0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ήδη διορισμένη.(Ευτυχώς τελείωσα με το διαγωνισμό!!!!).Το βιβλίο των αρχαίων το πήραμε τον Οκτώβριο.Κατά συνέπεια αρχίσαμε την ύλη της Γ΄14/10.Αρα,μάλλον καλά πάμε.Τι να πω και εγώ που είμαι σε γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις και έχω επιπλέον ιστορία α λυκείου,λατινικά και έκθεση γ λυκείου.Πολύ τρέξιμο και διάβασμα.
Παράθεση από: imak στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 06:52:21 pmΥ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........Ισχύει τελικά αυτό που έχω ακούσει απο πολλούς, ότι τους νεοδιόριστους τους χώνουν οι παλιοί και τους πασάρουν τα αντικείμενα που οι ίδιοι δε χωνεύουν ή τους δυσκολεύουν;
Υ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........
Παράθεση από: olgalia στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 09:06:53 pmΠαράθεση από: imak στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 06:52:21 pmΥ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........Ισχύει τελικά αυτό που έχω ακούσει απο πολλούς, ότι τους νεοδιόριστους τους χώνουν οι παλιοί και τους πασάρουν τα αντικείμενα που οι ίδιοι δε χωνεύουν ή τους δυσκολεύουν;Κι εγω είμαι νεοδιόριστη και μου έδωσαν 7 διαφορετικά αντικείμενα...τρέχω και δε φτάνω...
Παράθεση από: gio66 στις Φεβρουαρίου 06, 2009, 07:13:59 pmΠαράθεση από: olgalia στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 09:06:53 pmΠαράθεση από: imak στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 06:52:21 pmΥ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........Ισχύει τελικά αυτό που έχω ακούσει απο πολλούς, ότι τους νεοδιόριστους τους χώνουν οι παλιοί και τους πασάρουν τα αντικείμενα που οι ίδιοι δε χωνεύουν ή τους δυσκολεύουν;Κι εγω είμαι νεοδιόριστη και μου έδωσαν 7 διαφορετικά αντικείμενα...τρέχω και δε φτάνω...Πες τα χρυσόστομη.Τους βλέπω και εξοργίζομαι.Να γιατί μας λένε τεμπέληδες.Κι εγώ νεοδιόριστη με 9 αντικείμενα στο Λύκειο!! Άλλα ούτως ή άλλως δε γινόταν κι αλλιώς, γιατί είναι ακόμη μία φιλόλογος μόνο στο σχολείο, οπότε τα μοιραστήκαμε! Πάντως μας βγαίνει ο πάτος καθε μέρα και βλέπεις τους άλλους να καααθονται