0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οπότε προσέχουμε σε ποιο σχολείο ήμαστεξέρουμε ποιοι δ/ντες αξίζουν και ποιοι όχιστην τελική ο δ/ντης θέλει άτομα να βγάζουν δουλειά για το σχολείο γιατί και αυτός κερδίζει από την δική του αξιολόγησηο κολλητός αν είναι ρεμάλι θα πάρει πόδι, σιγά μην ρισκάρει ο δ/ντης την καριέρα του για έναν "κολλητό"κάνουμε λοιπόν την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται, αν πιστεύουμε ότι αδικούμαστε κάνουμε ένσταση καθώς και αξιολόγηση του ανωτέρου μας
Εγω συναδελφοι αναρωτιεμαι το εξης:ας πουμε οτι δεχομαστε οτι ολα τα κριτηρια με τα οποια θελουν να μας αξιολογησουν ειναι 'σωστα'....λεμε τωρα....αυτο με τη γνωση ξενης γλωσσας μου φαινεται καπως κουφο απο την αποψη οτι δεν νομιζω να παιζει ρολο στο αν ενας εκπαιδευτικος ειναι καλος στη δουλεια του.Παιζει δηλαδη τοσο μεγαλο ρολο αν π.χ. ενας Φυσικος γνωριζει τη χ ή ψ ξενη γλωσσα;Ή ενας δασκαλος....θα μιλαει στους μαθητες του στα ιαπωνεζικα;Πως το βλεπετε εσεις;Εγω παντως σαν καχυποπτη που ειμαι απο τη φυση μου(καλως ή κακως) μυριζομαι αφορμες για διαθεσιμοτητες και απολυσεις.Δεν τους βγαινουν παλι τα νουμερα και η Τρόικα θελει να θυσιαστουν κι άλλοι......ποσοι ακομη.....ελεος πια!!!!!!!
Κριτήρια Εκπαιδευτικής αξιολόγησης
Συναδελφοι, γνωρίζετε αν η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί από την τρέχουσα σχολική χρονιά; Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε και εσείς ότι φορτωνόμαστε πάααααρα πολύ! Όλο αυτό μέχρι να ισορροπήσει και να συνηθίσουμε τα νέα δεδομένα θέλει χρόνο και κόπο... Προσωπικά, παρόλο που είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού, με έντονη δράση σε προγράμματα, μαθητικούς διαγωνισμούς κ.λπ και συνεχώς επιμορφώνομαι, δεν κρύβω ότι η παρουσία ενός συμβούλου στην τάξη μου με αγχώνει...
από γενάρη είπαν ! Η παρουσία συμβούλου να μη σε φοβίζει. Όταν ήμουν εκπαιδευτικός τον καλούσα εγώ να έρθει να με δει καινα μου πει την γνώμη του, μετά ερχόταν και συνάδελφοι για υποδειγματικές διδασκαλίες. Δεν ειναι κάτι τρομερό και ειναι και πολύ χρησιμο. Θα μπορούσες να ζητήσεις να έρθει απο τώρα ώστε να συνηθίσεις και να ζητήσεις επίσης να δεις το μάθημα ενός συναδέλφου σου που θαυμάζεις. η ανατροφοδότηση θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Στην τελική, αν μπορείς να σταθείς μπροστά σ ενα τσούρμο παιδιά, τι να σου πει ο σύμβουλος...
φυσικά αυτό το ΠΔ δεν αφορά όσους είναι σε διαθεσιμότητα, απλά γιατί κριθήκαμε όλοι άχρηστοι-υπεράριθμοι-ανεπαρκείς. Ελπίζουμε τώρα που φύγαμε όλοι εμείς οι άχρηστοι (με τα μεταπτυχιακά, τα δεύτερα πτυχία, τις ξένες γλώσσες, τις επιμορφώσεις) να ξεβρώμησε η εκπαίδευση. Καλή συνέχεια στην αξιολόγηση. Περιμένουμε εναγωνίως τους επόμενους.