0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανως θα προχωρησουν στους επομενους που εκαναν αιτηση για να καλυφθουν οι θεσεις,στον 11ο,12ο κλπ....Δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη βεβαια...Αλλα μαλλον ετσι γινεται...
Να ρωτήσω κάτι παιδιά?Είμαι πε60.Μας έχουν ανοίξει 24 περιοχές(χωρίς τα δυσπρόσιτα)Εγώ πρέπει να δηλώσω μόνο αυτες τις 24 με τη σειρά που θέλω?Αν δεν δηλώσω δυσπροσιτα ή αν δηλώσω λίγα τι γίνεται?
Παράθεση από: dz στις Ιουλίου 26, 2008, 11:26:11 amΚαλημέρα σε όλους!!Να ευχηθώ καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!! Εχω μια απορία και εάν κάποιος γνωρίζει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Η κάθε περιφέρεια περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες..Εάν οι δυσπρόσιτες αυτές περιοχές δεν έχουν βγεί ως δυσπρόσιτα κενά, τότε αποκλείονται από την περιφέρεια και εάν τη δηλώσεις μπορεί να διοριστείς μόνο σε "κανονικά σχολεία" και όχι σε δυσπρόσιτα της περιφέρειας (εφόσον δεν έχουν βγει ως δυσπρόσιτα κενά) ή όχι....??Χίλια συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα....!!σίγουρα από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το Υπουργείο για διευκρυνίσεις...είναι στην ευχέρεια της περιφέρεις και παίζει ρόλο αν θα καλυφθεί το δυσπρόσιτο από κάποιον συνάδελφοΔεν ξέρει κανείς τίποτα....?
Καλημέρα σε όλους!!Να ευχηθώ καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!! Εχω μια απορία και εάν κάποιος γνωρίζει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Η κάθε περιφέρεια περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες..Εάν οι δυσπρόσιτες αυτές περιοχές δεν έχουν βγεί ως δυσπρόσιτα κενά, τότε αποκλείονται από την περιφέρεια και εάν τη δηλώσεις μπορεί να διοριστείς μόνο σε "κανονικά σχολεία" και όχι σε δυσπρόσιτα της περιφέρειας (εφόσον δεν έχουν βγει ως δυσπρόσιτα κενά) ή όχι....??Χίλια συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα....!!σίγουρα από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το Υπουργείο για διευκρυνίσεις...
Καλημερα σε ολους!Θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες σελιδες μπορω να βρω τα σχολεια που ανηκουν σε κα θεμια διευθυνση.Ευχαριστω!
Ξέρει κανείς κάτι για τους ΠΕ19 και ΠΕ20 διότι δεν είναι μέσα στην προκήρυξη που ανακοινώθηκε για διορισμό.
Ξέρει κανείς τι εννοείται όταν λενε: Γυμνάσιο ΛΤ ??
Παράθεση από: dz στις Ιουλίου 26, 2008, 01:26:22 pmΞέρει κανείς τι εννοείται όταν λενε: Γυμνάσιο ΛΤ ??ΛΤ= Λυκειακές Τάξεις δηλαδή, υπάρχουν τμήματα για κάποιες τάξεις του Λυκείου
Μηπως οταν παρουσιαζονται οι νεοδιοριστοι η επιλογη των σχολειων γινεται με κοινωνικα κριτηρια?