*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54782 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
πρωτη φορα φετος λεω να κανω την αιτηση για τον οαεδ.Μπορει να μου απαντησει καποιος τι ειναι ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ,ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟς ΑΝΕΡΓΟΣ ,ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2190/94 3552/07??????
πρεπει να συμπληρωσω ενα απο τα κουτακια αλλα δεν εχω ιδεα. Ειμαι ανεργη σε προγραμμα ΕΣΠΑ 19 μηνες τωρα.

Eleni_volos έθεσες την ερώτηση σου σε λάθος θέμα. Μπορείς να την ξαναθέσεις στο παρακάτω θέμα:
Ωρομίσθιοi Εκπαιδευτικοί στις ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 02:39:40 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Eleni_volos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λογιστικη & Χρηματοοικονομικη
    • Προφίλ
συγγνωμη δεν το ηξερα....ευχαριστω για την πληροφορια..
Οικονομολογος σε ανεργια

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
takis1 και zagorakis  προσωπικές σας διαφωνίες και απορίες μπορείτε να τις λύσετε με pm. Εδώ μπορείτε να αναλύσετε και να εκφράσετε γενικά τις απόψεις σας επί του θέματος και όχι να επιτίθεστε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Εδώ δεν είναι δικαστήριο ,εκπαιδευτικό ενημερωτικό  forum είναι για όσους το ξεχνούν.
Ευχαριστούμε.

Lenazagor

Δεν έχω διαφωνίες με κανέναν!

Η απόδειξη;

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12179.msg167832#msg167832

Αποσυνδεδεμένος takis1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ποια ακριβως ειναι η απαντηση zagor σε αυτα που παραθετω παραπανω,το οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος και θελω να επιστρεψω στην εκπαιδευση,την οποια παρεπιπτοντως υπηρετησα, 7 χρονια ως ωρομισθιος και αναπληρωτης,αλλα κατι τυποι σαν τους καινοτομους γενικης παιδειας με καναν να την σιχαθω! και να στραφω αλλου για επαγγελματικη αποκατασταση.
Αν αυτα που αναφερω για τους καινοτομους ειναι αναληθη σε προκαλω να με διαψευσεις.Μπορεις?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Περιμένοντας τους
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:37:20 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Περιμένοντας τους
« Απάντηση #340 στις: Ιουνίου 23, 2009, 06:38:02 am »
οσον αφορα τους Οαεδιτες γενικης παιδειας θα ηθελα να μας απαντησει η κυρια υπερμαχια,τι θα γινει με εκεινους που βισματικα συνεχισαν να δουλευουν στον οαεδ,ως καινοτομοι (μεγαλο βυσμα),και οχι μονο δεν εχασαν την δουλεια τους ,αλλα ενισχυσαν και την θεση τους εκει (ειχαν καθε σεπτεμβριο 21 ωρες στανταρ) χωρις να εχουν απαραιτητα αντικειμενο εργασιας (εργαστηρια τα οποια δεν λειτουργουσαν).
Και οι περισσοτεροι ηταν ασχετοι απο Η/Υ.

Αυτο δεν αναιρει το σκεπτικο της αποφασης οσον αφορα την ανεργια.
Πως θα αναγνωριστει προυπηρεσια σε αλλο αντικειμενο Η/Υ.

Ειμαι πολυ καλος γνωστης για τα του ΟΑΕΔ και τυχαινει να γνωριζω πραγματα.

Ας απαντησει η κυρια υπερμαχια αν εχω δικιο ή αδικο.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λεω?
Ασ απαντησει αν ηταν και εκεινη "καινοτομα" ή οχι.
Ευχαριστω

Και γιατί θα πρέπω να δώσω απαντήσεις σε κάποιον που χωρίς να με γνωρίζει προσπαθεί να ρίξει λάσπη πάνω μου;
Λες πως τα ξέρεις όλα για τον ΟΑΕΔ και τις προσλήψεις και τα πάντα! Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις πως η Υπερμαχία και όλο το ΔΣ της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ δεν μπήκαμε ποτέ σε διαδικασίες ηθικού διλήμματος;

Σχετικά με τους Καινοτόμους που αναφέρεσαι:

1. Οι περισσότεροι που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια με σκοπό την λειτουργία των εργαστηρίων εικονικής πραγματικότητας (βλέπε συνεντεύξεις Διοικητή ΟΑΕΔ) και Προκήρυξη είναι εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων. Ναι δεν αρνούμαι πως υπάρχει και ένας μικρός αριθμός καθηγητών Γενικής Παιδείας, που εννοείται πως η προϋπηρεσία τους δεν αναγνωρίζεται.Για αυτό έχει ήδη ενημερωθεί το ΥΠΕΠΘ.Αυτοί εργάσθηκαν μόνο κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών 2007-2008 και 2008-2009,
Εννοείται πως η προϋπηρεσία του σχολικού έτους 2008-2009 δεν αναγνωρίζεται γιατί τα σχολεία λειτουργούν ως ΕΠΑΣ. Το σχολικό έτος 2007-2008 θεωρείται μεταβατικό και υπάρχει η ταυτόχρονη λειτουργία ΤΕΕ  Α κύκλου για την αποφοίτηση των ήδη εγγεγραμμένων μαθητών καθώς επίσης και μερικά σχολεία είχαν τμήματα ΤΕΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2009, 06:40:27 am από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παραθέτω τη διαμαρτυρία καθηγητών των σχολών ΟΑΕΔ Δράμας σχετικά με την " καινοτομική" επιμόρφωση. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ. Δ/ΝΣΗ: 7Ο ΧΛΜ ΔΡΑΜΑΣ-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΔΡΑΜΑ, 66100. ΤΗΛ. 6942500110 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ). –
ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ:http://clubs.pathfinder.gr/teachersofoaed
ΔΡΑΜΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 57

