0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν κάπου online οι αιτήσεις για τα προγράμματα Ήρων και Ησίοδος;
Παράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 25, 2006, 07:51:06 pmΠαράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 23, 2006, 06:26:38 pmνα απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως! Mετράει παιδιά η προυπηρεσία για το μισθολογικό κλιμάκιο όταν διοριστεί κανείς; Ή θεωρείται εκπαίδευση ενηλίκων και δε μετράει; Οταν ειχα ρωτησει καποιον υπευθυνο 2βαθμιας για την προυπηρεσια στα ΚΕΕ μου ειπε να την καταθεσω γιατι ολα παιζουν ρολο.Ιδωμεν...
Παράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 23, 2006, 06:26:38 pmνα απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως! Mετράει παιδιά η προυπηρεσία για το μισθολογικό κλιμάκιο όταν διοριστεί κανείς; Ή θεωρείται εκπαίδευση ενηλίκων και δε μετράει;
να απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως!
Παράθεση από: desmix στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 07:49:33 pmΠαράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 25, 2006, 07:51:06 pmΠαράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 23, 2006, 06:26:38 pmνα απαντούσε και κάποιος για την προυπηρεσία θα το εκτιμούσα δεόντως! Mετράει παιδιά η προυπηρεσία για το μισθολογικό κλιμάκιο όταν διοριστεί κανείς; Ή θεωρείται εκπαίδευση ενηλίκων και δε μετράει; Οταν ειχα ρωτησει καποιον υπευθυνο 2βαθμιας για την προυπηρεσια στα ΚΕΕ μου ειπε να την καταθεσω γιατι ολα παιζουν ρολο.Ιδωμεν... desmix σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εαν έχεις κάτι νεότερο (μέτρησε τελικά ή όχι;) κάνε τον κόπο να ενημερώσεις. Οι απαντήσεις που δίνουν οι υπεύθυνοι στο ΙΔΕΚΕ είναι τόσο χαώδεις που έχω την αίσθηση ότι ίσως το θέμα να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ούτε γι' αυτούς.
Στα ΣΔΕ μετράει η προϋπηρεσία και για διορισμό.