0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόκειται για τον Προιστάμενο του γραφείου. Δεν έχω διευθυντή γιατί είμαι σε νηπιαγωγείο. Δυστυχώς είναι περίεργος. Δεν έδινε άδεια σε συνάδελφο που ήθελε να συνοδεύσει το παιδί της στη βουλή και αναγκάστηκε να καταφύγει στο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας. Εγώ δεν έχει τύχει να ζητήσω άδεια αλλά είναι κοινό μυστικό στην περιοχή πως ο συγκεκριμένος προϊστάμενος δεν δίνει άδειες.Στα ΠΕΚ μάλιστα μας είπε ότι δεν γίνεται να πάρουμε άδεια Δευτέρα και Παρασκευή και πως αν ζητήσουμε αναρρωτική τις συγκεκριμένες μέρες ο ίδιος θα φροντίσει να στείλει έλεγχο στο σπίτι.Δεν ξέρω πως το αποκαλείται εσείς αυτό, εγώ πάντως το λέω ΕΚΦΟ
Nα πω και κατι αστειο ? Συγνωμη αν χαλαω το θεμα αλλα μου ειπε μια διορισμενη οτι μια φορα ειχε παρει μια μερα αδεια για να ετοιμασει τη γιορτη του αντρα της και ειπε οτι ειναι αρρωστη. Κατα το μεσημερακι της χτυπαει το κουδουνι και αυτη ανοιγει με τη σφουγγαριστρα στο χερι αφου εκανε δουλειες . Ηταν ο ελεγκτης ιατρος . Και τι ειπε η αθεοφοβη ? Οτι εκανε εμ...ό λογω της γριπης και τα καθαριζε....Παθατε πλακα? Εγω γελουσα μια ωρα.
Παράθεση από: kellykou στις Φεβρουαρίου 13, 2008, 09:56:28 pmNα πω και κατι αστειο ? Συγνωμη αν χαλαω το θεμα αλλα μου ειπε μια διορισμενη οτι μια φορα ειχε παρει μια μερα αδεια για να ετοιμασει τη γιορτη του αντρα της και ειπε οτι ειναι αρρωστη. Κατα το μεσημερακι της χτυπαει το κουδουνι και αυτη ανοιγει με τη σφουγγαριστρα στο χερι αφου εκανε δουλειες . Ηταν ο ελεγκτης ιατρος . Και τι ειπε η αθεοφοβη ? Οτι εκανε εμ...ό λογω της γριπης και τα καθαριζε....Παθατε πλακα? Εγω γελουσα μια ωρα.ΧΑΧΑ Θεϊκό!! Και τρανή απόδειξη ότι κανένας "μπαμπούλας" ελεγκτής δεν μπορεί να λύσει το θέμα των αδικαιολόγητων αδειών.ΥΓ: μπράβο της που κατάφερε να σκεφτεί γρήγορα μία δικαιολογία. εγώ θα τα 'χανα. κι αυτή η χριστιανή, γιατί δεν πήρε μία κανονική να τελειώνει;
Οι 10 μέρες κανονική άδεια είναι ανά σχολικό έτος ή ανά ημερολογιακό έτος ;
Παράθεση από: tektos στις Φεβρουαρίου 17, 2008, 03:08:43 pmΟι 10 μέρες κανονική άδεια είναι ανά σχολικό έτος ή ανά ημερολογιακό έτος ;Οι 10 ημέρες κανονική άδεια είναι ανα ημερολογιακό έτος!