Dr_Michael και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα συνάδελφε δεν είπα ότι εσείς θα αξιολογήσετε (αν και αυτό δεν μπορεί να το ξέρετε ακόμα), σας ευχήθηκα καλή τύχη και στην δική σας αξιολόγηση για τα υπόλοιπα 3 χρόνια σας.
Δυστυχώς για σας παρ'όλη την εμπάθεια σας είναι πολύ καλή για τον πρώτο χρόνο κι από εκπαιδευτικούς πρωτίστως και από γονείς και μαθητές . Σας εύχομαι τα ανάλογα και καλή τύχη
Παράθεση από: Διευθυντής στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 11:55:32 pmΔυστυχώς για σας παρ'όλη την εμπάθεια σας είναι πολύ καλή για τον πρώτο χρόνο κι από εκπαιδευτικούς πρωτίστως και από γονείς και μαθητές . Σας εύχομαι τα ανάλογα και καλή τύχη Να μου επιτρέψετε να έχω μεγάλες αμφιβολίες, για όσα λέτε, γιατί η εμπάθεια και η ειρωνεία δεν κρύβονται. Φάνηκαν από το πρώτο σας μήνυμα και συνεχίστηκαν και στα μηνύματα που διαγράφηκαν.Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή σύνταξη.Υγ. Δεν ξεχνάμε και την υπόσχεση που δώσατε να μην ξαναγράψετε. Επειδή έχει διαγραφεί το μήνυμα δε σημαίνει ότι παύει να ισχύει και η υπόσχεση!
Στις περιοχές που υπάρχει πλεόνασμα πρέπει να ελεγχθούν οι υπέυθυνοι από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Δεν είναι ανάγκη να βρει σε όλες κάτι. Αυτοί που ξέρουν θα το πάρουν το μύνημα.
Αναιρείται επομένως παν ισχύον ( όχι με δική μου ευθύνη και δεν διαγράφω εγώ ). Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εγώ γράφω υπέρ του εκπαιδευτικού και κατά των εξωσχολικών παραγόντων ( γραφεία ,διευθύνσεις ,υπουργεία), τότε λυπάμαι ,εξαιτίας προκατάληψης ( μπου διευθυντής) θα χάσετε τα απτά ερείσματα που έχετε στην εκπαιδευτική κοινότητα.Και θα παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο....
Παράθεση από: Διευθυντής στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:57:42 amΑναιρείται επομένως παν ισχύον ( όχι με δική μου ευθύνη και δεν διαγράφω εγώ ). Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εγώ γράφω υπέρ του εκπαιδευτικού και κατά των εξωσχολικών παραγόντων ( γραφεία ,διευθύνσεις ,υπουργεία), τότε λυπάμαι ,εξαιτίας προκατάληψης ( μπου διευθυντής) θα χάσετε τα απτά ερείσματα που έχετε στην εκπαιδευτική κοινότητα.Και θα παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο.... Την υπόσχεση την έχετε δώσει δημόσια και ούτε αυτή δεν μπορείτε να τηρήσετε!Να παρεμβαίνετε όποτε θέλετε αλλά εκφράσεις όπως "εσείς οι κατακαημένοι συνάδελφοι" και "ήθελα να σας κάνω ένα τεστ" από ένα διευθυντή, φυσικά και δεν είναι υπέρ του εκπαιδευτικού και ο εκπαιδευτικός θα σας απαντά καταλλήλως.
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:33:12 amΣτις περιοχές που υπάρχει πλεόνασμα πρέπει να ελεγχθούν οι υπέυθυνοι από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Δεν είναι ανάγκη να βρει σε όλες κάτι. Αυτοί που ξέρουν θα το πάρουν το μύνημα.Ποιος θα βρει άκρη; Όταν σε ένα σχολείο που περισσεύουν στην πραγματικότητα μόνο 3 - 5 ώρες φέρνουν από μετάθεση ή απόσπαση καθηγητή με πλήρες ωράριο μετά από επίμονο αίτημα του διευθυντή, που δηλώνει ότι όλοι έχουν 16 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, ότι θα πάρουν υποχρεωτικά προτζεκτ κ.α. τεχνάσματα, ποιος έχει την ευθύνη; Η διεύθυνση που του κάνει το χατήρι ή ο διευθυντής; Και ποιος θα τον κυνηγήσει, όταν δηλώνει ότι πρέπει να χαίρεσαι που θα έχεις πιο λίγο ωράριο!!!!
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:13:02 amΠαράθεση από: Διευθυντής στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:57:42 amΑναιρείται επομένως παν ισχύον ( όχι με δική μου ευθύνη και δεν διαγράφω εγώ ). Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εγώ γράφω υπέρ του εκπαιδευτικού και κατά των εξωσχολικών παραγόντων ( γραφεία ,διευθύνσεις ,υπουργεία), τότε λυπάμαι ,εξαιτίας προκατάληψης ( μπου διευθυντής) θα χάσετε τα απτά ερείσματα που έχετε στην εκπαιδευτική κοινότητα.Και θα παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο.... Την υπόσχεση την έχετε δώσει δημόσια και ούτε αυτή δεν μπορείτε να τηρήσετε!Να παρεμβαίνετε όποτε θέλετε αλλά εκφράσεις όπως "εσείς οι κατακαημένοι συνάδελφοι" και "ήθελα να σας κάνω ένα τεστ" από ένα διευθυντή, φυσικά και δεν είναι υπέρ του εκπαιδευτικού και ο εκπαιδευτικός θα σας απαντά καταλλήλως.Όταν δεν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και διαγράφονται δίκην λογοκρισίας επιλεκτικά γραφόμενα προσαρμόζομαι κι εγώ ανάλογα,και μαθήματα να κάνετε στους διαγράφοντες ,όχι σε μένα. Μάλλον φταίει που δήλωσα την ιδιότητα μου και βγάλατε το μένος σας , δεν πειράζει ,δεκτόν.Κατακαημένοι αν διάβασες καλά συνάδελφε είμαστε όλοι και το έχω γράψει ( δεν εξαιρούμαι) και το "τεστ" ήταν για να δω πόσο μισείτε δυστυχώς τους τυχόν διευθυντές σας ( μάλλον τα πετσοκόψανε κι αυτά)
Επίσης μετά την "συναδελφική" απειλή μήνυσης από μέλος ,και μετά την "προειδοποίηση" της συντονιστικής ομάδας , αισθάνομαι πλήρης και ευτυχής , το πολύ πολύ να με διαγράψουν ανεπαίσθητα και ειρηνικά και χωρίς απολογίαν