0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 21, 2008, 07:00:14 pmΠαράθεση από: skarag στις Ιουλίου 21, 2008, 01:20:31 pmkim Όχι μόνο 112 αλλά + 23 από μηδενική προϋπηρεσία = 135!!!Δεν υπολογίσατε και αυτούς που θα αποφοιτήσουν τον Ιούνιο. Αυτοί θα παίξουν μπάλα μόνο με τον πίνακα και όχι με τον ΑΣΕΠ
Παράθεση από: skarag στις Ιουλίου 21, 2008, 01:20:31 pmkim Όχι μόνο 112 αλλά + 23 από μηδενική προϋπηρεσία = 135!!!Δεν υπολογίσατε και αυτούς που θα αποφοιτήσουν τον Ιούνιο.
kim Όχι μόνο 112 αλλά + 23 από μηδενική προϋπηρεσία = 135!!!
Κοίταξε να δεις...το να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής προκειμένου να λάβεις την Παιδαγωγική Επάρκεια σίγουρα θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο και σε χρήμα και σε νεύρα από το να πας στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Ως γνωστόν στην ΑΣΠΑΙΤΕ οποιος μπει θα βγει...το ζητούμενο βέβαια είναι αν μπεις να πάρεις κάτι και να βγεις καλύτερος εκπαιδευτικός. Αν το θες βέβαια. Αν δε το θες, μπορείς να μπεις τούβλο και να βγεις τσιμεντόλιθος...κανείς δε σε ενοχλεί...Στο προκείμενο τώρα, ένα μετατπυχικό θα σου στοιχίσει 5-6000
Να κανω κι εγω μια ερωτηση? Ως καθηγητρια ισπανικης φιλολογιας δεν εχω κλαδο ΠΕ ουτε εχω εργαστει ως ωρομισθια.Μπορω να κανω αιτηση για παιδ.καταρτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ η σ΄αυτη τη περιπτωση γινεται μονο μεσω μεταπτυχιακου? Ευχαριστω
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Έχει πάθει κάτι η σελίδα της ασπαιτε ; Δεν λειτουργούν τα links στα αριστερά....
Αν τελειώσεις παιδαγωγική σχολή είσαι ok.