0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω το εχω απαντησει.γιατι να τους δειξουμε οτι φοβομαστε.επιπλεον μια φορα μας δινουν την ευκαιρια να πουμε τη γνωμη μας και εμεις θα την πεταξουμε.αλλωστε αν κανεις σωστα τη δουλεια σου γιατι να φοβασαι την αξολογηση;
Παράθεση από: alexis2 στις Οκτωβρίου 06, 2012, 05:21:06 pmκι εγω το εχω απαντησει.γιατι να τους δειξουμε οτι φοβομαστε.επιπλεον μια φορα μας δινουν την ευκαιρια να πουμε τη γνωμη μας και εμεις θα την πεταξουμε.αλλωστε αν κανεις σωστα τη δουλεια σου γιατι να φοβασαι την αξολογηση;γιατί ενώ συζητιέται πάαααρα πολλά χρόνια, αποφάσισαν να την επιβάλουν τη στιγμή που η τρόικα ζήτησε 150.000 λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους ως το 2015. Και γιατί σκοπός της αποκλείεται να είναι η ανατροφοδότηση και βελτίωση του εκπαιδευτικού. Τώρα όσοι τσιμπήσουν το τυράκι των bonus , είναι απλώς άξιοι της μοίρας τους.
Επομένως, ποια η επιλογή Landau; Να μην τοποθετηθούμε καν, για τον φόβο, πως μπορεί να μας αγνοήσουν;Μια ζωή στην απέξω δηλαδή, με το δάκτυλο σηκωμένο για καταγγελία;Ως πότε;
Ενώ γενικά είμαι υπέρ της αξιολόγησης,φοβάμαι ότι αυτό το ερωτηματολόγιο αποτελεί μια μικρή κοροϊδία.Οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ γενικές και δεν ενδείκνυνται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.Δηλαδή εάν απαντήσεις π.χ. ότι ο εκπ/κός χρειάζεται "λίγη" ή "αρκετή" αξιολόγηση,τότε θα σου κάνουν λίγη ή αρκετή;Τί είναι,καφές με ολίγη;Νομίζω ότι έχει περισσότερο το χαρακτήρα βολιδοσκόπησης του κλίματος ανάμεσα στους εκπ/κούς εν όψει της αξιολόγησης που έρχεται,έτσι ώστε να λειτουργήσει είτε ως νομιμοποιητική διαδικασία σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής,είτε ως επιχείρημα εναντίον μελλοντικών αντιδράσεων σε περίπτωση μικρής συμμετοχής (θα πουν π.χ. ότι "εμείς σας εντάξαμε στη διαδικασία,μπορούσατε να πείτε τη γνώμη σας,αλλά εσείς αρνηθήκατε").Αυτό το πιστεύω και λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που έχει διατεθεί.Δεν μας έδωσαν το χρόνο να το συζητήσουμε ούτε καν στους συλλόγους.Ελπίζω να είμαι απλά καχύποπτος και να κάνω λάθος.