0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα όσον αφορά τις ώρες συνήθως σε εμάς ήταν Δευτέρα-Παρασκευή από τις 4 - 9:30 τα τμήματα...
Παράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 22, 2006, 12:01:29 pmΤώρα όσον αφορά τις ώρες συνήθως σε εμάς ήταν Δευτέρα-Παρασκευή από τις 4 - 9:30 τα τμήματα...Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά.....4-9.30.....?!!!!!!!!!!!! Αυτό είναι το ωράριο των ΚΕΕ φαντάζομαι, και όχι το ωράριο των εκπαιδευτών...έτσι? Καλή θα ήταν μια διευκρίνηση....Κάποιος δηλαδή που είχε πάρει 50 ώρες πόσες ώρες την εβδομάδα έκανε, και για πόσο καιρό?Γιατί έχω δει προγράμματα με 50 αλλά και 250 ώρες....τι συμβαίνει τότε?Γίνονται όλες οι ώρες απο τον ίδιο εκπαιδευτή ή όχι?
Παράθεση από: kokalo στις Σεπτεμβρίου 23, 2006, 11:15:55 pmΠαράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 22, 2006, 12:01:29 pmΤώρα όσον αφορά τις ώρες συνήθως σε εμάς ήταν Δευτέρα-Παρασκευή από τις 4 - 9:30 τα τμήματα...Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά.....4-9.30.....?!!!!!!!!!!!! Αυτό είναι το ωράριο των ΚΕΕ φαντάζομαι, και όχι το ωράριο των εκπαιδευτών...έτσι? Καλή θα ήταν μια διευκρίνηση....Κάποιος δηλαδή που είχε πάρει 50 ώρες πόσες ώρες την εβδομάδα έκανε, και για πόσο καιρό?Γιατί έχω δει προγράμματα με 50 αλλά και 250 ώρες....τι συμβαίνει τότε?Γίνονται όλες οι ώρες απο τον ίδιο εκπαιδευτή ή όχι?Καλημερα, ενα προγραμμα 50 ωρων διαρκει περιπου 2,5 μηνες. Διδασκεις 5 ωρες/ εβδομαδα απο 2,5ωρες/2 φορες την εβδομαδα.ενα προγραμμα 250 ωρων διαρκει περιπου 4,5μηνες. Διδασκεις 9ωρες/εβδομαδα απο 3ωρες/3 φορες την εβδομαδα. τα μαθηματα γινονται απογευμα γιατι δανειζονται αιθουσες απο σχολεια και εξυπηρετει τους μαθητευομενους που κατα την πλειοψηφια τους ειναι εργαζομενοι.Μπορουν να παρουν τον ιδιο εκπαιδευτη εαν δεν υπαρχει συμμετοχη αιτησεων απο αλλους. η γραμματεια των κεε απλα ενδιαφερεται να βγουν αυτα τα προγραμματα...
να απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως!
Παράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 23, 2006, 06:26:38 pmνα απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως! Mετράει παιδιά η προυπηρεσία για το μισθολογικό κλιμάκιο όταν διοριστεί κανείς; Ή θεωρείται εκπαίδευση ενηλίκων και δε μετράει;
Καλησπέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου post στο Forum.Χθές μόλις το ανακάλυψα.Από το σχολείο στο οποίο εργάζομαι μόνιμος ΠΕ19(διορίστηκα με ΑΣΕΠ 2005 τέτοιο καιρό) με ενημέρωσαν για ένα πρόγραμμα ΗΡΩΝ του ΙΔΕΚΕ..για πληροφορική σε αρχάριους.Ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις σχετικά με το ωράριο και τις ώρες(4-9.30 και 50ώρες κτλ)Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τελικά αξίζει οικονομικά.Πόσο πήραν αυτοί που συμμετείχαν για ένα σεμινάριο πληροφορικής 50ωρών σαν εκαπιδευτές; (δεν ξέρω αν οι βοηθοί παίρνουν τα ίδια...επίσης κάπου αναφέρθηκε ότι οι μόνιμοι γίνονται εκπαιδευτές ενώ άλλοι γίνονται βοηθοί...διορθώστε με αν κάνω λάθος)Ευχαριστώ πολύ