0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα αν θα τελειώσει η διαδικασια, τους απασχολεί να λενε ότι άρχισε. Επίσης η υφυπουργός μου φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ακόμα το αντικείμενο. Λέει το ποιηματάκι που έχει μάθει προεκλογικά.
Έχει μια βάση αυτό που λες.. Νομίζω ότι οι 25000 νεοδιοριστοι θα πρέπει να το πάρουμε σοβαρά και να αρχίζουμε να πιέζουμε τα συνδικαλιστικά όργανα αλλά και το Υπουργείο γιατί βλέπω να μένουμε δόκιμοι για τα υπόλοιπα χρόνια
Καθώς διάβαζα εδώ στο νήμα παρατήρησα πως υπάρχει διακοπή των μηνυμάτων από τον Μάρτη νομίζω έως τον Ιούνιο. Είχε κλειδωθεί;
Οσοι κανανε αποσπαση για τα ΣΔΕ και δεν ειχαν μονιμοποιηθεί αποκλείστηκαν και δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση, ενώ σε άλλους φορείς πήραν κάποιοι άλλοι . ΑΔΙΚΟ.
Ανεξάρτητα από το εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την αξιολόγηση (προσωπικά διαφωνώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που προβλέπεται να γίνει), αυτό που είναι κρίσιμο είναι ότι, εκ των πραγμάτων, μέσω της αξιολόγησης έχει εγκλωβιστεί ένα σωρό κόσμος, που υπηρετεί ήδη εδώ και 2 ή και 3 χρόνια, στο καθεστώς του δόκιμου. Η αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί πουθενά, σε κανένα απολύτως σχολείο, στο βαθμό που, ακόμα κι εκεί που οι αξιολογητές ολοκλήρωσαν τη δίωρη παρακολούθηση και συνέταξαν τη σχετική έκθεση, κανένας διευθυντής δεν έχει υπογράψει τις αξιολογικές εκθέσεις ως τώρα (στοιχεία της ΟΛΜΕ). Συνεπώς, οι δόκιμοι δεν έχουν αποτύχει να μονιμοποιηθούν λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αφού, ακόμα κι αν ήθελαν να αξιολογηθούν, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Άρα, μήπως έχει ένα νόημα να κινηθούμε, πέραν των ατομικών ενστάσεων, και στο δρόμο των προσφυγών; Θα μπορούσαν συνάδελφοι με παρόμοια εμπειρία, πχ Ασεπίτες του 2008, να μας δώσουν κάποιες κατευθύνσεις;