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
3. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΔ
4. Δ/ΝΤΕΣ
5. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΩΡΟΜ. ΕΚΠ. ΟΑΕΔ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Κύριε Υπουργέ,
Μετά λύπης μας σας πληροφορούμε ότι η αδικία που έχουμε υποστεί οι Ωρομίσθιοι του ΤΕΕ ΟΑΕΔ ΔΡΑΜΑΣ, σχετικά με την παραγκώνισή μας να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια 40 ωρών για τις ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί!
Δεν είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θα επιρρίψουμε ευθύνες και κατηγορίες επειδή μας έθεσαν στο περιθώριο, αλλά δεν μπορούμε όμως και να δεχτούμε την άρνηση ανάληψης ευθυνών , γιατί η μεταφορά τους δεν λύνει τα προβλήματα , αλλά ούτε και κάνει την κοινωνία μας καλύτερη!
Προς ενημέρωσή μας σας γνωστοποιούμε τα γεγονότα όπως αυτά εξελίχτηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2005-2006.
Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια 40 ωρών διδασκαλίας για τις καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας. Παρά το ενδιαφέρον μας από το προηγούμενο σχολικό έτος , κανένας ωρομίσθιος από το ΤΕΕ του ΟΑΕΔ ΔΡΑΜΑΣ δεν κλήθηκε να παρακολουθήσει αυτά τα σεμινάρια, τα οποία σύμφωνα με ερωτήσεις στη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Περσινά ξινά σταφύλια
« Απάντηση #342 στις: Ιουνίου 23, 2009, 11:09:28 am »
Περσινά ξινά σταφύλια, φίλοι μου καλοί και εκλεκτοί μου συνάδελφοι και άλλοι.
Επειδή ο κάθε συνάδελφος , αναγνώστης, και  κατά λάθος επισκέπτης ( περίεργος τύπος του διαδικτύου) μπορεί να δει από πότε ξεκίνησε να συζητιέται το θέμα τούτο, ε βαρέθηκα αδέρφια.
Πείτε τα μόνοι σας , εξάλλου εσείς δεν θέλετε να μας μιλάτε (bikini έφη).

Καλές διακοπές

Αποσυνδεδεμένος takis1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Περσινά ξινά σταφύλια
« Απάντηση #343 στις: Ιουνίου 23, 2009, 11:29:22 am »
Περσινά ξινά σταφύλια, φίλοι μου καλοί και εκλεκτοί μου συνάδελφοι και άλλοι.
Επειδή ο κάθε συνάδελφος , αναγνώστης, και  κατά λάθος επισκέπτης ( περίεργος τύπος του διαδικτύου) μπορεί να δει από πότε ξεκίνησε να συζητιέται το θέμα τούτο, ε βαρέθηκα αδέρφια.
Πείτε τα μόνοι σας , εξάλλου εσείς δεν θέλετε να μας μιλάτε (bikini έφη).

Καλές διακοπές

Δεν νομιζω οτι σε εθιξα καπου προσωπικα zagoraki,εσυ αναφερθηκες στην τωρινη  ιδιοτητα μου,εγω εθεσα καποια ερωτηματα προς ολους ,απαντηση δεν πηρα,μονο θεωρειες οτι εμεις ζητησαμε και ουτω καθε εξης,το αποτελεσμα εχει σημασια.
θα αναγνωριστει η προυπηρεσια των καινοτομων ή οχι?
δουλευαν γενικης παιδειας ως καινοτομοι ή οχι
ηταν βυσματικες θεσεις ή οχι
ποσοι ειναι ξερει κανεις?

υπαρχουν οδηγιες στο pathfinder για τον τροπο συμπληρωσης της αιτησης οσων ηταν καινοτομοι?

Επαναλαμβανω οτι δεν αφηνω υπονοουμενα για κανεναν,ουτε γνωριζομαστε μεταξυ μας,ουτε θελω να θιξω κανεναν.

Αληθεια μηπως μπορεις να μου πεις το σημειο που σε προσβαλα και σε συκοφαντησα προσωπικα?

ευχαριστω και παλι
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2009, 02:18:54 pm από takis1 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Ο τίτλος του θέματος παραποιήθηκε 2 μηνύματα παραπάνω και ο takis1 δεν το πρόσεξε.

Όταν μένουμε από επιχειρήματα, αρχίζουμε τις ευχές ( ; ).
Εύχομαι και ελπίζω, επιτέλους, να κάνουν πράξη τα λόγια τους (ο νοών νοείτω)._
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος molecule

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
επειδη μου ειναι αδυνατο να διαβασω 20 σελιδες μπορει καποιος να μου ξακαθαρισει αν η προυπηρεσια απο σχολες του οαεδ αναγνωριζεται απο φετος ή την επόμενη χρονιά στο ενιαιο πινακα διορισμων

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Στον διορισμών από το 2010.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Νομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Νομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.

επιτελους!!! γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι τα ελεγα μονο εγω. βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το...δασος!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

επιτελους!!! γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι τα ελεγα μονο εγω. βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το...δασος!

Σας εύχομαι να είστε εσείς που θα χάσετε την αναπλήρωση ή τον διορισμό σας από κάποιον ΟΑΕΔίτη ή κάποιο αντίστοιχο βυσματία στο μέλλον και θα ήθελα να δω την αντίδρασή σας τότε. Μπείτε στη θέση αυτή και τα λέμε μετά.
Εκτός και εάν είστε ΟΑΕΔίτες, οπότε όλα εξηγούνται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)