0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
που να κοιταζω για τις νεες προκηρυξεις των κεε? καμια ιστοσελιδα, ενημερωμενη?
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 17, 2008, 11:13:51 pmναι το ξερω αλλα πως παιρνει κανεις πιστοποηση απο ΕΚΕΠΙΣ? αλλος συναδελφος με 100 ωρες προυπηρεσις μπαινει στην διαδικασι για το εισαγωγικο μητρωο εγω με 1000 ωρες μου λενε πως θελω ακομα 250 για να μπω .Πως γινεται? και κει θελει μεσο?1. Στο ΕΚΕΠΙΣ διδασκουν απο γνωστους κλαδους εκπαιδευτικων μεχρι ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΟΜΜΩΤΕΣ και ο,τι αλλο φανταστεις2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ3. ΑΡΚΕΙ
ναι το ξερω αλλα πως παιρνει κανεις πιστοποηση απο ΕΚΕΠΙΣ? αλλος συναδελφος με 100 ωρες προυπηρεσις μπαινει στην διαδικασι για το εισαγωγικο μητρωο εγω με 1000 ωρες μου λενε πως θελω ακομα 250 για να μπω .Πως γινεται? και κει θελει μεσο?
αρα η προυπόθεση ειναι 36 μηνες ετσι? εγω δεν εχω τοσους...μηπως παινεται το ΤΕ
Καλημέρα σας,Υπάρχει και στο πρόγραμμα "ΗΣΙΟΔΟΣ" Πληροφορική. Σωστά τα λέει ο walkleon. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα συνεχίσουν τα προγράμματα αυτά (ΗΡΩΝ, ΗΣΙΟΔΟΣ) για το έτος 2008 - 09 - ......Φέτος το ΙΔΕΚΕ δημιούργησε πρόγραμμα εκπαιδευτών, παρόμοιο με αυτό του ΕΚΕΠΙΣ και ακούγεται πως θα συγχωνευτούν τα μητρώα των εκπαιδευτών. Γνωρίζει κάνείς τίποτα παραπάνω; Αν για παράδειγμα κάποιος ο οποίος δίδασκε στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ και κάποιος άλλος δεν ήταν καν στο μητρώο του ΗΡΩΝ αλλά παρακολούθησε το συγκεκριμένο επιμορφωτικό σεμινάριο θα έχει προτεραιότητα; Πιστεύω να ακούσατε, πως στα ΚΕΕ τα μητρώα έγιναν ένα και από Σεπτέμβριο αν ήσουν π.χ. στο ΗΡΩΝ θα μπορείς να διδάσκεις και στο ΗΣΙΟΔΟΣ.Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει;;;;;;;;
2. Στα ΚΕΕ ανηκουμε σε ενα ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ που το φτιαξανε προσφατα. Αν δουλεψεις ενα χρονο στο ΚΕΕ που σε προσελαβαν μπορεις τετοια εποχη (Ιουνιο-Ιουλιο) να ζητησεις αλλαγη εδρας ΚΕΕ (π.χ απο ΚΕΕ ΑΙΓΑΛΕΩ σε ΚΕΕ
Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα ΣΔΕ τι γίνεται με τους συμβούλους σταδιοδρομίας. Υπέβαλλα τα χαρτιά μου και ήρθε 3 στη σειρά κατάταξης σε ΣΔΕ που έχει παραρτήματα στο νομό μου. Ξέρετε πόσους παίρνουν; Παίρνουν έναν σύμβουλο σε κάθε παράρτημα ή απασχολείται ένας στο κεντρικό και αναλαμβάνει τη συμβουλευτική στα υπόλοιπα παραρτήματα; Σας ευχαριστώ!