0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ΑΜΩ (14 ώρες) Ειδικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια. Με μεταπτυχιακό και επίδομα παραμεθωρίου παρακαλώ, ενημερώθηκα ότι για τον Δεκέμβρη μου αντιστοιχεί το αστρονομικό ποσό των 632 ευρώ!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την άδεια άνευ αποδοχών καθώς δεν δουλέυω στο νομό της μόνιμης κατοικίας μου. Ξέρει κανείς πληροφορίες σχετικές με αυτού του είδους την άδεια;
Παράθεση από: leontokardos στις Δεκεμβρίου 23, 2011, 01:09:00 pmΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι ΑΜΩ (14 ώρες) Ειδικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια. Με μεταπτυχιακό και επίδομα παραμεθωρίου παρακαλώ, ενημερώθηκα ότι για τον Δεκέμβρη μου αντιστοιχεί το αστρονομικό ποσό των 632 ευρώ!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την άδεια άνευ αποδοχών καθώς δεν δουλέυω στο νομό της μόνιμης κατοικίας μου. Ξέρει κανείς πληροφορίες σχετικές με αυτού του είδους την άδεια;Έχω την εντύπωση ότι οι αναπληρωτές δεν δικαιούνται άδεια άνευ αποδοχών. Αν δεν τους αρέσει...παραιτούνται.
και ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..
Παράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:44:01 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...υπεργενικευσεις...επισης τι εννοεις αυτοι κανουν τη ζημια??
Πως γίνονται με το παλιό μισθολόγιο όταν Δεκέμβριο πληρώνεσαι 994 και τον Ιανουάριο 825;
Παράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:47:01 pmΠαράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:44:01 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...υπεργενικευσεις...επισης τι εννοεις αυτοι κανουν τη ζημια??Κάνουν ζημιά γιατί δεν παραπονιούνται κι έχουν πάτημα από την κυβέρνηση για να κάνουν αυτά που κάνουν.
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:47:11 pmΠως γίνονται με το παλιό μισθολόγιο όταν Δεκέμβριο πληρώνεσαι 994 και τον Ιανουάριο 825;825..τι βαθμος?μην ξεχνας οτι αν ξεκινησε στη συγκεκριμενη διδε το νεο μισθολογιο απο γεναρη, οτι υπαρχουν κ τα αναδρομικα νοεμβρη κ δεκεμβρη