0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισημαίνεται ότι για τους αποσπασμένους υπαλλήλους, που υπάγονται στοπεδίο εφαρμογής του Π.Δ. 318/1992, συντάσσονται εκθέσεις αξιολόγησης απότους προϊσταμένους των υπηρεσιών του πεδίου εφαρμογής του Π.Δ. 318/1992, στιςοποίες είναι αποσπασμένοι και συμπεριλαμβάνονται τόσο στην προαναφερόμενηκατάσταση υπαλλήλων που χορηγεί η αρμόδια υπηρεσία Διοικητικού/Προσωπικούστο αρμόδιο για την έκδοση της απόφασης επιμερισμού όργανο όσο και στηναπόφαση επιμερισμού των ποσοστών αξιολόγησης. Υπάλληλοι που δεν υπάγονταιστο πεδίο εφαρμογής του Π.Δ. 318/1992 (π.χ. εκπαιδευτικοί), οι οποίοι υπηρετούνσε δημόσιες υπηρεσίες του πεδίου εφαρμογής του Π.Δ. 318/1992 και είναι βάσειτης κείμενης νομοθεσίας ή των οικείων οργανικών διατάξεων προϊστάμενοι στιςυπηρεσίες αυτές, λογίζονται κατά την έννοια των διατάξεων του Π.Δ. 318/1992 ωςεισηγητές ή αξιολογητές, ανάλογα με το επίπεδο θέσης ευθύνης που κατέχουν.ΥΓ1. Και εγώ δεν τους πάω αλλά καλό είναι να διαβάζουμε και ότι αναρτούμε... ΥΓ2. το ότι δεν υπάρχει ποσόστωση δεν σημαίνει ότι πάνε και όλοι για άριστα αλλιώς δεν θα υπήρχαν διαβαθμίσεις στους εκπαιδευτικούς...
δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα μια και το κειμενο που ανηρτησες λεει αυτα που ανεφεραεξηγησε μου ομως το ΥΓ2. η ποσοστωση μπηκε απο το μητσοτακη επειδη ολοι οι ΔΥ αξιολογουνταν με αριστα, αν ΔΕΝ υπαρχει ποσοστωση τι ακριβως εμποδιζει τους αξιολογητες να βαλουν αριστα σε ΟΛΟΥΣ.
Προφανώς αναφέρομαι σε σένα.Αυτό που σου έγραψα με κόκκινα παραπάνω είναι ότι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ αξιολογούνται όπως οι υπόλοιποι στο Δημόσιο. Εφαρμόζουν όμως την αξιολόγηση σε άλλους Δημοσίους υπαλλήλους εφόσον είναι αποσπασμένει σε προιστάμενες θέσειςΓια αποσπασμένους εκπαιδευτικούς ισχύει ότι για τους υπηρετούντες σε σχολεία απλώς τους βαθμολογούν αλλιώς με τροποποίηση κριτηρίων (δες αναλυτικά σε παλιότερα post που έχουμε αναρτήσει εδώ μέσα).Επίσης αυτό που σου λέω είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ εδώ δεν είπε ότι όλοι θα πάρουν άριστα...αυτό που λέμε είναι ότι δεν ισχύει η ποσόστωση ΑΚΟΜΑ. Επειδή λοιπόν δεν ισχύει η ποσόστωση και πως να ισχύσει όταν υπάρχουν διαφορερικές ειδικότητες σε διαφορετικά σχολεία ή σε περιοχές διορισμού....αυτό που λέμε έιναι ότι οι αξιολογητές θα έχουν έναν μπούσουλα...π.χ. συμμετέχεις εκεί? κάνεις αυτό στην διδασκαλία σου....τώρα αν μου πεις αν είναι δίκαιο ή όχι....θα σου παντήσω και εγώ εσύ σε όλους τους μαθητές σου είσαι δίκαιος? εγώ είμαι δίκαιος? προφανώς στην αξιολόγηση υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο...ας φρόντιζαν στις καλές εποχές να φτιάξουν ένα δικαιότερο σύστημα για να μην τους επιβάλουν το τωρινό σε χαλεπούς καιρούς....ακόμα και τώρα όμως δεν είδα μια αντιπρόταση από κανένα εκπαιδευτικό φορέα....μόνο κούφια αρνηση.
το κειμενο που γραφεις λεει ξεκαθαρα οτι ΟΛΟΙ οι αποσπασμενοι σε υπηρεσιες (αρα ΚΑΙ οι εκπαιδευτικοι) αξιολογουνται απο τον προισταμενο που εχουν τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.. επιπλεον λεει οτι αποσπασμενος εκπαιδευτικος ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ τους υφισταμενους του σαν να ειναι διοικητικος.ηδη ξεκινησε στις ΔΔΕ ο ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ της ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣη ποσοστωση θα ισχυσει και στα σχολεια με την αξιολογηση του σεπτεμβριου, και θα ισχυσει για ολους τους ΔΥ το εξης.1) οι αριστοι θα παιρνουν bonus επι του μισθου.(αυτου του μισθου που θα οριστει με το νεο μισθολογιο που θα ισχυσει απο το 2015, το σημερινο μισθολογιο ηταν μεταβατικο οπως ειχαν πει απο την αρχη στα "ψιλα γραμματα")2) οι μετριοι θα περιοριζονται στο μισθο τους.3) οι κακοι που θα παιρνουν "αντιστροφο" μισθολογικο bonus.δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης, μετα το σεπτεμβριο (και μονο αν υπαρχει η ιδια κυβερνηση που ευχομαι να μην υπαρχει) θα φανει αν εχω δικιο ή γραφω οτι μου κατεβει.
...να θυμίσω ότι το καλοκαίρι κάποιοι έγραφαν ότι ήδη στο Υπουργείο βγάζουν λίστες με ΟΝΟΜΑΤΑ που θα βγουν σε διαθεσιμότητα από κάποιες ειδικότητες και τελικά βγήκαν ΟΛΟΙ (εκτός από αυτούς που έιχαν κάποια κριτήρια) από άλλες ειδικότητες, οι οποίες καταργήθηκα....ΥΓ. ... ή λοιπόν παραδέχεσαι ότι έσφαλες ή μου αποδεικνύεις ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα και σφάλλω εγώ να το παραδεκτώ...
Γνωρίζει κάποιος, κάτι για αυτό:http://ipaideia.gr/ektakto-mexri-tis-19-maiou-i-aksiologisi-ton-ekpaideutikon.e3e233a12f61c476a0c0d42e40840cea.htm