0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
daffyduck, δυστυχώς δεν την έχω! Γιατί δεν τους δίνεις τη μετάφραση και να τους βάλεις εργασία να βγάλουν πλαγιότιτλο σε κάθε παράγραφο;Η μετάφραση που βρήκα εδώ μάλλον δε σε εξυπηρετεί ε; http://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/corpora/anthology/content.html?t=118&m=1
SOS Stefanosk, karxarias ή όποιος άλλος συνάδελφος φιλόλογος που έχει διδάξει Ρητορικά, μήπως έχετε περιληπτική απόδοση των παραγράφων 21-35 του Δημοσθένη (Υπέρ της Ροδίων ελευθερίας); Αν ναι, και είναι εύκολο, θα με εξυπηρετούσε πολύ να είχα ένα αντίγραφο στο email μου - φαίνεται στο προφίλ μου!Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Παράθεση από: daffyduck στις Μαρτίου 01, 2010, 10:56:17 pmSOS Stefanosk, karxarias ή όποιος άλλος συνάδελφος φιλόλογος που έχει διδάξει Ρητορικά, μήπως έχετε περιληπτική απόδοση των παραγράφων 21-35 του Δημοσθένη (Υπέρ της Ροδίων ελευθερίας); Αν ναι, και είναι εύκολο, θα με εξυπηρετούσε πολύ να είχα ένα αντίγραφο στο email μου - φαίνεται στο προφίλ μου!Ευχαριστώ εκ των προτέρων !Σου έστειλα αυτά που έδωσα και στα παιδιά. Ιδανικά για 1 ώρα και κατανοητά. Καλό θα ήταν να τους επισημάνεις και τα κύρια σημεία και στο βιβλίο. Θα τα καταλάβουν καλύτερα.