0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να κάνει 2 μεταπτυχιακά ταυτόχρονα;
Παράθεση από: Demetroula στις Ιανουαρίου 30, 2012, 09:07:44 pmΜπορεί κάποιος να κάνει 2 μεταπτυχιακά ταυτόχρονα;Νομίζω πως όχι. Δε ξέρω ακριβώς το νόμο ή τη διάταξη που το ορίζει αλλά από ότι θυμάμαι κατά την εγγραφή σε μεταπτυχιακό δηλώνουμε ότι δε φοιτούμε σε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Νομίζω πως μπορείς όμως να κάνεις διακοπή φοίτησης για κάποιο χρονικό διάστημα...Ελπίζω να βοήθησα...
Όταν έκανα το μτπτχκ μου ο κοσμήτορας της σχολής μου σε ανάλογη απορία μου, μου είχε πει ότι δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσουν ποιοι είναι εγγεγραμμένοι παράλληλα σε προπτυχιακό και μτπτχκ πρόγραμμα, γιατί δεν υπάρχει ενιαία βάση δεδομένων, οπως γίνεται με τους προπτυχιακούς που ελέγχονται από το υπουργείο παιδείας.Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα και να απαγορεύεται δεν έχουν τρόπο να το ελέγξουν γι αυτό ζητούν την υπεύθυνη δήλωση.... Ας το κάνει ο φίλος σου!Δε νομίζω να έχει πρόβλημα...
Παιδιά ευχαριστώ πολύ!Sapore ήσουν κατατοπιστικότατος!!!Αφού δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά, είπα να επενδύσω σε πτυχία!Ένας κορνιζάς μου είπε ότι στις 3ις κορνίζες 1 δωρο,,,και είπα να εκμεταλλευτώ την προσφορά,,εξού και το διδακτορικό!:)) να είστε πάντα καλά και αγωνιστές!