόγηση στο δημόσιο και για άρση της μονιμότητας....Τι άλλο να πούνε; Ποιος θέλει κάθε δύο χρόνια ή κάθε χρόνο (πολύ πιθανό) να τον αξιολογούν αν θα κρατήσει τη δουλεία του ή θα απολυθεί; Μήπως αυτοί που είναι υπέρ της αξιολόγησης φαντάζονται ότι θα τους σώζει ο γνωστός τους πολιτευτής ή ότι έχουν προσόντα και δεν τους κουνάει κανείς; Κούνια που τους κούναγε!!!!!!!!!
ά κάνουν, άλλοι υποτάσσονται στα άνωθεν κανονισμένα και την στρατιωτική ιεραρχία. Αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται προφανώς,