0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνα με το νεο μισθολογιο κ με το αρθρο 6, παρ. 4 (http://www.osetptei.gr/nomoi/%CE%9D.4024.pdf), η ανωτατη προυπηρεσια που μπορει να αναγνωρισει καποιος ειναι τα 7 ετη. Και τι θα γινει ομως με αυτους που εχουν εκπαιδευτικη προυπηρεσια πανω απο 7 ετη? Πολυ απλα ΤΙΠΟΤΑ. Οπως καταλαβαινετε οι αναπληρωτες γινονται οι μονιμοι υπαλληλοι-κοροιδα των 850 ευρω το ΜΕΓΙΣΤΟ (γιατι το πολυ να ενταχθουν στον βαθμο Ε'). Γιατι για καθε νεα συμβαση προβλεπονται ως χρονος προυπηρεσιας τα 7 χρονια το μεγιστο καθε φορα. Συμπερασμα: ενας αναπληρωτης ακομα και αν εχει φτασει να εργαζεται π.χ. 15 συνεχομενα χρονια θα πληρωνεται μονο για τα 7 απο αυτα...ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??? Γνωριζει καποιος εαν εχει γινει καποια κινηση για να προσβληφθει δικαστικα αυτο το εκτρωμα? Μιλαμε για καταφωρη αδικια, θα δουλευεις χωρις να σου αναγνωριζονται τα χρονια! Αιωνιοι δουλοι!
Παράθεση από: Triainoforos στις Νοεμβρίου 26, 2011, 08:49:02 pmΣυμφωνα με το νεο μισθολογιο κ με το αρθρο 6, παρ. 4 (http://www.osetptei.gr/nomoi/%CE%9D.4024.pdf), η ανωτατη προυπηρεσια που μπορει να αναγνωρισει καποιος ειναι τα 7 ετη. Και τι θα γινει ομως με αυτους που εχουν εκπαιδευτικη προυπηρεσια πανω απο 7 ετη? Πολυ απλα ΤΙΠΟΤΑ. Οπως καταλαβαινετε οι αναπληρωτες γινονται οι μονιμοι υπαλληλοι-κοροιδα των 850 ευρω το ΜΕΓΙΣΤΟ (γιατι το πολυ να ενταχθουν στον βαθμο Ε'). Γιατι για καθε νεα συμβαση προβλεπονται ως χρονος προυπηρεσιας τα 7 χρονια το μεγιστο καθε φορα. Συμπερασμα: ενας αναπληρωτης ακομα και αν εχει φτασει να εργαζεται π.χ. 15 συνεχομενα χρονια θα πληρωνεται μονο για τα 7 απο αυτα...ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??? Γνωριζει καποιος εαν εχει γινει καποια κινηση για να προσβληφθει δικαστικα αυτο το εκτρωμα? Μιλαμε για καταφωρη αδικια, θα δουλευεις χωρις να σου αναγνωριζονται τα χρονια! Αιωνιοι δουλοι! Καλημέρα σε όλους..Αν αναγνωριστούν και αυτά συνάδελφε γιατί εγκύκλιος για εμάς ακόμη δεν έχει εκδοθεί. Προσωπικά-το απεύχομαι-,αλλά νομίζω ότι όταν η εφεδρεία θα αποτελέσει πραγματικότητα και για τον κλάδο μας, μια στρατιά από 21-24ωρων εργαζόμενων που θα αμοίβονται με 660 ευρώ και δεν θα τους αναγνωρίζεται τίποτα θα είναι το 'εργαλείο' για την λειτουργία της τότε δημόσιας εκπαίδευσης. Μακάρι να μην συμβεί τίποτα. Και εγώ περιμένω εναγωνίως την εγκύκλιο. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε δημοκρατική κοινωνία που να εργάζεται και να μην γνωρίζει το ύψος της αμοιβής του,ειλικρινά!
Παράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 27, 2011, 12:06:13 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Νοεμβρίου 26, 2011, 08:49:02 pmΣυμφωνα με το νεο μισθολογιο κ με το αρθρο 6, παρ. 4 (http://www.osetptei.gr/nomoi/%CE%9D.4024.pdf), η ανωτατη προυπηρεσια που μπορει να αναγνωρισει καποιος ειναι τα 7 ετη. Και τι θα γινει ομως με αυτους που εχουν εκπαιδευτικη προυπηρεσια πανω απο 7 ετη? Πολυ απλα ΤΙΠΟΤΑ. Οπως καταλαβαινετε οι αναπληρωτες γινονται οι μονιμοι υπαλληλοι-κοροιδα των 850 ευρω το ΜΕΓΙΣΤΟ (γιατι το πολυ να ενταχθουν στον βαθμο Ε'). Γιατι για καθε νεα συμβαση προβλεπονται ως χρονος προυπηρεσιας τα 7 χρονια το μεγιστο καθε φορα. Συμπερασμα: ενας αναπληρωτης ακομα και αν εχει φτασει να εργαζεται π.χ. 15 συνεχομενα χρονια θα πληρωνεται μονο για τα 7 απο αυτα...ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??? Γνωριζει καποιος εαν εχει γινει καποια κινηση για να προσβληφθει δικαστικα αυτο το εκτρωμα? Μιλαμε για καταφωρη αδικια, θα δουλευεις χωρις να σου αναγνωριζονται τα χρονια! Αιωνιοι δουλοι! Καλημέρα σε όλους..Αν αναγνωριστούν και αυτά συνάδελφε γιατί εγκύκλιος για εμάς ακόμη δεν έχει εκδοθεί. Προσωπικά-το απεύχομαι-,αλλά νομίζω ότι όταν η εφεδρεία θα αποτελέσει πραγματικότητα και για τον κλάδο μας, μια στρατιά από 21-24ωρων εργαζόμενων που θα αμοίβονται με 660 ευρώ και δεν θα τους αναγνωρίζεται τίποτα θα είναι το 'εργαλείο' για την λειτουργία της τότε δημόσιας εκπαίδευσης. Μακάρι να μην συμβεί τίποτα. Και εγώ περιμένω εναγωνίως την εγκύκλιο. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε δημοκρατική κοινωνία που να εργάζεται και να μην γνωρίζει το ύψος της αμοιβής του,ειλικρινά!Ούτως ή άλλως όλων οι μισθοί στην Ελλάδα 500-600 ευρώ θα είναι πια.
