0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καρχαρίας, απο φπψ δεν μπορεις να προσεγγίσεις αδίδακτο, είχα φίλη που διάβαζε ώρες ολόκληρες για ΑΣΕΠ και αρχαία δεν μπόρεσε τίποτα να κάνει.
ΥΓ1: Μάρκο, γι'αυτό που έγραψες περί κατεύθυνσης Παιδαγωγικής τουλάχιστον ας υπήρχε σχετική μοριοδότηση.
αχ φωτω μου δεν τιθεται θεμα υποτιμησης αυτα τα κανουν κατι ανεγκεφαλα μικρα που μυριζουν ακομα κιμωλια...σου ξαναλεω λοιπον οτι εμεις εχουμε μονο 2 αρχαια υποχρεωτικα στην κατευθυνση ψ τουλαχιστον που ημουν εγω οι αλλες κατευθυνσεις ειχαν περισσοτερα, αλλα εχουμε μαθηματα επιλογης ετσι αν καποιος νιωθει ανεπαρκης παιρνει αρχαια απο σας...και ξανατονιζω στο σχολειο δεν χρεισιμοποιεις ολες τις γνωσεις των αρχαιων που εχεις γιατι απλα δεν χρειαζονται..
Πάντως, ρε παιδιά, να πω κάτι άσχετο - σχετικό μια και αναφέρεστε σε μαθήματα που πήρατε από άλλα τμήματα. Για μένα μακράν το πιο δύσκολο μάθημα που πήρα από άλλο τμήμα σε όλη τη σχολή ήταν μια ...μημένη αρχαιολογία στο Γ εξάμηνο, την οποία την έσερνα σχεδόν μέχρι το πτυχίο. Ένα πράσινο βιβλίο, δε θυμάμαι ποια καθηγήτρια το έκανε, αλλά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή άλλαξε και το πήρε νομίζω μια Σχ(ο)ινά και έγινε λαϊκό προσκύνημα... τρέχαμε όλοι να προλάβουμε να το δώσουμε με αυτή! Αν θυμάται κάποιος συνάδελφος, ας μου πει το όνομα της καθηγήτριας ή τον τίτλο του βιβλίου, γιατί έχω κολλήσει
Παράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:48:01 pmΠάντως, ρε παιδιά, να πω κάτι άσχετο - σχετικό μια και αναφέρεστε σε μαθήματα που πήρατε από άλλα τμήματα. Για μένα μακράν το πιο δύσκολο μάθημα που πήρα από άλλο τμήμα σε όλη τη σχολή ήταν μια ...μημένη αρχαιολογία στο Γ εξάμηνο, την οποία την έσερνα σχεδόν μέχρι το πτυχίο. Ένα πράσινο βιβλίο, δε θυμάμαι ποια καθηγήτρια το έκανε, αλλά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή άλλαξε και το πήρε νομίζω μια Σχ(ο)ινά και έγινε λαϊκό προσκύνημα... τρέχαμε όλοι να προλάβουμε να το δώσουμε με αυτή! Αν θυμάται κάποιος συνάδελφος, ας μου πει το όνομα της καθηγήτριας ή τον τίτλο του βιβλίου, γιατί έχω κολλήσει μάλλον θα αναφέρεις το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΛΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, γυνάικα ήταν, αλλα μου διαφεύγει το όνομα.
καλησπέρα παιδιά εγώ είμαι του κλασικού και δεν είχα σκοπό να σχολιάσω στο συγκεκριμένο θέμα όμως διαβάζοντας παραπάνω ότι θα έπρεπε οι απόφοιτοι του ΦΠΨ να διορίζονται μόνο και αποκλειστικά εκείνοι πραγματικα αναρωτιέμαι.....αφού κατά βάθος όσοι έιμαστε ΠΕ02 θα΄θέλαμε να υπάρχει διαχωρισμός τοσό στις ειδικότητες μας όσο και στη διδακτική στον ΑΣΕΠ για ποια ενότητα και για ενιαίο πτυχίο φιλοσοφικής μιλάμε; ποιος χρήζει ειδικο ΄καθηγητη΄ τον απόφοιτο του Φπψ και δεύτερης κατηγορίας τον κλασικο-γλωσσολόγο-ιστορικο-αρχαιολόγο;ίδιο πτυχίο δεν έχουμε όλοι ;είμαστε ή όχι καθηγητες δευτεροβάθμιας;