0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρωτη φορα φετος λεω να κανω την αιτηση για τον οαεδ.Μπορει να μου απαντησει καποιος τι ειναι ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ,ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟς ΑΝΕΡΓΟΣ ,ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2190/94 3552/07???πρεπει να συμπληρωσω ενα απο τα κουτακια αλλα δεν εχω ιδεα. Ειμαι ανεργη σε προγραμμα ΕΣΠΑ 19 μηνες τωρα.
takis1 και zagorakis προσωπικές σας διαφωνίες και απορίες μπορείτε να τις λύσετε με pm. Εδώ μπορείτε να αναλύσετε και να εκφράσετε γενικά τις απόψεις σας επί του θέματος και όχι να επιτίθεστε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Εδώ δεν είναι δικαστήριο ,εκπαιδευτικό ενημερωτικό forum είναι για όσους το ξεχνούν.Ευχαριστούμε.
οσον αφορα τους Οαεδιτες γενικης παιδειας θα ηθελα να μας απαντησει η κυρια υπερμαχια,τι θα γινει με εκεινους που βισματικα συνεχισαν να δουλευουν στον οαεδ,ως καινοτομοι (μεγαλο βυσμα),και οχι μονο δεν εχασαν την δουλεια τους ,αλλα ενισχυσαν και την θεση τους εκει (ειχαν καθε σεπτεμβριο 21 ωρες στανταρ) χωρις να εχουν απαραιτητα αντικειμενο εργασιας (εργαστηρια τα οποια δεν λειτουργουσαν).Και οι περισσοτεροι ηταν ασχετοι απο Η/Υ.Αυτο δεν αναιρει το σκεπτικο της αποφασης οσον αφορα την ανεργια.Πως θα αναγνωριστει προυπηρεσια σε αλλο αντικειμενο Η/Υ.Ειμαι πολυ καλος γνωστης για τα του ΟΑΕΔ και τυχαινει να γνωριζω πραγματα.Ας απαντησει η κυρια υπερμαχια αν εχω δικιο ή αδικο.Δεν ειναι ετσι οπως τα λεω?Ασ απαντησει αν ηταν και εκεινη "καινοτομα" ή οχι.Ευχαριστω
Περσινά ξινά σταφύλια, φίλοι μου καλοί και εκλεκτοί μου συνάδελφοι και άλλοι.Επειδή ο κάθε συνάδελφος , αναγνώστης, και κατά λάθος επισκέπτης ( περίεργος τύπος του διαδικτύου) μπορεί να δει από πότε ξεκίνησε να συζητιέται το θέμα τούτο, ε βαρέθηκα αδέρφια.Πείτε τα μόνοι σας , εξάλλου εσείς δεν θέλετε να μας μιλάτε (bikini έφη).Καλές διακοπές
Νομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 26, 2009, 08:51:34 amΝομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.επιτελους!!! γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι τα ελεγα μονο εγω. βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το...δασος!