0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 31, 2012, 12:20:13 pmΑξιολόγηση σημαίνει είμαι ο πιο άξιος, και αυτό αποδεικνύεται όχι με παλαιότητες, προσοντολόγια και άλλα κούφια χαρτιά που αποκτήθηκαν με αμφίβολες μεθόδους, αλλά στην πράξη, με γραπτές εξετάσεις ή με προφορικές που ελέγχονται ως προς τα θέματά τους, και καταγράφονται, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις δουν και να τις αξιολογήσουν.τουλάχιστον για εμάς τους εκπαιδευτικούς θα έπρεπε να ήταν πιο ξεκάθαρο ότι αξιολογηση σημαίνει εντοπισμός αδυναμιών και η συνέχεια πρέπει να είναι η θεραπεία αυτών. Όμως έχεις ένα δίκιο, η αξιολόγηση θεωρητικά θα συνδεθεί με την αξιοσύνη του καθενός και θα αποτυπωθεί στο μισθό και τη βαθμολογική του εξέλιξη ή την απόλυσή του.
Αξιολόγηση σημαίνει είμαι ο πιο άξιος, και αυτό αποδεικνύεται όχι με παλαιότητες, προσοντολόγια και άλλα κούφια χαρτιά που αποκτήθηκαν με αμφίβολες μεθόδους, αλλά στην πράξη, με γραπτές εξετάσεις ή με προφορικές που ελέγχονται ως προς τα θέματά τους, και καταγράφονται, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις δουν και να τις αξιολογήσουν.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 31, 2012, 12:20:13 pmΑξιολόγηση σημαίνει είμαι ο πιο άξιος, και αυτό αποδεικνύεται όχι με παλαιότητες, προσοντολόγια και άλλα κούφια χαρτιά που αποκτήθηκαν με αμφίβολες μεθόδους, αλλά στην πράξη, με γραπτές εξετάσεις ή με προφορικές που ελέγχονται ως προς τα θέματά τους, και καταγράφονται, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις δουν και να τις αξιολογήσουν.Συγγνώμη για το off topic που θα σχολιάσω,αλλά σε ποιον αιώνα είμαστε ακόμη....;; Παπαγαλίζουμε κι εμείς τα τύπου ΑΣΕΠ πρότυπα....; Έχουμε καταλάβει τι θα πει αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου; Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για αξιολόγηση γνώσεων...αυτή είναι μια στείρα αξιολόγηση στεγνού και στείρου ανταγωνισμού γνώσεων!
Παράθεση από: sotiria80 στις Ιανουαρίου 31, 2012, 03:13:48 pmΜπήκαν σήμερα για ΕΣΠΑ παράλληλη στήριξη 820!!!! Με επίδομα παραμεθορίου!!!!!Πριν λίγο ήρθε μήνυμα "Πληρωθήκατε για μήνα Ιανουάριο"τοσα λιγα?εγω ειμαι Ζεπ εσπα..Το Δεκεμβρη πηρα 920...Με παραμεθοριου??Μας τα κατεβασαν κιαλλο??
Μπήκαν σήμερα για ΕΣΠΑ παράλληλη στήριξη 820!!!! Με επίδομα παραμεθορίου!!!!!Πριν λίγο ήρθε μήνυμα "Πληρωθήκατε για μήνα Ιανουάριο"
Καλά δεν υπάρχει κάτι στανταρ? Εμένα με πήραν τέλη Ιανουαρίου αναπληρώτρια σε νησί του βορειοανατολικού αιγαίου και μέχρι να φτάσω με το πλοίο ,να βρω σπίτι, να δώσω το πρώτο ενοίκιο , να ψωνίσω , να δω τι θα τρωω και πώς θα κινούμαι χάλασα περίπου 800 ευρώ , αν είναι τόσο μικρός ο μισθός θα βγω χρεωμένη σίγουρα .
Παράθεση από: fwteinoula στις Ιανουαρίου 31, 2012, 03:30:37 pmΠαράθεση από: sotiria80 στις Ιανουαρίου 31, 2012, 03:13:48 pmΜπήκαν σήμερα για ΕΣΠΑ παράλληλη στήριξη 820!!!! Με επίδομα παραμεθορίου!!!!!Πριν λίγο ήρθε μήνυμα "Πληρωθήκατε για μήνα Ιανουάριο"τοσα λιγα?εγω ειμαι Ζεπ εσπα..Το Δεκεμβρη πηρα 920...Με παραμεθοριου??Μας τα κατεβασαν κιαλλο?? Κι εγώ το Δεκέμβρη 920 πήρα. Σήμερα όμως άλλα 100 μειον. Θα πάρω αύριο στο γραφείο να ρωτήσω.
Μα στους ΕΣΠΑ παρακρατούσαν ήδη από τον Νοέμβριο σημαντικό μέρος του μισθού τους.
Δε φτάνει που μας εχουν στειλει στην αλλη ακρη ,