0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα πως υπολογίζετε και το μεταπτυχιακό? Στη δική μου Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν μου το πληρώνουν γιατί καταργήθηκε.....
Καλή χρονιά σε όλους! Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με τα σημειώματα αποδοχών για τους αναπληρωτές; Πως μπορούμε να τα πάρουμε ή έστω να τα δούμε;
από την άνοιξη θα γίνει υποχρεωτική η ενσωμάτωση της οδηγίας της ΕΕ για την αναγνώριση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε προ της πρόσληψης σε σχολείο σε οποιοδήποτε ταμείο.
Παράθεση από: LIAV στις Ιανουαρίου 05, 2012, 05:13:24 pmΚαλή χρονιά σε όλους! Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με τα σημειώματα αποδοχών για τους αναπληρωτές; Πως μπορούμε να τα πάρουμε ή έστω να τα δούμε;Καλή Χρονιά!Αν πας στην διεύθυνση που ανήκεις μπορείς να ζητήσεις τα σημειώματα αποδοχών.
Παράθεση από: eva7 στις Ιανουαρίου 03, 2012, 05:22:10 pmΜα πως υπολογίζετε και το μεταπτυχιακό? Στη δική μου Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν μου το πληρώνουν γιατί καταργήθηκε..... Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη όμως δεν ήταν σε ισχύ το νέο μισθολόγιο και τα επιδόματα τα πληρωθήκαμε κανονικά.Από την εφαρμογή του νέου και μετά δεν τα δικαιούμαστε..
Παράθεση από: tttzzz στις Ιανουαρίου 04, 2012, 12:55:49 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιανουαρίου 03, 2012, 05:22:10 pmΜα πως υπολογίζετε και το μεταπτυχιακό? Στη δική μου Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν μου το πληρώνουν γιατί καταργήθηκε..... Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη όμως δεν ήταν σε ισχύ το νέο μισθολόγιο και τα επιδόματα τα πληρωθήκαμε κανονικά.Από την εφαρμογή του νέου και μετά δεν τα δικαιούμαστε..Ναι, πληρωθηκαμε κανονικα τα επιδοματα, αλλά την προϋπηρεσια; Εμενα Σεπτεμβρη και Οκτωβρη μου εβαλαν κλιμακιο 18, παρολο που ειχα επισυναψει το σημειωμα απο την περσινη διευθυνση που εγραφε οτι ειχα μεγαλυτερο κλιμακιο. Οταν πηρα τηλ να ρωτησω γιατι, μου απαντησαν οτι ολοι οι αναπληρωτες μπηκαν με εισαγωγικο κλιμακιο.Εψαξα να βρω τη σχετικη αποφαση στο ιντερνετ και δεν την βρηκα. Την εχει βρει κανεις; Τον Σεπτεμβριο και τον Οκτωβριο με τι κλιμακιο μπηκατε, οσοι ειχατε προϋπηρεσια;
καλημέρα και από εμένα! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Οκτώβριο-Νοέμβριο δεν μου πλήρωσαν το μεταπτυχιακό. Μου είπαν ότι δεν ισχύει...Επίσης..Εάν δουλεύαμε τα προηγούμενα χρόνια σε άλλους φορείς (δούλευα σε εφορεία αρχαιοτήτων σαν αρχαιολόγος) προσμετράται αν προυπηρεσία??? Και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία για να ανεβούμε κλιμάκιο???
Κάθε 10 του μήνα δεν είπανε οτι θα πληρωνόμαστε οι αναπληρωτές; Έχει κάποιος καμία πληροφορία για αύριο;;; Εγώ ανέλαβα 1 Δεκεμβρίου.