*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 942974 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Διευθυντής

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1008 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:01:48 am »

Μα συνάδελφε δεν είπα ότι εσείς θα αξιολογήσετε (αν και αυτό δεν μπορεί να το ξέρετε ακόμα), σας ευχήθηκα καλή τύχη και στην δική σας αξιολόγηση για τα υπόλοιπα 3 χρόνια σας.

Μ'αρέσει πάντως πως στρογγυλεύεις τις γωνίες  ;D . Άσχημα τα πράγματα συνάδελφοι ( ε ναι κι εγώ κάνω μάθημα) για να επανέλθω στο φλέγον ,άλλες περιφέρειες έχουν πλεόνασμα καθηγητών κι άλλες δραματικό έλλειμμα, δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένουμε από βδομάδα   
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:25:15 pm από alexel »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:06:11 »

Συνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:33:12 am »
Στις περιοχές που υπάρχει πλεόνασμα πρέπει να ελεγχθούν οι υπέυθυνοι από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Δεν είναι ανάγκη να βρει σε όλες κάτι. Αυτοί που ξέρουν θα το πάρουν το μύνημα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:37:50 am »
Δυστυχώς για σας παρ'όλη την εμπάθεια σας είναι πολύ καλή για τον πρώτο χρόνο κι από εκπαιδευτικούς πρωτίστως και από γονείς και μαθητές . Σας εύχομαι τα ανάλογα και καλή τύχη

Να μου επιτρέψετε να έχω μεγάλες αμφιβολίες, για όσα λέτε, γιατί η εμπάθεια και η ειρωνεία δεν κρύβονται. Φάνηκαν από το πρώτο σας μήνυμα και συνεχίστηκαν και στα μηνύματα που διαγράφηκαν.
Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή σύνταξη.

Υγ. Δεν ξεχνάμε και την υπόσχεση που δώσατε να μην ξαναγράψετε. Επειδή έχει διαγραφεί το μήνυμα δε σημαίνει ότι παύει να ισχύει και η υπόσχεση!
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:57:42 am »
Δυστυχώς για σας παρ'όλη την εμπάθεια σας είναι πολύ καλή για τον πρώτο χρόνο κι από εκπαιδευτικούς πρωτίστως και από γονείς και μαθητές . Σας εύχομαι τα ανάλογα και καλή τύχη

Να μου επιτρέψετε να έχω μεγάλες αμφιβολίες, για όσα λέτε, γιατί η εμπάθεια και η ειρωνεία δεν κρύβονται. Φάνηκαν από το πρώτο σας μήνυμα και συνεχίστηκαν και στα μηνύματα που διαγράφηκαν.
Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή σύνταξη.

Υγ. Δεν ξεχνάμε και την υπόσχεση που δώσατε να μην ξαναγράψετε. Επειδή έχει διαγραφεί το μήνυμα δε σημαίνει ότι παύει να ισχύει και η υπόσχεση!

Αναιρείται επομένως παν ισχύον (  όχι με δική μου ευθύνη  και δεν διαγράφω  εγώ ). Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εγώ γράφω υπέρ του εκπαιδευτικού και κατά των εξωσχολικών παραγόντων ( γραφεία ,διευθύνσεις ,υπουργεία), τότε λυπάμαι ,εξαιτίας προκατάληψης ( μπου διευθυντής) θα χάσετε  τα απτά ερείσματα που έχετε στην εκπαιδευτική κοινότητα.Και θα παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο....   

