0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορώ να πάρω κανονική άδεια 2 ημερών λόγω ασθένειας μόνο με υπεύθυνη δήλωση δηλ χωρίς χαρτί ιατρού.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: vasioanna στις Φεβρουαρίου 02, 2011, 06:12:42 pmΓεια σας!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορώ να πάρω κανονική άδεια 2 ημερών λόγω ασθένειας μόνο με υπεύθυνη δήλωση δηλ χωρίς χαρτί ιατρού.Ευχαριστώ!Η άδεια που ζητάς λέγεται βραχυχρόνια αναρρωτική άδεια 2 ημερών και δικαιολογείται με υπεύθυνη δήλωση.Αν είναι πριν ή μετά από αργία είναι στη διακριτική ευχέρεια της Υπηρεσίας να σε παραπέμψει σε πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή (άλλες το εφαρμόζουν άλλες όχι).
Ηθελα να ρωτήσω ενας νεοδιόριστος ποσες μερεσ δικαιούται; Διορίστηκα τέλος Αυγούστου και μου έχουν πει ότι δικαιούμαστε 10 μέρες/έτος. Υπάρχει αναλογία;; δε νομίζω να δικαιούμαστε 10 μέρες ως το τέλος του έτους..δεν είναι πολύ??
Παράθεση από: sema στις Οκτωβρίου 06, 2011, 05:20:32 pmΗθελα να ρωτήσω ενας νεοδιόριστος ποσες μερεσ δικαιούται; Διορίστηκα τέλος Αυγούστου και μου έχουν πει ότι δικαιούμαστε 10 μέρες/έτος. Υπάρχει αναλογία;; δε νομίζω να δικαιούμαστε 10 μέρες ως το τέλος του έτους..δεν είναι πολύ??τόσο είναι. ΑΥτό, όμως δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και τις 10.... Εξαρτάται από τον προϊστάμενο, που δεν είναι υποχρεωμένος να σου εγκρίνει άδεια.....