0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλε ποια προυπηρεσια?εννοειτε την προσαυξηση στον ασεπ?υπαρχει ακομα εκπαιδευτικος που τρεχει για την προυπηρεσια?εγω το θεωρω χαμενο κοπο να τρεχεις για αυτον τον λογοαπο τη στιγμη που το κερδος θα ειναι αν φυσικα περασεις τη βαση να σου δωσει μια μικρη ωθηση η προυπηρεσια.
το θέμα είναι αν με άλλον υπουργό αλλάξει πάλι ο νόμος και αρχίσουν πάλι να διορίζουν από πίνακες μσε κάποιο ποσοστό!Καλά ξέρω ότι θα μου πείτε ότι είμαι στον κόσμο μου αλλά αν λέμε αν...τι γίνεται?
Πάντα η ποιότητα συνδυάζεται με την τιμή. Υπάρχουν ελληνικά προϊόντα την δική τους ποιότητα και τιμή. Είναι καταξιωμένα και αναντικατάστατα στην ελληνική αγορά και η οικονομία πρέπει να στηριχτεί και σ΄ αυτά. Υπάρχουν όμως και άλλα που η τιμή τους προκύπτει με αθέμιτα μέσα. Ένα παράδειγμα είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Από το γάλα έως τα παγωτά ή άλλα παράγωγα. Με την μεταξύ τους συμφωνία οι μεγάλες εταιρίες κρατούσαν μέχρι πρωτινός τις τιμές τους διπλάσιες από τις αντίστοιχες στο εξωτερικό. Να μην πέφτουμε και θύματα των εθνικιστικών και όχι μόνο κορωνών των Ελλήνων πολιτικάντηδων. με εκτίμηση sikat
Παράθεση από: ladylav στις Νοεμβρίου 15, 2011, 09:09:18 pmκαλε ποια προυπηρεσια?εννοειτε την προσαυξηση στον ασεπ?υπαρχει ακομα εκπαιδευτικος που τρεχει για την προυπηρεσια?εγω το θεωρω χαμενο κοπο να τρεχεις για αυτον τον λογοαπο τη στιγμη που το κερδος θα ειναι αν φυσικα περασεις τη βαση να σου δωσει μια μικρη ωθηση η προυπηρεσια.Αυτό ακριβώς.Ποια προϋπηρεσία???Είναι πλέον τόσο ελάχιστη η μοριοδότηση της προϋπηρεσίας με τον 3848,που εμένα τουλάχιστον η λέξη προϋπηρεσία μου φαίνεται αστεία.Με 25 μήνες που έχω με τα βίας συμπληρώνω τα 4 μόρια.
Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς);
Παράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:58:19 am Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς);Ούτε το Νοέμβριο, ούτε το Δεκέμβριο. Όταν θα εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο θα είναι για όλους και μάλλον αναδρομικά.