0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chrissoof στις Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:13:52 pmKellykou Μην μου λες για σένα και πες μου ποια είναι η αξιολόγηση στο ΥΠΕΠΘ Δεν σου ειπα? Στον ΑΣΕΠ μοριοδοτειται ο βαθμος πτυχιου, τα διδακτορικα και τα μεταπτυχιακα.Ξερω οτι αν γραψω το ιδιο με αλλο συναδελφο θα προωθηθει ο εχων επιπλεον προσοντα. Στον ΟΑΕΔ γιατι με περασε συναδελφος με πτυχιο κοντα στο πεντε , χωρις μεταπτυχιακα , χωρις προυπηρεσια , με προσφατο πτυχιο? Που ειναι η αξιολογηση?Τωρα θελεις το συγκεκριμενο ατομο να με παραγκωνισει παλι και εμενα και χιλιαδες ολους επειδη εχει περισσοτερο μεσο? Ωραια ηθικη.
Kellykou Μην μου λες για σένα και πες μου ποια είναι η αξιολόγηση στο ΥΠΕΠΘ
Το Δημόσιο δε θα πρεπε να είναι ουτε για αναξιοπαθούντες, ούτε για "Ολυμπιονίκες", ούτε μέσο συναλλαγης της Πολιτείας με ειδικές ομάδες πολιτών, ούτε "κολυμπηθρα του Σιλωάμ" να μπαινουν "κουτσοί στραβοί" για να ξεπλένονται και να "σωνονται"...
Εγώ είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και διαβάζω νύχτα μέρα για τον ΑΣΕΠ. Δεν έχω καμιά σχέση με τα σχολεία και δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία σε κάποιο σχολείο. Όταν έρθει ο ΑΣΕΠ θα είμαι πρώτος (ελπίζω) και καλό διορισμό έτσι δεν είναι ?. Τα προηγούμενα ήταν απόψεις φίλου ΟΑΕΔΙΤΗ. Έλληνες ενωθείτε διότι άλλο 1000 και άλλο 1013
Όταν έρθει ο ΑΣΕΠ θα είμαι πρώτος (ελπίζω) και καλό διορισμό έτσι δεν είναι ?.
Παράθεση από: daniel στις Φεβρουαρίου 24, 2008, 04:46:17 pmΤο Δημόσιο δε θα πρεπε να είναι ουτε για αναξιοπαθούντες, ούτε για "Ολυμπιονίκες", ούτε μέσο συναλλαγης της Πολιτείας με ειδικές ομάδες πολιτών, ούτε "κολυμπηθρα του Σιλωάμ" να μπαινουν "κουτσοί στραβοί" για να ξεπλένονται και να "σωνονται"...Ποιοί ειναι οι "κουτσοί στραβοί"
Παράθεση από: kellykou στις Φεβρουαρίου 24, 2008, 05:39:35 pmΠαράθεση από: chrissoof στις Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:13:52 pmKellykou Μην μου λες για σένα και πες μου ποια είναι η αξιολόγηση στο ΥΠΕΠΘ Δεν σου ειπα? Στον ΑΣΕΠ μοριοδοτειται ο βαθμος πτυχιου, τα διδακτορικα και τα μεταπτυχιακα.Ξερω οτι αν γραψω το ιδιο με αλλο συναδελφο θα προωθηθει ο εχων επιπλεον προσοντα. Στον ΟΑΕΔ γιατι με περασε συναδελφος με πτυχιο κοντα στο πεντε , χωρις μεταπτυχιακα , χωρις προυπηρεσια , με προσφατο πτυχιο? Που ειναι η αξιολογηση?Τωρα θελεις το συγκεκριμενο ατομο να με παραγκωνισει παλι και εμενα και χιλιαδες ολους επειδη εχει περισσοτερο μεσο? Ωραια ηθικη.Πάλι μου λες για τον ΑΣΕΠ .Στο ΥΠΕΠΘ ποια είναι η Αξιολόγηση ? Για τι ο ΑΣΕΠ είναι κάτι διαφορετικό
Μα ο ΑΣΕΠ ειναι οργανο αξιολογησης για τους υποψηφιους προς προσληψη στον ΥΠΕΠΘ.Στον ΟΑΕΔ τι οργανο αξιολογησης εχουν?Μηπως υπαρχει καποιο διαφανες αξιοκρατικο συμβουλιο που κανει αξιολογηση? Μηπως υπαρχει διαφανεια στις προσληψεις? Τι αξιολογηση περναει καποιος για να δουλεψει?
οχι πάλι η ίδια κουβέντα.είπαμε να ξεφύγουμε από τη μιζέρια.καλή άνοιξη σε όλους