*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 934754 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spuros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #4676 στις: Αυγούστου 25, 2024, 02:58:12 pm »
Είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφω στο συγκεκριμένο νήμα. Ο χρήστης @leon λέει ότι όσα αναφέρω είναι ψευδή. Στο μεταξύ το μόνο που έκανα είναι να υπενθυμίσω όσα λέει ο νόμος και τίποτα άλλο. Αν θέλει ο συγκεκριμένος χρήστης την άποψή μου για τη συγκεκριμένη αξιολόγηση θα του έλεγα ότι αποτελεί φαρσοκωμωδία, είναι προσχηματική, γραφειοκρατικά δαιδαλώδης και στην τελική βγαίνουν όλοι άριστοι ή σχεδόν άριστοι. Δεν έχω ακούσει κάποιον που τελικά δεν μονιμοποιήθηκε. Δεν είναι δυνατόν και οι 20000 να είναι όλοι τέλειοι. Γίνεται απλά για να πούμε ότι έγινε. Μέσα σε όλο αυτό κάποιοι όντως λαμβάνουν συμβουλές και βοήθεια από κάποιους συμβούλους, όσοι κι αν είναι αυτοί.

Η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ παρασυρόμενοι από τα κόμματα που καθοδηγούν τις ηγεσίες τους (όπως και κάποιους χρήστες εδώ στο φόρουμ) δεν μπορούν να αρθρώσουν 5 λέξεις κατανοητές από όλους. Όλο συνθήματα και τσιτάτα χωρίς να εξηγούν το γιατί και το πώς και το κυριότερο χωρίς σοβαρή και ρεαλιστικά εφαρμόσιμη αντιπρόταση.

Νομίζω ότι σε λίγες ημέρες έρχεται η απόφαση που θα παγώνει τη μισθολογική εξέλιξη σε όσους δεν συμμετείχαν στην αξιολόγηση (μακάρι να κάνω λάθος).
Έχουν δικαίωμα ένστασης; Φυσικά και έχουν. Θα εξεταστεί από τα τοπικά υπηρεσιακά συμβούλια.

Οι Διευθυντές εκπαίδευσης που δεν στέλνουν την υπόθεση στο πειθαρχικό ενδεχομένως να έχουν ήδη υποπέσει στο παράπτωμα "παράβαση καθήκοντος".

Να είστε όλοι καλά και παρακαλώ να μη μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα, δεν έχει νόημα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διευθυντές εκπαίδευσης έχουν πέσει στο παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος μη μονιμοποιώντας όσους διορίστηκαν το 2020 υπακούοντας σε προφορικές εντολές αλλά δεν σε βλέπω να το αναφέρεις. Ότι μας συμφέρει....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:49 »

Αποσυνδεδεμένος spuros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4677 στις: Αυγούστου 25, 2024, 03:03:29 pm »
Μια χαρά το υπογράψαμε..  Απλά είστε από αυτή την πάστα που ακολουθείτε τυφλά ό,τι σας πουλάνε κι όταν γίνει η στραβή σκούζετε ότι σας παραπλάνησαν. Δικαίωμα σας (και πρόβλημα σας). Η διαφορά είναι ότι γράφοντας εδώ παίρνετε κι άλλους στο λαιμό σας με το να παρουσιάζετε μία εντελώς ψευδή εικόνα του "είναι όλα υπό έλεγχο. Τους έχουμε στο χέρι. Εσείς υπογράψτε και κοιμηθείτε ήσυχοι". Φυσικά αν γίνει η στραβή θα ψάχνουμε να βρούμε ανάρτηση σας. Θα την έχετε κάνει με ελαφρά όλοι οι Τσε Γκεβάρα εδώ μέσα.
Εμείς παρουσιάζουμε ψευδή εικόνα και εσύ τη σωστή? Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα? Εγώ λέω τη γνώμη μου και πιστεύω ότι είναι ακραία παράνομο να τιμωρήσουν απεργο!! Παρασύρω λες τους άλλους. Σώπα ρε φίλε τι λες οι άλλοι δεν έχουν κρίση να σκεφτούν τι πρέπει να πράξουν? Εσύ τι είσαι ο προστάτης τους κάνε μας τη χάρη...