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:06:11 »

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:06:01 am »
Στις περιοχές που υπάρχει πλεόνασμα πρέπει να ελεγχθούν οι υπέυθυνοι από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Δεν είναι ανάγκη να βρει σε όλες κάτι. Αυτοί που ξέρουν θα το πάρουν το μύνημα.
Ποιος θα βρει άκρη; Όταν σε ένα σχολείο που περισσεύουν στην πραγματικότητα μόνο 3 - 5 ώρες φέρνουν από μετάθεση ή απόσπαση καθηγητή με πλήρες ωράριο μετά από επίμονο αίτημα του διευθυντή, που δηλώνει ότι όλοι έχουν 16 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, ότι θα πάρουν υποχρεωτικά προτζεκτ κ.α. τεχνάσματα, ποιος έχει την ευθύνη; Η διεύθυνση που του κάνει το χατήρι ή ο διευθυντής; Και ποιος θα τον κυνηγήσει, όταν δηλώνει ότι πρέπει να χαίρεσαι που θα έχεις πιο λίγο ωράριο!!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:13:02 am »
Αναιρείται επομένως παν ισχύον (  όχι με δική μου ευθύνη  και δεν διαγράφω  εγώ ). Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εγώ γράφω υπέρ του εκπαιδευτικού και κατά των εξωσχολικών παραγόντων ( γραφεία ,διευθύνσεις ,υπουργεία), τότε λυπάμαι ,εξαιτίας προκατάληψης ( μπου διευθυντής) θα χάσετε  τα απτά ερείσματα που έχετε στην εκπαιδευτική κοινότητα.Και θα παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο....   

Την υπόσχεση την έχετε δώσει δημόσια και ούτε αυτή δεν μπορείτε να τηρήσετε!
Να παρεμβαίνετε όποτε θέλετε αλλά εκφράσεις όπως "εσείς οι κατακαημένοι συνάδελφοι" και "ήθελα να σας κάνω ένα τεστ" από ένα διευθυντή, φυσικά και δεν είναι υπέρ του εκπαιδευτικού και ο εκπαιδευτικός θα σας απαντά καταλλήλως.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:15:09 am από jak_13 »

Gabriel Garcia Marquez

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:30:47 am »

Να παρεμβαίνετε όποτε θέλετε αλλά εκφράσεις όπως "εσείς οι κατακαημένοι συνάδελφοι" και "ήθελα να σας κάνω ένα τεστ" από ένα διευθυντή, φυσικά και δεν είναι υπέρ του εκπαιδευτικού και ο εκπαιδευτικός θα σας απαντά καταλλήλως.

Όταν δεν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και διαγράφονται δίκην λογοκρισίας επιλεκτικά γραφόμενα προσαρμόζομαι κι εγώ ανάλογα,και μαθήματα να κάνετε στους διαγράφοντες ,όχι σε μένα. Μάλλον φταίει που δήλωσα την ιδιότητα μου και βγάλατε το μένος σας , δεν πειράζει ,δεκτόν.
Κατακαημένοι αν διάβασες καλά συνάδελφε είμαστε όλοι και το έχω γράψει ( δεν εξαιρούμαι) και το "τεστ" ήταν για να δω πόσο μισείτε δυστυχώς  τους τυχόν διευθυντές σας ( μάλλον τα πετσοκόψανε κι αυτά)

Συνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:40:29 am »
Ποιος θα βρει άκρη; Όταν σε ένα σχολείο που περισσεύουν στην πραγματικότητα μόνο 3 - 5 ώρες φέρνουν από μετάθεση ή απόσπαση καθηγητή με πλήρες ωράριο μετά από επίμονο αίτημα του διευθυντή, που δηλώνει ότι όλοι έχουν 16 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, ότι θα πάρουν υποχρεωτικά προτζεκτ κ.α. τεχνάσματα, ποιος έχει την ευθύνη; Η διεύθυνση που του κάνει το χατήρι ή ο διευθυντής; Και ποιος θα τον κυνηγήσει, όταν δηλώνει ότι πρέπει να χαίρεσαι που θα έχεις πιο λίγο ωράριο!!!!
Όλοι, ότι και αν αυτό συνεπάγεται και για τον άτυχο εκπαιδευτικό. Καλά μν νομίζεις, δεν προβλέπεται από πουθενά να του πάρουν και το κεφάλι. Καλό είναι όμως όταν μπλέκουμε σε τέτοιες καταστάσεις σαν εκπαιδευτικοί να παίρνουμε τα μέτρα μας.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:55:48 am »
Επίσης μετά την "συναδελφική" απειλή μήνυσης από μέλος ,και μετά την "προειδοποίηση" της συντονιστικής ομάδας , αισθάνομαι πλήρης και ευτυχής , το πολύ πολύ να με διαγράψουν ανεπαίσθητα και ειρηνικά και  χωρίς απολογίαν  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 03:05:14 am »

