0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα το ίδιο γράφει στην απόλυση αλλά αποζημίωση παίρνουμε, το επιβεβαίωσα από τα χαρτιά μισθοδοσίας του σχολείου. Εμένα έγραφε 897 ευρώ η απόλυση και 170κάτι νομίζω το επίδομα αδείας.
Παράθεση από: marooned στις Ιουνίου 30, 2011, 07:34:40 pmΚαι εμένα το ίδιο γράφει στην απόλυση αλλά αποζημίωση παίρνουμε, το επιβεβαίωσα από τα χαρτιά μισθοδοσίας του σχολείου. Εμένα έγραφε 897 ευρώ η απόλυση και 170κάτι νομίζω το επίδομα αδείας.
Δεν μπορώ να καταλάβω το εξης: γιατί ενώ το χαρτί που πήραμε λέει ότι δεν θα πάρουμε αποζημίωση, είπαν από τη διεύθυνση στους συναδέλφους ότι τελικά θα την πάρουμε? Παίζει ρόλο το αν είναι κάποιος εσπα ή όχι? Επίσης αν πάρουμε, ξέρει κανείς πόσο θα είναι για αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο?
Αποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 01, 2011, 09:16:22 amΑποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.Πράγματι... Το ποσό είναι μικρότερο απο αυτό που είχαν αναφέρει πέρυσι κάποιοι αναπληρωτές.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 01, 2011, 09:57:36 amΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 01, 2011, 09:16:22 amΑποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.Πράγματι... Το ποσό είναι μικρότερο απο αυτό που είχαν αναφέρει πέρυσι κάποιοι αναπληρωτές.Και πόσο είναι αυτό το ποσό?