0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Διευθυντής στις Αυγούστου 29, 2012, 11:56:22 pmToυς είδαμε και πέρυσι στην απογραφή στοιχείων εκπαιδευτικού όπου ζητήσανε απ'τους εκπαιδευτικούς στοιχεία που ΗΔΗ υπήρχαν στον ατομικό φάκελο . Περιττό να σας πω ότι οι μισοί φάκελοι !!!! είχαν να ενημερωθούν 1 χρόνο ( άδειες, κλιμάκια κ.λπ) , καλό το φατσομπούκι στη διεύθυνση αλλά μήπως να κάνατε και καμιά δουλειά;που δηλαδή τώρα 45 άτομα στη διεύθυνση δεν είχαν άλλη δουλειά απο το να περνάνε τα στοιχεία 2500 εκπαιδευτικών σ ένα συστημα απελπιστικά αργό! Σοβαρευτείτε! Συν του ότι η εγκύκλιος έγραφε σαφέστατα ότι τα στοιχεία αυτα θα τα καταχωρισουν μόνοι τους οι υπάλληλοι και οι Διευθύνσεις Προσωπικού θα προβούν σε έλεγχο ΜΕΤΑ την καταχώριση - οπερ και εγένετο...
Toυς είδαμε και πέρυσι στην απογραφή στοιχείων εκπαιδευτικού όπου ζητήσανε απ'τους εκπαιδευτικούς στοιχεία που ΗΔΗ υπήρχαν στον ατομικό φάκελο . Περιττό να σας πω ότι οι μισοί φάκελοι !!!! είχαν να ενημερωθούν 1 χρόνο ( άδειες, κλιμάκια κ.λπ) , καλό το φατσομπούκι στη διεύθυνση αλλά μήπως να κάνατε και καμιά δουλειά;
πες μου έναν καλό λόγο γιατί να μη δειξουν οι ίδιοι οι αποσπασμένοι σε γραφεία εκπαιδευτικοί ότι ενδιαφέρονται για οσα το υπουργείο αδιαφορεί επιδεικτικά; Γιατί να μην αναλάβουν δράση οι αποσπασμένοι σε γραφείαεκπαιδευτικοί και παραμένουν απλοί θεατές στις εξελίξεις;το δάσος λέγεται δημοσια εκπαίδευση και η αξιολόγηση δεν είναι παρά ένα και μόνο δέντρο...
Χμμμμμμ άρχισα να φοβάμαι την αξιολόγηση από τον διευθυντή μου.
Και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί γιατί δεν έκαναν κάτι για να είναι πιο γρήγορο το σύστημα?
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 05:57:34 pmΚαι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί γιατί δεν έκαναν κάτι για να είναι πιο γρήγορο το σύστημα?Τι να έκαναν δηλαδή για συστήματα που καθορίζονται και ρυθμίζονται από το υπουργείο;
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:33:54 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 05:57:34 pmΚαι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί γιατί δεν έκαναν κάτι για να είναι πιο γρήγορο το σύστημα?Τι να έκαναν δηλαδή για συστήματα που καθορίζονται και ρυθμίζονται από το υπουργείο;από τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω με τον jak_13. Το εν λόγω σύστημα δεν ανήκει καν στο Υπουργείο Παιδείας!! Είναι του υπουργείου οικονομικών και αναφέρεται σε όλους τους Δ.Υ. και για να απαντήσω και στον Γιάννη -πριν βγούμε έξω για έξοδο - οι αποσπασμένοι σε γραφεία εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν ένα σωρό για να βελτιώσουν συστήματα και υποδομές της υπηρεσίας τους. Σε παραπέμπω στο σύστημα μισθοδοσίας και σε λίγο τοποθετήσεων της Α' Αθηνας και της Αιτωλοακαρνανίας - που σύντομα θα εξαπλωθει σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στην Απλούστευση που έρχεται όπου να ναι! Ώρα για φαί και ξύδια! Τα λέμε - πρώτα ο Θεός- αύριο πάλι!
Πώς να το πιάσουμε έτσι που το έγραψες; Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα έγραψες.
Ειλικρινά καλή τύχη στην αξιολόγηση , σας το εύχομαι
Παράθεση από: Διευθυντής στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:35:23 pmΕιλικρινά καλή τύχη στην αξιολόγηση , σας το εύχομαιευχαριστούμε για την ευχή σας και όμοια εύχομαι και για εσάς !
Μα δε θα αξιολογήσω εγώ αγαπητέ μου , κι εγώ θα φροντίσω να πάω σπίτι μου στα 3 χρόνια που μου απομένουν...