0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Μαρτίου 07, 2012, 10:57:17 pmΔηλαδή είναι να τρελαίνεσαι ρε παιδιά...Και δε βρίσκεις και το δίκιο σου πουθενά......Εμένα μου έβγαλαν προϋπηρεσία 2 χρόνια 5 μήνες και 11 μέρες κ μου είπαν ότι θα μπούμε όλοι στο στ βαθμό αυτό το μήνα και ότι θα πληρωθούμε στις 13......Πραγματικά δεν ξέρω πώς λειτουργούν....Όταν τους ρώτησα πού φαίνεται η κατάταξη,μου είπαν δεν την έχουμε βγάλει ακόμα....Ό,τι να ΄ναι!Kι εμένα το ίδιο. Αγνόησαν 7 χρόνια προυπηρεσίας και μεταπτυχιακό και πληρώθηκα με κλιμάκιο ΣΤ μείον 150 αναδρομικά...
Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι ρε παιδιά...Και δε βρίσκεις και το δίκιο σου πουθενά......Εμένα μου έβγαλαν προϋπηρεσία 2 χρόνια 5 μήνες και 11 μέρες κ μου είπαν ότι θα μπούμε όλοι στο στ βαθμό αυτό το μήνα και ότι θα πληρωθούμε στις 13......Πραγματικά δεν ξέρω πώς λειτουργούν....Όταν τους ρώτησα πού φαίνεται η κατάταξη,μου είπαν δεν την έχουμε βγάλει ακόμα....Ό,τι να ΄ναι!
Πάντως η Πρέβεζα έκανε την κατάταξη κ όσοι έχουν 2 χρονια κ 1 μέρα τους έβαλε ΣΤ0 !!!http://dide.pre.sch.gr/portal/images/stories/eggrafa/various/misthodosia/katataji_anaplirwtwn.pdf
Γιατί Θεσκη χθες τους ρώτησα κ λένε δε ξέρουμε τπτ δεν ήρθε έγγραφο...κ άλλες βθμιες έκαναν κατάταξη κ πληρωμή Φεβρουαρίου....κ η διάφορα είναι 86 ευρω περίπου...δεν είναι λίγα αυτές τις εποχές...