0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έτσι είναι,όντως!όσο για το επίδομα Χριστουγέννων δεν το γνώριζα!να παω με το βιβλιάριό μου δλδ και τι να τους πω;καλημέρα δώστε μου το επίδομα να πάρω κανένα μελομακάρονο;
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 15, 2011, 07:56:16 pmέτσι είναι,όντως!όσο για το επίδομα Χριστουγέννων δεν το γνώριζα!να παω με το βιβλιάριό μου δλδ και τι να τους πω;καλημέρα δώστε μου το επίδομα να πάρω κανένα μελομακάρονο; Ναι, φαντάζομαι με βιβλιάριο και μία αναφορά στην υπάλληλο για "επίδομα Χριστουγέννων λόγω ασθενείας" θα το πιάσουν το νόημα! Εγώ μετά τις 25/12 θα πάω (οπότε βασιλόπιτα θα πάρω)!!!
Παράθεση από: molive στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 04:05:48 pmΠαράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 15, 2011, 07:56:16 pmέτσι είναι,όντως!όσο για το επίδομα Χριστουγέννων δεν το γνώριζα!να παω με το βιβλιάριό μου δλδ και τι να τους πω;καλημέρα δώστε μου το επίδομα να πάρω κανένα μελομακάρονο; Ναι, φαντάζομαι με βιβλιάριο και μία αναφορά στην υπάλληλο για "επίδομα Χριστουγέννων λόγω ασθενείας" θα το πιάσουν το νόημα! Εγώ μετά τις 25/12 θα πάω (οπότε βασιλόπιτα θα πάρω)!!!ευτυχώς που έχουμε και το φόρουμ να ενημερωνόμαστε!!!πήγα σήμερα και όντως υπάρχει αυτό,το βαφτίζουν επίδομα ασθενείας με τάδε κωδικό!μου έδωσε ένα χαρτί και μου είπε ότι θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό!το πότε και πόσα θα είναι δε ξέρω!!!αυτό δλδ το επίδομα το παίρνουμε λόγω ασθενείας;μιλάμε για μεγάλο ποσό;;χαχααχεσύ είσαι παλι σε άδεια;