0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσα λέει ο enastron εδώ (και πιο πάνω άλλοι συνάδελφοι ) είναι πέρα για πέρα αλήθεια!!!Ολόκληρες γενιές αποφοίτων πετάχτηκαν στα σκουπίδια εν μια νυκτί χωρίς καμμιά εξήγηση. Έχω υπ' όψιν μου πολλούς συνομιλήκους μου (εκτός από μένα) που η ζωή τους επαγγελματική και προσωπική πήγε πίσω κι έχασαν το παιχνίδι με το χρόνο μια και καλή. Θα είναι έγκλημα να ξαναγίνει μια ανατροπή χωρίς να φροντίσουν για τόσους χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν απεγνωσμένα να φτιάξουν ένα υποτυπώδες χρονιαδιάγραμμα της επαγγελματικής τους πορείας.Επιτέλους δεν είνα δυνατόν να κατακρεουργηθούν γι' άλλη μια φορά τόσοι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στο ισχύον σύστημα και ελπίζουν να βάλουν κάποτε σε μια τάξη τη ζωή τους. Η τότε κυβέρνηση νομίζω πλήρωσε ακριβά τον κυνισμό που επέδειξε κι αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να παραβλέψει η τωρίνη.
δεν μπορει να γινει τοσο απλα αυτο..
Παράθεση από: EPSILON4 στις Φεβρουαρίου 04, 2008, 06:46:36 pm δεν μπορει να γινει τοσο απλα αυτο.. Παιδιά ό,τι θέλουν μπορούν να κάνουν. Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται με πόση άνεση κατήργησαν εν μια νυκτί την επετηρίδα.
Παιδιά ηρεμήστε. Αυτό δε γίνεται να συμβεί. Δε θα βρίσκουν καθηγητές αναπληρωτές και ωρομίσθιους να στείλουν σε παραμεθόριες περιοχές.
Κατ'αρχήν για να μην έχετε ψευδαισθήσεις τα τελευταία χρόνια οι αναπληρωτές δεν είναι τόσο αναγκαίοι όσο ήταν παλιά. Πλέον υπάρχουν πολλοί υπεράριθμοι σε όλες τις ειδικότητες και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Όσοι είναι μόνιμοι το ξέρουν πολύ καλά. Πως προκύπτουν όμως αλήθεια τα κενά που καλύπτουν οι αναπληρωτές? Απλά όλα τα βύσματα που είναι μακριά από το σπίτι τους παίρνουν απόσπαση στην πόλη τους με αποτέλεσμα να μένουν πολλά κενά ειδικά στην παραμέθοριο τα οποία καλύπτουν αναπληρωτές. Αυτά όμως από του χρόνου τέλος. Δεν ξέρω αν ακούσατε τις εξαγγελίες Στυλιανίδη αλλά είπε ότι θα καταργήσει τις αποσπάσεις, ή τουλάχιστον θα τις περιορίσει αισθητά. Είναι τυχαίο αυτό? όχι φυσικά, απλά πλέον τα κενά θα μειωθούν και ότι μένει θα το καλύπτουν αυτοί που είναι στη διάθεση. Οπότε θα πέρνει όλο και λιγότερους αναπληρωτές. Και αυτό με τον ΑΣΕΠ είναι μονόδρομος, γιατί δε μπορείτε να δεχθείτε ότι είναι αντισυνταγματικό κάποιος που δε μπορεί να περάσει με εξετάσεις να διορίζεται μέσω πίνακα? Τα ίδια έγιναν και με την επετηρίδα και ήρθαν τα πάνω κάτω, δε λογάριασαν κανένα ούτε λογαριάζουν. Όπως και να έχει λίγα είναι τα ψωμιά της ΠΕΑ. Αλήθεια αυτοί που είναι στην ΠΕΑ πόσο έγραψαν στον τελευταίο ΑΣΕΠ?