0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά κάτσε να δουλέψεις εσύ πρώτα ms και άσε εμένα. Δεν υποτιμώ κανένα
Από όσο γνωρίζω δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα σπουδές στο ίδιο επίπεδο. Δηλα΄δη δεν μπορείς 2 προπτυχιακά ή 2 μεταπτυχιακά ή 2 διδακτορικά (λέμε τώρα)....
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:19:41 pmΑπό όσο γνωρίζω δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα σπουδές στο ίδιο επίπεδο. Δηλα΄δη δεν μπορείς 2 προπτυχιακά ή 2 μεταπτυχιακά ή 2 διδακτορικά (λέμε τώρα)....χμμμ ο δοατάπ μου είχε πει ότι μπορείς να κάνεις 2 μεταπτυχιακά παράλληλα...
Παράθεση από: bania στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:52:49 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:19:41 pmΑπό όσο γνωρίζω δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα σπουδές στο ίδιο επίπεδο. Δηλα΄δη δεν μπορείς 2 προπτυχιακά ή 2 μεταπτυχιακά ή 2 διδακτορικά (λέμε τώρα)....χμμμ ο δοατάπ μου είχε πει ότι μπορείς να κάνεις 2 μεταπτυχιακά παράλληλα... Ο ΔΟΑΤΑΠ μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το πανεπιστήμιο όμως τι λέει;Δεν σε βάζουν να κάνεις υπέυθυνη δήλωση ότι δεν φοιτάς σε άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών; Γιατί εμένα με έβαλαν!
Μήπως ξέρεις κανείς αν γίνεται να κάνω προπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό παράλληλα στο ιδιο πανεπιστημιο?εχω τελειώσει ήδη ένα ΑΕΙ και μεταπτυχιακό. και τωρα ειμαι 4ης σε μια σχολή και θελω να κάνω διδακτορικό που σχετίζεται με το πρωτο πτυχιο μου.