0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγαλύτερος θα είναι λόγω του 30μηνου και του 24μηνου
Πόσο μεγαλύτερος θα είναι άραγε? Πότε θα το μάθουμε?
goodman ειπαμε,Οι αιτησεις θα ξεκινησουν μεσα στην επομενη βδομαδα,απλα δε γνωριζουμε ακομη αν θα ειναι 21,22 ή 23-το μονο σιγουρο ειναι οτι η προθεσμια δεν θα ληγει στις 25 οπως αρχικα ειχε προγραμματισει το υπουργειο καθοτι 23 ληγουν οι ενστασεις για τους αναπληρωτες-λιγη ακομη υπομονη λοιπον....ελαχιστη μαλλον...μια αναπνοη ειναι
goodman αν πραγματι σε ενδιαφερει ηδη θα επρεπε να αρχισεις να ψαχνεσαι-να δεις τα μορια συγκεκριμενων περιοχων,ανεσεις,δρομους,πολεις,πληθυσμο,ολα αυτα μην περιμενεις να τα ψαξεις σε 2 μερες,το σιγουρο ειναι οτι θα τα κανεις θαλασσα-εγω ηδη εχω αρχισει να φτιαχνω ενα ειδος χαρτη προσωπικου,με διαφορες info μεσα-καλο βεβαια θα ηταν να εισαι ρεαλιστης καθως ως ασεπιτες αποκλειεται να διοριστουμε κοντα σε μεγαλα αστικα κεντρα,κατι που προσωπικα θα το απεφευγα ετσι κι αλλιως καθως θελω να μαζεψω μορια-υποθετω οτι μονο η πρωτη 5αδα,το πολυ 10αδα των ασεπιτων β φουρνιας θα καταφερει να παει καπουθ που να ταιριαζει σχεδον απολυτα με τις επιλογες που εκαναν-ολοι οι αλλοι καλο θα ειναι να ετοιμαζουν βαλιτσες για εβρο και νησια,αλλα αυτο δεν ειναι νεο-οσοι το ψαχνουν το πραγμα το γνωριζουν ηδη-ηρεμια συναδελφε,τωρα εδω που φτασαμε-την αλλη εβδομαδα κανουμε αιτησουλα και μετα την κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για διακοπες με αδειο το κεφαλι!
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 18, 2008, 12:19:30 amgoodman αν πραγματι σε ενδιαφερει ηδη θα επρεπε να αρχισεις να ψαχνεσαι-να δεις τα μορια συγκεκριμενων περιοχων,ανεσεις,δρομους,πολεις,πληθυσμο,ολα αυτα μην περιμενεις να τα ψαξεις σε 2 μερες,το σιγουρο ειναι οτι θα τα κανεις θαλασσα-εγω ηδη εχω αρχισει να φτιαχνω ενα ειδος χαρτη προσωπικου,με διαφορες info μεσα-καλο βεβαια θα ηταν να εισαι ρεαλιστης καθως ως ασεπιτες αποκλειεται να διοριστουμε κοντα σε μεγαλα αστικα κεντρα,κατι που προσωπικα θα το απεφευγα ετσι κι αλλιως καθως θελω να μαζεψω μορια-υποθετω οτι μονο η πρωτη 5αδα,το πολυ 10αδα των ασεπιτων β φουρνιας θα καταφερει να παει καπουθ που να ταιριαζει σχεδον απολυτα με τις επιλογες που εκαναν-ολοι οι αλλοι καλο θα ειναι να ετοιμαζουν βαλιτσες για εβρο και νησια,αλλα αυτο δεν ειναι νεο-οσοι το ψαχνουν το πραγμα το γνωριζουν ηδη-ηρεμια συναδελφε,τωρα εδω που φτασαμε-την αλλη εβδομαδα κανουμε αιτησουλα και μετα την κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για διακοπες με αδειο το κεφαλι!Μια ερωτηση θελω να κανω!Στο e-aitisi εχει μια ενοτητα με τιτλο: Ενιαιος Πινακας Διορισμων.Αυτοι ειναι οι 30μηνιτες;
όσοι έχουν προυπηρεσία,όχι απαραίτητα 30μηνών