*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602646 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1092 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 05:22:10 pm »
Μα πως υπολογίζετε και το μεταπτυχιακό???? Στη δική μου Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν μου το πληρώνουν γιατί καταργήθηκε..... :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:33 »

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 08:08:31 pm »
Μα πως υπολογίζετε και το μεταπτυχιακό???? Στη δική μου Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν μου το πληρώνουν γιατί καταργήθηκε..... :'(
Ναι αυτό είναι σαφές με το νέο μισθολόγιο. Δεν υπάρχει επίδομα μεταπτυχιακού. Είναι σα να δούλευες 2 χρόνια επιπλέον. Αλλά ακόμα δε ξέρουμε αν θα υπάρχει μισθολογικά αναγνώριση πρϋπηρεσίας ή είτε δούλευες 100 χρόνια είτε 0 θα λαμβάνουμε τον ίδιο μισθό? Υπομονή κανένας δε ξέρει ακόμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μικρή διαφορά θα έχει, τα χρήματα θα είναι λίγα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Ιανουαρίου 04, 2012, 12:55:49 pm »
Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη όμως δεν ήταν σε ισχύ το νέο μισθολόγιο και τα επιδόματα τα πληρωθήκαμε κανονικά.Από την εφαρμογή του νέου και μετά δεν τα δικαιούμαστε..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 05:13:24 pm »
Καλή χρονιά σε όλους!
Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με τα σημειώματα αποδοχών για τους αναπληρωτές; Πως μπορούμε να τα πάρουμε ή έστω να τα δούμε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:33 »

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 06:29:56 pm »
Καλή χρονιά σε όλους!
Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με τα σημειώματα αποδοχών για τους αναπληρωτές; Πως μπορούμε να τα πάρουμε ή έστω να τα δούμε;
Καλή Χρονιά!

Αν πας στην διεύθυνση που ανήκεις μπορείς να ζητήσεις τα σημειώματα αποδοχών.

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 08:33:20 pm »
από την άνοιξη θα γίνει υποχρεωτική η ενσωμάτωση της οδηγίας της ΕΕ για την αναγνώριση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε προ της πρόσληψης σε σχολείο σε οποιοδήποτε ταμείο.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μπορει να αναγνωριστουν ολα τα χρονια εργασιας καποιου ασφαλισμενου στο ΙΚΑ πριν προσληφθει σε σχολειο,ακόμα κι αν εργαζόταν σε διαφορετικο αντικείμενο?
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 09:05:18 pm »
Καλή χρονιά σε όλους!
Καλή Χρονιά!

Αν πας στην διεύθυνση που ανήκεις μπορείς να ζητήσεις τα σημειώματα αποδοχών.
'Οταν ανέλαβα μου είπαν από τη ββάθμια ότι τα ζητάμε από το διευθυντή και τα τυπώνουν στο σχολείο.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Ιανουαρίου 07, 2012, 09:54:22 pm »
Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη όμως δεν ήταν σε ισχύ το νέο μισθολόγιο και τα επιδόματα τα πληρωθήκαμε κανονικά.Από την εφαρμογή του νέου και μετά δεν τα δικαιούμαστε..

Ναι, πληρωθηκαμε κανονικα τα επιδοματα, αλλά την προϋπηρεσια; Εμενα Σεπτεμβρη και Οκτωβρη μου εβαλαν κλιμακιο 18, παρολο που ειχα επισυναψει το σημειωμα απο την περσινη διευθυνση που εγραφε οτι ειχα μεγαλυτερο κλιμακιο. Οταν πηρα τηλ να ρωτησω γιατι, μου απαντησαν οτι ολοι οι αναπληρωτες μπηκαν με εισαγωγικο κλιμακιο.

Εψαξα να βρω τη σχετικη αποφαση στο ιντερνετ και δεν την βρηκα. Την εχει βρει κανεις; Τον Σεπτεμβριο και τον Οκτωβριο με τι κλιμακιο μπηκατε, οσοι ειχατε προϋπηρεσια;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2012, 09:57:51 pm από utenar »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1100 στις: Ιανουαρίου 07, 2012, 10:03:15 pm »

Ναι, πληρωθηκαμε κανονικα τα επιδοματα, αλλά την προϋπηρεσια; Εμενα Σεπτεμβρη και Οκτωβρη μου εβαλαν κλιμακιο 18, παρολο που ειχα επισυναψει το σημειωμα απο την περσινη διευθυνση που εγραφε οτι ειχα μεγαλυτερο κλιμακιο. Οταν πηρα τηλ να ρωτησω γιατι, μου απαντησαν οτι ολοι οι αναπληρωτες μπηκαν με εισαγωγικο κλιμακιο.