Αποσυνδεδεμένος spuros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4678 στις: Αυγούστου 25, 2024, 03:06:04 pm »
Δίκιο έχεις. Τέσταρε το όμως πάνω σου ή πες από την αρχή ότι έτσι είναι η κατάσταση.
Φυσικά και το " τεσταρω" πάνω μου δεν μιλώ εκ του ασφαλούς

Αποσυνδεδεμένος anaplirotis111

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4679 στις: Αυγούστου 25, 2024, 03:11:21 pm »
Αν επιδείξουμε αλληλεγγύη κ ολοι αντιδρασουμε με τον ιδιο τροπο, δε θα μπορει τίποτα να κάνει το υπουργείο. Τι θα κάνει οταν θα αντιδρασει συσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα; Θα αφησει τα σχολεία αδεια ή θα περάσει ολους τους εκπαιδευτικούς απο πειθαρχικό; Και πρακτικα και ψηφοθηρικα να το δουμε, τίποτα δε θα κανουν γιατί δεν τους συμφερει.
Αλλα δυστυχώς ζούμε στην εποχή του εγω να βολευτω και να μη ρισκαρω τιποτα κ οταν οι αλλοι βγάλουν το φιδι απο την τρυπα να επωφεληθω κ εγω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:49 »

Αποσυνδεδεμένος george_pe_19

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4680 στις: Αυγούστου 25, 2024, 04:06:08 pm »
Διαίρει και βασίλευε...

Είναι αρκετά τα @ και δεν θυμάμαι...

Κάποιος ή κάποια, εδώ στο pde, πριν από καιρό, είχε γράψει ότι κατά τη διάρκεια της όλης φάσης (κάπως έτσι τελοσπάντων), οι από πάνω θα κάνουν ότι μας αξιολογούν και οι από κάτω θα κάνουμε ότι αξιολογούμαστε....

Θεωρώ αδιανόητο να επηρεαστεί, παρασυρθεί, θετικά ή/και αρνητικά, κάποιος, από τα λεγόμενα όλων ή κάποιων στο PDE, εφόσον το παρόν forum δεν είναι επίσημο αναφορικά με κάποιον φορέα της εκπαίδευσης.

Οι πληροφορίες, οι αξιόπιστες, και τα μέλη που τις παρέχουν, είναι συγκεκριμένα και "δοκιμασμένα", χρόνια τώρα.

Κάποτε συμπλήρωνα ωράριο σε ένα 4θέσιο Δημοτικό... Υπήρχαν 6 (έξι) διαφορετικές απόψεις για κάτι ασήμαντο στην τελική...

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού και καλή αρχή, από τη Δευτέρα 2/9 ή όποτε γίνει ανάληψη υπηρεσίας από τους/τις συναδέλφους, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστώ.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 25, 2024, 04:08:50 pm από george_pe_19 »

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4681 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:21:16 pm »
Όλα αυτά που λες λοιπόν είναι κρίσεις που δεν έχουν τεσταριστεί και προφανώς θα τεσταριστούν πάνω σε κάποιους συναδέλφους.

Το "το τάδε είναι αντισυνταγματικό κι  είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κριθεί αντισυνταγματικό" είναι ο ορισμός του "trust me bro, έτσι όπως σου τα λέω είναι".

Αν δεν επιβεβαιωθούν, εσύ θα βγεις να πεις ότι το αυταρχικό κράτος μπλα μπλα κι η εξαρτημένη δικαιοσύνη μπλα μπλα (χωρίς απαραίτητα να έχεις άδικο, για την ακρίβεια θα έχεις μάλλον δίκιο), αλλά άλλος θα υποστεί τις συνέπειες κι όχι εσύ.
Δε μου λες, αντιλαμβάνεσαι ότι η συμμετοχή στην απεργία δεν επισύρει ποινή ή όχι; Αντιλαμβάνεσαι ότι πρώτα πρέπει να βγει παράνομη η απεργία των ΕΛΜΕ (σε μια ΔΔΕ έγινε μόνο) και μετά ο εργαζόμενος από μόνος του να μη συμμετάσχει σε αξιολόγηση ώστε να του επιβληθεί ποινή ή όχι; Αντιλαμβάνεσαι ότι και παράνομη να βγει μια απεργία όσο αυτή ήταν σε ισχύ τότε καλύπτεται ο εργαζόμενος ή όχι; Για να μην καλύπτεται πρέπει πρώτα να βγει παράνομη (προείπα πως πλην των Χανίων πουθενά αλλού δε συνέβη αυτό) και μετά χωρίς συμμετοχή σ' απεργία ν' αρνηθεί αξιολόγηση. Τα 'χω γράψει χίλιες φορές κι εσύ συνεχίζεις στα trust me bro και trust me man και trust no one ή μάλλον trust the minister. Ok.

Αποσυνδεδεμένος Serraios

• Ιστορικό μέλος
  • Όνειρα κόντρα στην φθορά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4682 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:25:11 pm »
Συγνώμη ρε παιδιά ασχολούμαστε και εμείς και τα σωματεία μας αρκετά με ένα θέμα χωρίς ουσία ή χωρίς τόσο μεγάλη ουσία όταν για εμένα θα έπρεπε όλοι να είχαμε επικεντρωθεί στο πιο ουσιαστικό το οποίο είναι η αύξηση μισθού και η επιστροφή των δώρων.
Όλα αυτά που λέμε είναι δευτερεύον σημασίας, άσε που στην κοινωνία φαινόμαστε σαν τους κατσαπλιαδες που φοβούνται κάτι. Στην τελική από όσα γνωρίζω από αρκετές ΔΔΕ η διαδικασία είναι τυπική και όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι είναι εφοδιασμένοι με τόσα προσόντα που οι ιδέες που φέρνουν στις διδασκαλίες είναι για σεμινάρια..
Χαμογέλα ρε.. τι σου ζητάνε;