Καλημέρα κι από μένα...Είναι τραγικό,δεν γνωρίζει κανείς τίποτα.Ούτε αιρετοί,ούτε στα γραφεία...Φοβάμαι ότι θα μας βάλουν όλους στον στ βαθμό και όταν διοριστούμε τότε θα μας κατατάξουν....Και φυσικά είναι ύποπτο ότι δεν μας κατέταξαν οι διευθύνσεις....Και αυτό το"αναδρομικά"...δηλαδή θα μας κρατήσουν τις μειώσεις και το Γενάρη θα πάρουμε..πόσα;500 ευρώ;Επίσης μισθοδοτικό σημείωμα δεν έχω στα χέρια μου και όταν μπαίνω στη διεύθυνση με τα στοιχεία μου,δεν με έχει.....Ένας εκκαθαριστής είχε πει περίπου τον Οκτώβρη,ότι οι αναπληρωτές θα κυμαίνονται γύρω στα 900,επειδή έχουν λιγότερες κρατήσεις.....Είναι απίστευτο,είναι σαν να είμαστε αόρατοι!Δεν μας υπολογίζουν πουθενά....
Το γεγονος οτι απο την αρχη του χρονου τοποθετησαν τους αναπληρωτες σε ΜΚ 18 χωρις να τους αναγνωρισουν προυπηρεσια καθολου ειναι ηδη απο μονο του παρανομο και το ξερουν απαντες. Απλα βρισκουν και κανουν γιατι δεν αντιδραει κανεις. Και ποιος να αντιδρασει? Πριν απο λιγες μερες εδω που ειμαι γινανε εκλογες του συλλογου και η ΠΑΣΚ βγηκε "αερα". Ειλικρινα δεν πρεπει να περιμενουμε τιποτα συλλογικο. Ο,τι και να παθουμε το αξιζουμε 100%. Το θεμα ειναι πλεον αν εχει κινηθει καποιος μεμονομενα δικαστικα για να μας ενημερωσει. Πειτε μου μια χωρα στην Ευρωπη που δουλευεις και δεν σου αναγνωριζονται τα χρονια. Μονο στην Αφρικη και σε καμια Κινα. Συναδελφοι πρεπει να αντιδρασουμε Δικαστικα και ολοι μακρια απο τα συνδικαλιστικα οργανα
Πειτε μου μια χωρα στην Ευρωπη που δουλευεις και δεν σου αναγνωριζονται τα χρονια. Μονο στην Αφρικη και σε καμια Κινα.
όταν διοριστούμε
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 27, 2011, 01:12:45 pmόταν διοριστούμε Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?!Φιλικά πάντα
Παράθεση από: lzdg στις Νοεμβρίου 27, 2011, 04:19:16 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 27, 2011, 01:12:45 pmόταν διοριστούμε Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?!Φιλικά πάνταΝαι όντως.....αυτό είναι γεγονός.... :(Όμως έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση,δυστυχώς κυρίως όσοι είναι ψηλά στους πίνακες,θα δουλεύουν αναπληρωτές χωρίς να διορίζονται-με την παρούσα τουλάχιστον κατάσταση και για μια 5ετία,εκτιμώ-.'Ετσι οι προϋπηρεσίες αναμένεται να φτάσουν πάνω από 6ετία.....Ένας φαύλος κύκλος,που μόνο δουλειά προσφέρει για 10 μήνες.Δυστυχώς αυτή είναι πλέον η πραγματικότητα.Όσο για το ενιαίο,εγώ παίρνω σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο και δεν ξέρουν τίποτα.......Από τους αιρετούς απογοητεύτηκα.....μόνο ψήφους και συνεχώς με τους μόνιμους ασχολούνται.....Όταν τα είπα στη συνέλευση,είπαν θα με πάρουν τηλ.στο σχολείο να με ενημερώσουν.....Όσο πήραν εσάς,άλλο τόσο πήραν εμένα......Κουράστηκα,δεν ξέρω πού αλλού να απευθυνθώ για να μάθω πόσα θα παίρνω και πού θα καταταγώ........Κάτι αεροσυνοδοί στα γραφεία δε,δεν ξέρουν καν ότι οι αναπληρωτές προσλαμβάνονται σε φάσεις.........Ένα κράτος διαλυμένο.....