Όταν δεν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και διαγράφονται δίκην λογοκρισίας επιλεκτικά γραφόμενα προσαρμόζομαι κι εγώ ανάλογα,και μαθήματα να κάνετε στους διαγράφοντες ,όχι σε μένα. Μάλλον φταίει που δήλωσα την ιδιότητα μου και βγάλατε το μένος σας , δεν πειράζει ,δεκτόν.
Κατακαημένοι αν διάβασες καλά συνάδελφε είμαστε όλοι και το έχω γράψει ( δεν εξαιρούμαι) και το "τεστ" ήταν για να δω πόσο μισείτε δυστυχώς  τους τυχόν διευθυντές σας ( μάλλον τα πετσοκόψανε κι αυτά)

1ον) Δεν διαγράφηκαν μόνο δικά σας μηνύματα. Μάλιστα παρέμεινε η ωραία σας ευχή ως επιστέγασμα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε όταν σας ανταποδίδουν τις ευχές. Μήπως θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερο;
2ον) Δεν έχω πρόθεση να κάνω μαθήματα σε κανέναν, παρά μόνο στους μαθητές μου, σε αντίθεση με εσάς που ήρθατε εδώ για να μας διδάξετε ήθος και τρόπους.
3ον) Δεν φταίει καμιά ιδιότητα γιατί δεν πίστεψα ποτέ ότι είστε διευθυντής.
4ον) Διάβασα πολύ καλά κύριε συνάδελφε και με εντυπωσίασε το δεύτερο πρόσωπο που χρησιμοποιήσατε κατά κόρον και σε αυτή την έκφραση. Εν πάση περιπτώσει, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου κατακαημένο και ελπίζω να μου επιτρέπετε να το εκφράζω. Αν θέλετε εσείς χρησιμοποιείστε πρώτο πρόσωπο.
5ον) Δεν μισούμε κανέναν και κρατείστε τα τεστ σας για τα παιδιά σας.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 03:10:39 am »
Επίσης μετά την "συναδελφική" απειλή μήνυσης από μέλος ,και μετά την "προειδοποίηση" της συντονιστικής ομάδας , αισθάνομαι πλήρης και ευτυχής , το πολύ πολύ να με διαγράψουν ανεπαίσθητα και ειρηνικά και  χωρίς απολογίαν  ;D ;D

Αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει ότι ίσως να μη φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι και να σας βοηθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας.
Όσο για την πληρότητα και την ευτυχία σας, αυτές μάλλον θα οφείλονται στο ότι επιδιώξατε να σας δοθεί λίγη σημασία.

Gabriel Garcia Marquez

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1019 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 07:28:42 am »
"...Πρώτοι λοιπόν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα πρέπει να αποτινάξουν οι ίδιοι αυτή τη νοοτροπία. Να ξεχάσουν τις 9, 10, 12 ώρες εργασίας την εβδομάδα και να δουλέψουν πραγματικά για μια διαφορετική ελληνική Παιδεία. Γιατί Παιδεία με 3 ώρες δουλειά στο σχολείο και 5 ώρες στο Φροντιστήριο, δεν γίνεται.

Και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες ως κοινωνία πρέπει να ξεχάσουμε το δημοσιοϋπαλληλίκι της ανευθυνότητας, της τεμπελιάς και της ραθυμίας...."

