0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω εχω προυπηρεσια αλλα δεν βρηκα το ονομα μου σε αυτη τη λιστα παρα μονο στον πινακα αναπληρωτων
goodman αν πραγματι σε ενδιαφερει ηδη θα επρεπε να αρχισεις να ψαχνεσαι-να δεις τα μορια συγκεκριμενων περιοχων,ανεσεις,δρομους,πολεις,πληθυσμο,ολα αυτα μην περιμενεις να τα ψαξεις σε 2 μερες,το σιγουρο ειναι οτι θα τα κανεις θαλασσα-εγω ηδη εχω αρχισει να φτιαχνω ενα ειδος χαρτη προσωπικου,με διαφορες info μεσα-καλο βεβαια θα ηταν να εισαι ρεαλιστης καθως ως ασεπιτες αποκλειεται να διοριστουμε κοντα σε μεγαλα αστικα κεντρα,κατι που προσωπικα θα το απεφευγα ετσι κι αλλιως καθως θελω να μαζεψω μορια-υποθετω οτι μονο η πρωτη 5αδα,το πολυ 10αδα των ασεπιτων β φουρνιας θα καταφερει να παει καπουθ που να ταιριαζει σχεδον απολυτα με τις επιλογες που εκαναν-ολοι οι αλλοι καλο θα ειναι να ετοιμαζουν βαλιτσες για εβρο και νησια,αλλα αυτο δεν ειναι νεο-οσοι το ψαχνουν το πραγμα το γνωριζουν ηδη-ηρεμια συναδελφε,τωρα εδω που φτασαμε-την αλλη εβδομαδα κανουμε αιτησουλα και μετα την κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για διακοπες με αδειο το κεφαλι!
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 18, 2008, 12:47:25 amεγω εχω προυπηρεσια αλλα δεν βρηκα το ονομα μου σε αυτη τη λιστα παρα μονο στον πινακα αναπληρωτωνΠρακτικά αδύνατο...Αν δούλεψες έστω & 1 ώρα & έκανες αίτηση φέτος (που θα έκανες, αφού λες ότι βρίσκεις τ' όνομά σου στους αναπληρωτές), τότε σίγουρα θα είσαι & στον πίνακα διορισμών. Το ανάποδο το έχω συναντήσει, αυτό που λες όχι!
και ομως συνεβει και αυτο
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 18, 2008, 10:13:02 amκαι ομως συνεβει και αυτοΤότε θα έγινε κάποια παράλειψη & θα πρέπει να κάνεις ένσταση AnnaB. Πάρε ανα χείρας τη βεβαίωση προΥπηρεσίας σου & σπεύσε στο γραφείο
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 18, 2008, 10:18:34 amΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 18, 2008, 10:13:02 amκαι ομως συνεβει και αυτοΤότε θα έγινε κάποια παράλειψη & θα πρέπει να κάνεις ένσταση AnnaB. Πάρε ανα χείρας τη βεβαίωση προΥπηρεσίας σου & σπεύσε στο γραφείο
Γιατι απο το σχολειο μας 4 καναμε τα χαρτια μας για αναπληρωτες εκ των οποιων οι 3 ειμαστε στη β φαση του ασεπ και καμια απο τις 3 δεν βρισκεται σε αυτον τον πινακα
Κι εμένα δε μ'έχουν στον Ενιαίο πίνακα αν και δούλεψα φέτος αναπληρώτρια και είμαι στους διοριστέους της β'φάσης Ασέπ! Οπότε για να είμαστε πολλοί σε όμοια κατάσταση μάλλον μας έχουν ακόμα στον πίνακα αναπληρωτών! Λέτε να κάνουμε ένσταση;;
Εγκυκλιο διορισμων απο Δευτερα και βάλε, να περιμενουμε?