0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dolphin στις Αυγούστου 04, 2010, 12:49:49 pmΚανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής... Δεν παίζουν ρόλο τα μόρια προϋπηρεσίας αλλά η σειρά διορισμού;
Κανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής...
Το σχολείο στο οποίο θα τοποθετηθούμε πότε περίπου το μαθαίνουμε; Αν π.χ. κάποιος διοριστεί στη Γ' Έβρου, μαθαίνει μόλις παρουσιαστεί τα κενά της συγκεκριμένης περιοχής και δηλώνει τα σχολεία με βάση τη σειρά προτίμησής του; Ή υπάρχει περίπτωση να του γίνει κάποια "απευθείας ανάθεση";
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 03, 2010, 05:21:38 pmΠαράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 05:17:24 pmείναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....Η Δ Δωδεκανήσου είναι ούτως ή άλλως όλη δυσπρόσιτη... Και τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε, παρότι έδιναν χωριστά τα δυσπρόσιτα, υπήρχε η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος σε μια περιοχή και να βρεθεί σε δυσπρόσιτο (για 1 χρόνο όμως). Τώρα όπου πάει κανείς θα μείνει 3 χρόνια (στην περιοχή -όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο).Η τριετία ισχύει για την περιοχή και όχι κατά ανάγκη για το σχολείο; Δηλαδή μπορείς να κάνεις κανονικά βελτίωση θέσης μέσα στη χρονιά και να αλλάξεις σχολείο το δεύτερο χρόνο;
Παράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 05:17:24 pmείναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....Η Δ Δωδεκανήσου είναι ούτως ή άλλως όλη δυσπρόσιτη... Και τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε, παρότι έδιναν χωριστά τα δυσπρόσιτα, υπήρχε η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος σε μια περιοχή και να βρεθεί σε δυσπρόσιτο (για 1 χρόνο όμως). Τώρα όπου πάει κανείς θα μείνει 3 χρόνια (στην περιοχή -όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο).
είναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....
μήπως ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε πίνακες με τα κενά αναλυτικά στην κάθε περιοχή;
εγω πηρα τηλ σε δδε και μου ειπαν ακριβως το κενο σε ποιο σχολειο ειναι...ενα κενο ειχε βεβαια....αλλα χωρις να προλαβω να το ζητησω μου το πε η κυρια....τα ξερουν τα κενα....παρτε τηλλλλλ
Mήπως ξέρει κάποιο έμπειρο μέλος να μου πει: Μπορεί κάποιος να ήταν στους περσινούς διοριστέους, δηλαδή να είχε κάνει την αίτηση στην περσινή εγκύκλιο και να ήταν το όνομα του στους διορισμούς, παρολ' αυτά να μην είχε αποδεχτεί τη θέση και να κάνει πάλι στους φετινούς;Το ρωτάω γιατί αν δε γίνεται, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου διορίζομαι, αλλιώς αν κάποιος δεν αποδέχτηκε πέρσι το διορισμό και ξανακάνει τα χαρτιά του φέτος μένω απ' έξω..... Ειμαι από τον πίνακα ΑΣΕΠ.Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει.
Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 04, 2010, 03:04:20 pmεγω πηρα τηλ σε δδε και μου ειπαν ακριβως το κενο σε ποιο σχολειο ειναι...ενα κενο ειχε βεβαια....αλλα χωρις να προλαβω να το ζητησω μου το πε η κυρια....τα ξερουν τα κενα....παρτε τηλλλλλ1. άλλο πράγμα τα κενά σε μικρονήσια που είναι σίγουρα και άλλο τα κενά σε μεγαλύτερα μέρη2. Ακόμα και να τα ξέρει κανείς τα κενά, τι θα κάνει θα προλάβει να "κλείσει θέση"? Δε νομίζω.3. Όταν κλειθείτε όλοι μαζί να δηλώσετε σχολεία τότε θα υπολογιστούν τα κενά στα σχολεία, έτσι κ αλλιώςοι νεοδιόριστοι τοποθετούνται σε λειτουργικά κενά ΜΟΝΟ, δηλαδή κενά που υπάρχουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.Άρα όταν θέλουν να ανακοινώσουν π.χ. Πέμπτη, μας παίρνουν τηλέφωνο Τετάρτη και ζητάνε αναφορά κενών σε ώρες (π.χ 10ώρες φυσικού = μισό κενό).4. Μην ξεχνάς ότι πάντα παίζουν άδειες τελευταίας στιγμής, αναρρωτικές και γονικές οπότε η κατάσταση με το προσωπικό είναι πολύ ρευστή.Θα παρατηρήσεις ότι με το που θα ορκιστείτε θα μαζευτεί κόσμος και ντουνιάς στο γραφείο με τις άδειες για γονική