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=473196

Απο το σημερινο

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 08:21:06 am »
Είναι μεγάλη αντίφαση μια κοινωνία που έχει υποτιμήσει ηθικά και υλικά τους θεσμούς της παιδείας καταρχήν και της εκπαίδευσης των μελών της, να υπερτιμά ταυτόχρονα τον ρόλο των φορέων αυτών των θεσμών.
Όταν απαξιώνεις με κάθε μέσο και τρόπο τον εκπαιδευτικό πως είναι δυνατόν μετά να του ζητάς να είναι αυτός που θα "χτίσει" και θα σταθεροποιήσει υγιείς θεσμούς στη κοινωνία?
Είναι μόνος του ο εκπαιδευτικός αυτός που θα ξεριζώσει από τους μαθητές (τα νέα μέλη της κοινωνίας) τη νοοτροπία του δημοσίου? Ο γονιός, το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον δεν έχουν ευθύνη? Οι μαθητές είναι "άγραφο χαρτί" στα χέρια του εκπαιδευτικού? Οι μαθητές Μόνο με τους εκπαιδευτικούς έρχονται σε επαφή και λαμβάνουν πληροφόρηση?
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 10:00:38 am »
Σήμερα ξημέρωσε μία νέα μέρα. Με τα ίδια προβλήματα που εντείνονται σταδιακά. Οι συζητήσεις εντός του φόρουμ ενέχουν και τον κίνδυνο παρεξήγησης των προθέσεων. Όλοι κατέχουν μέρος της αλήθειας, με κόσμιο τρόπο νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να καταθέτει την άποψή του. Δεν χρειάζεται να πιανόμαστε από το παραμικρό των λεχθέντων μελών και να διαιωνίζουμε μία ατυχή συγκυρία. Άλλωστε καλούμαστε να αντιπαρερχόμαστε ποικιλία μαθητικών συμπεριφορών εντός τάξης. Το εύκολο είναι να αφορίσουμε. Το δύσκολο είναι να ανιχνεύσουμε το "γιατί" επιδεικνύει κάποιος ανάλογη συμπεριφορά. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες και βιώματα.
Αυτά ως ένα σύντομο σχόλιο με την ευχή να βλεπόμαστε όλοι εντός φόρουμ, κανένας να μην απέχει ή να εξαιρεί τον εαυτό του ή άλλους από την ανταλλαγή απόψεων.

Επαναφορά στο θέμα τώρα και με αφορμή την παρέμβαση του μέλους mat.. θα ήθελα να επισημάνω ότι εμείς οι λειτουργοί έχουμε δύναμη αντίστοιχη των ΜΜΕ. Καθημερινά μπαίνουμε σε τάξεις και ερχόμαστε σε επαφή με το πιο "ευαίσθητο" και "ελπιδοφόρο" κομμάτι της κοινωνίας. Και βέβαια οι μαθητές έρχονται σε επαφή με πλήθος πληροφοριών και δέχονται παντώς είδους επιρροές. Από εμάς όμως απαιτούν - και καλώς κάνουν - να είμαστε άμεμπτοι, πολυσχιδείς, αξιοπρεπείς, δίκαιοι, μαχητικοί, περήφανοι.
Νομίζω ότι το λεγόμενο "π α ρ α π ρ ό γ ρ α μ μ α" έχει έρθει η ώρα όλοι να το εντάξουμε στο μάθημά μας. Πέντε λεπτά κάθε μέρα συζήτηση με τα παιδιά, ένας σύντομος σχολιασμός της επικαιρότητας, οι προσδοκίες, η ταυτοποίηση των φόβων, η αποτύπωση των συναισθημάτων, τι είναι εκείνο που τους κλέβει τη ζωή; Πως δεν θα επιτρέψουν την ληστρική επιδρομή στα όνειρά τους.. Και άγραφο χαρτί να μην είναι οι μαθητές, ας φροντίσουμε εμείς στην κόλλα αναφοράς της ζωής τους να μην αποτελούμε την μουντζούρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 10:02:11 am από troll »
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182830
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144