0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά κι αυτός ως ωρομίσθιος είναι στο ολοήμερο, έτσι δεν είναι; Πάντως έχουν καλέσει πολλούς γνωστούς μου από τον πίνακα των αναπληρωτών από πολλές περιοχές που δεν είχαν κάνει αίτηση για ολοήμερο και τους καλούσαν από το Γενάρη μέχρι και λίγο μετά το Πάσχα. Άρα οι θέσεις στα ολοήμερα είναι πολλές.
Παράθεση από: matina στις Ιουνίου 08, 2006, 10:02:03 amΝαι αλλά κι αυτός ως ωρομίσθιος είναι στο ολοήμερο, έτσι δεν είναι; Πάντως έχουν καλέσει πολλούς γνωστούς μου από τον πίνακα των αναπληρωτών από πολλές περιοχές που δεν είχαν κάνει αίτηση για ολοήμερο και τους καλούσαν από το Γενάρη μέχρι και λίγο μετά το Πάσχα. Άρα οι θέσεις στα ολοήμερα είναι πολλές.Είσαι βέβαιη γι΄ αυτό?Σε ποιά περιοχή έγινε? Ποιά περιφέρεια είχαν δηλώσει και απο ποιά τους τηλεφώνησαν? Για ολοήμερο?
Παράθεση από: Number one στις Ιουνίου 08, 2006, 11:52:05 amΠαράθεση από: matina στις Ιουνίου 08, 2006, 10:02:03 amΝαι αλλά κι αυτός ως ωρομίσθιος είναι στο ολοήμερο, έτσι δεν είναι; Πάντως έχουν καλέσει πολλούς γνωστούς μου από τον πίνακα των αναπληρωτών από πολλές περιοχές που δεν είχαν κάνει αίτηση για ολοήμερο και τους καλούσαν από το Γενάρη μέχρι και λίγο μετά το Πάσχα. Άρα οι θέσεις στα ολοήμερα είναι πολλές.Είσαι βέβαιη γι΄ αυτό?Σε ποιά περιοχή έγινε? Ποιά περιφέρεια είχαν δηλώσει και απο ποιά τους τηλεφώνησαν? Για ολοήμερο?Γειά σας. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Είμαι μια τέτοια περίπτωση. Δεν είχα δηλώσει ολοήμερο και με κάλεσαν τον Ιανουάριο. Εκτιμώ ότι με πήραν από τον πίνακα των αναπληρωτών.
Έχω έναν κολλητό στη Λάρισα που δεν είχε δηλώσει καθόλου ωρομίσθιος σε ολοήμερο και μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από Γιάννενα, Πελλοπόνησο, Λαμία και άλλες περιοχές. Στους αναπληρωτές είχε βάλει ναι σε όλα, οπότε όταν άνοιξε ο πίνακας των αναπληρωτών των εμφάνισε παντού. Τώρα τι θα γινόταν στην περίπτωση που είχε δηλώσει και για ολοήμερο δεν ξέρω, αν δηλαδή το σύστημα τον απέκλειε από τις άλλες περιοχές.
Οπότε τα φαινόμενα δείχνουν ότι καλύπτουν θέσεις μονίμων-αναπληρωτών, με ... ωρομίσθιους!
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουνίου 09, 2006, 12:20:56 pmΟπότε τα φαινόμενα δείχνουν ότι καλύπτουν θέσεις μονίμων-αναπληρωτών, με ... ωρομίσθιους!Το πρόβλημα είναι πως με την προϋπηρεσία του ωρομίσθιου, δεν μπορείς να διοριστείς, αν θα πάρουν λίγους από ΑΣΕΠ και κατ' επέκταση από τον πίνακα. Άρα γιατί να πάς πάλι ωρομίσθιος, για τα 350 ευρώ το μήνα, που θα τα πάρεις με 6 μήνες καθυστέρυση?
Παράθεση από: pollux στις Ιουνίου 09, 2006, 12:28:17 pmΠαράθεση από: Dr_Michael στις Ιουνίου 09, 2006, 12:20:56 pmΟπότε τα φαινόμενα δείχνουν ότι καλύπτουν θέσεις μονίμων-αναπληρωτών, με ... ωρομίσθιους!Το πρόβλημα είναι πως με την προϋπηρεσία του ωρομίσθιου, δεν μπορείς να διοριστείς, αν θα πάρουν λίγους από ΑΣΕΠ και κατ' επέκταση από τον πίνακα. Άρα γιατί να πάς πάλι ωρομίσθιος, για τα 350 ευρώ το μήνα, που θα τα πάρεις με 6 μήνες καθυστέρυση? Ακριβώς αλλάζουν άρδην τα δεδομένα πλέον. Μέχρι σήμερα πηγαίναμε ωρομίσθιοι γιατί υπήρχε η ελπίδα για αναπληρωτής-μόνιμος. Από τον Σεπτέμβρη όμως...
Dr Michael,Να σε ρωτήσω, ως ο πιο έμπειρος, τι θέση εκτιμάς ότι θα έχει κάποιος στον πίνακα