0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είπαν ότι υπάρχουν άτομα που προσλήφηκαν ως αναπληρωτές μετά τα Χριστούγεννα και έχουν πληρωθεί κανονικά. Άρα δεν ισχύει ότι ΟΛΟΙ όσοι προσληφθεί από τον Νοέμβρη και μετά δεν έχουν πληρωθεί. Πως μπορούμε να πιέσουμε την κατάσταση? Μήπως με διαμαρτυίρα στο ΥΠΕΠΘ? ή με αποχή από τα καθήκοντά μας? γιατί αλλιώς θα ο αναπληρωτής θα γίνει όπως και ο ωρομίσθιος στο θέμα της πληρωμής.
Προσληφθηκα τον Οκτωβρη και μετα απο την καθιερωμενη καθυστερηση του πρωτου μηνα δεν ειχα προβλημα στην πληρωμη. Αυτο το μηνα,ομως, πηγε 5 και ακομα δεν πληρωθηκα για Φλεβαρη. Εχει κι αλλος προβλημα?
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες προτείνω όλοι να παίρνετε τηλ στο υπουργείο μπας και μας πληρώσουν.Το πρόβλημα είναι καθαρά του υπουργείου παιδείας το οποίο δεν είχε τις πιστώσεις για να πληρώσει.Αυτά περί κωδικού αβυδε είναι άλλα λόγια ναγαπιόμαστε
Παράθεση από: killbill στις Μαρτίου 05, 2008, 09:38:21 pmΜου είπαν ότι υπάρχουν άτομα που προσλήφηκαν ως αναπληρωτές μετά τα Χριστούγεννα και έχουν πληρωθεί κανονικά. Άρα δεν ισχύει ότι ΟΛΟΙ όσοι προσληφθεί από τον Νοέμβρη και μετά δεν έχουν πληρωθεί. Πως μπορούμε να πιέσουμε την κατάσταση? Μήπως με διαμαρτυίρα στο ΥΠΕΠΘ? ή με αποχή από τα καθήκοντά μας? γιατί αλλιώς θα ο αναπληρωτής θα γίνει όπως και ο ωρομίσθιος στο θέμα της πληρωμής. Εγώ πάντως που προσλήφθηκα αρχές Γενάρη, δεν πληρώθηκα ακόμη.Παράθεση από: Miss Elenious στις Μαρτίου 05, 2008, 10:07:20 pmΠροσληφθηκα τον Οκτωβρη και μετα απο την καθιερωμενη καθυστερηση του πρωτου μηνα δεν ειχα προβλημα στην πληρωμη. Αυτο το μηνα,ομως, πηγε 5 και ακομα δεν πληρωθηκα για Φλεβαρη. Εχει κι αλλος προβλημα?Στο δικό μου σχολείο οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν αρχές Νοέμβρη, πληρώθηκαν κανονικά