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4683 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:27:02 pm »
Συγνώμη ρε παιδιά ασχολούμαστε και εμείς και τα σωματεία μας αρκετά με ένα θέμα χωρίς ουσία ή χωρίς τόσο μεγάλη ουσία όταν για εμένα θα έπρεπε όλοι να είχαμε επικεντρωθεί στο πιο ουσιαστικό το οποίο είναι η αύξηση μισθού και η επιστροφή των δώρων.
Όλα αυτά που λέμε είναι δευτερεύον σημασίας, άσε που στην κοινωνία φαινόμαστε σαν τους κατσαπλιαδες που φοβούνται κάτι. Στην τελική από όσα γνωρίζω από αρκετές ΔΔΕ η διαδικασία είναι τυπική και όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι είναι εφοδιασμένοι με τόσα προσόντα που οι ιδέες που φέρνουν στις διδασκαλίες είναι για σεμινάρια..
Οι πειθαρχικές διώξεις κι η ποινικοποίηση του δικαιώματος στην απεργία είναι πολύ σοβαρό θέμα. Δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η αξιολόγηση ή αν βάζουν καλώς ή λίαν καλώς οι επιθεωρητές.

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4684 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:27:34 pm »
Με νόμο του

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4685 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:34:13 pm »
κοίταζα σημερα κατι ονοματα που εχουν κανει αιτηση για Συμβουλοι ειδικότητας. Και είδα ονόματα που μου ανέβασαν την πίεση στα 2000... Ας μην αναφερθω σε αυτούς που ήδη είναι...  ιδιαιτερακηδες ολκης και ο καθένας εχει σεβαστο αριθμό ακινητων στην κατοχή του από τα ιδιαιτερα και το μαυρο χρημα... ρε τι σου κάνουν τα προτυπα και πειραματικα!!!Ρε δεν πάνε στον διάολο λεω γω... χαφιεδες και γλυφτες την ειδαν εξουσία και μέντορες - αξιολογητες... α να πάνε να @

Αποσυνδεδεμένος Galactica

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4686 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:37:25 pm »
Δεν μπορεί να τα γράφουν εκπαιδευτικοί όλα αυτά.
Αγράμματα-ανορθόγραφα τσιράκια του Δρ. και του Υπουργείου τα γράφουν.

Αποσυνδεδεμένος Serraios

• Ιστορικό μέλος
  • Όνειρα κόντρα στην φθορά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4687 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:43:16 pm »
Οι πειθαρχικές διώξεις κι η ποινικοποίηση του δικαιώματος στην απεργία είναι πολύ σοβαρό θέμα. Δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η αξιολόγηση ή αν βάζουν καλώς ή λίαν καλώς οι επιθεωρητές.

Πάντα οι σοβαρές απεργίες δεν θα είναι νόμιμες και θα ποινικοποιούνται.
Αλλά ξαναλέω: είναι αυτό το σοβαρότερο θέμα του κλάδου; Όχι.
Το μισθολογικό είναι όμως! Ας κάνουμε απεργίες και αποχές με μόνο θέμα το μισθολογικό!
Είδες κανέναν δικαστικό υπάλληλο να κάνει σαματά για την αξιολόγηση; Όχι, κανένας! Παίρνουν όμως επιδόματα εκλογών για δύο μήνες.
Χαμογέλα ρε.. τι σου ζητάνε;

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #4688 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:46:25 pm »
Δε μπορείτε να καταλάβετε τι λέω. Το έχω ξαναζήσει αυτό με την προσφυγή των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2008. Τότε μου έλεγαν ότι υπονομεύω τον δικηγόρο κι ότι θα πρέπει απλά να τον εμπιστευτούμε. Κατόπιν εορτής ήρθαν στα λόγια μου. Δεν έχω όρεξη να το ξαναπεράσω. Ελπίζω να μην το πληρώσουμε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4689 στις: Αυγούστου 25, 2024, 06:57:24 pm »
Πάντα οι σοβαρές απεργίες δεν θα είναι νόμιμες και θα ποινικοποιούνται.
Αλλά ξαναλέω: είναι αυτό το σοβαρότερο θέμα του κλάδου; Όχι.
Το μισθολογικό είναι όμως! Ας κάνουμε απεργίες και αποχές με μόνο θέμα το μισθολογικό!
Είδες κανέναν δικαστικό υπάλληλο να κάνει σαματά για την αξιολόγηση; Όχι, κανένας! Παίρνουν όμως επιδόματα εκλογών για δύο μήνες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)