Εψαξα να βρω τη σχετικη αποφαση στο ιντερνετ και δεν την βρηκα. Την εχει βρει κανεις; Τον Σεπτεμβριο και τον Οκτωβριο με τι κλιμακιο μπηκατε, οσοι ειχατε προϋπηρεσια;
Είχε βγάλει ανακοίνωση το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ότι οι αναπληρωτές μπαίνουν μέχρι το νέο μισθολόγιο στο ΜΚ18.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 07:07:25 am »
καλημέρα και από εμένα! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Οκτώβριο-Νοέμβριο δεν μου πλήρωσαν το μεταπτυχιακό. Μου είπαν ότι δεν ισχύει...Επίσης..Εάν δουλεύαμε τα προηγούμενα χρόνια σε άλλους φορείς (δούλευα σε εφορεία αρχαιοτήτων σαν αρχαιολόγος) προσμετράται αν προυπηρεσία??? Και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία για να ανεβούμε κλιμάκιο??????

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 01:43:31 pm »
καλημέρα και από εμένα! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Οκτώβριο-Νοέμβριο δεν μου πλήρωσαν το μεταπτυχιακό. Μου είπαν ότι δεν ισχύει...Επίσης..Εάν δουλεύαμε τα προηγούμενα χρόνια σε άλλους φορείς (δούλευα σε εφορεία αρχαιοτήτων σαν αρχαιολόγος) προσμετράται αν προυπηρεσία??? Και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία για να ανεβούμε κλιμάκιο??????
Καλημέρα..Για Σεπτέμβρη και Οκτώβρη δικαιούμαστε το επίδομα καθώς δεν είχε εκδοθεί αντίστοιχη με την απαράδεκτη για την μη αναγνώριση προϋπηρεσίας  εγκύκλιο.Από το Νοέμβριο και έπειτα οπότε και έχει τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο δεν υπάρχει επίδομα μεταπτυχιακού αναμένουμε όμως όλοι την εγκύκλιο για να δούμε ειδικά για εμάς αν θα κερδίσουμε όπως και οι μόνιμοι 2χρόνια προυπηρεσία και αν τελικά έχουμε και εμείς κλιμάκια διαφορετικά της ΣΤ βαθμίδας !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2012, 01:55:10 pm από SantaZ »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 05:44:57 pm »
Για τον Νοέμβριο, οπότε και ξεκίνησε το νέο μισθολόγιο, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απόφαση για το αν θα μετράται στους αναπληρωτές το μεταπτυχιακό, όχι βέβαια πια ως επίδομα αλλά ως απευθείας κατάταξη στον Ε βαθμό. Για τον Οκτώβριο όμως θα έπρεπε να είχες πληρωθεί το επίδομα (βέβαια μόνο 45 ευρώ μικτά είναι), καθώς το μόνο που προέβλεπε η απόφαση του γενικού λογιστηρίου του κράτους ήταν η μη αναγνώριση της προυπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος goj

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 10:06:00 pm »
Κάθε 10 του μήνα δεν είπανε οτι θα πληρωνόμαστε οι αναπληρωτές; Έχει κάποιος καμία πληροφορία για αύριο;;; Εγώ ανέλαβα 1 Δεκεμβρίου.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες της Παιδείας - Προεκλογική εκστρατεία ΠΑΣΟΚ 1981

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1105 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 10:17:29 pm »
Κάθε 10 του μήνα δεν είπανε οτι θα πληρωνόμαστε οι αναπληρωτές; Έχει κάποιος καμία πληροφορία για αύριο;;; Εγώ ανέλαβα 1 Δεκεμβρίου.
Aύριο λογικά θα λάβεις το πρώτο μηνιάτικο δηλαδή του Δεκεμβρίου. Έτσι μας ενημέρωσαν εμάς σήμερα από την βθμια μας..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)