0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρωτον ευχαριστω που ελέησες!!!δευτερον δηλαδη δεν ειναι αναγκαστικο οποιος νομος εχει μόνο ή έχει και δυσπρόσιτα να γραψω εγω και τα δυσπρόσιτα στην αιτηση. Ετσι? Δεν υπάρχει επίπτωση ε?και επισης αν με παρουν σε κάποιο δυσπροσιτο ενος νομού χωρις να χω βάλει δυσπρόσιτα στην προτιμηση ισχυει οτι δε θα μεινω αναγκαστικα διετία? ή ράδιο αρβύλα?
(1)Ειναι αναγκαστικο οποιος νομος εχει μόνο ή έχει και δυσπρόσιτα να γραψω εγω και τα δυσπρόσιτα στην αιτηση?? Αν δε δηλωσω καθόλου δυσπρόσιτα τι μπορει να γίνει?και
Παράθεση από: tempo στις Ιούλιος 29, 2008, 03:11:33 μμσας ρώτησε κανένας καταχωρητής αν διορίζεστε απο ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσία?Γιατί εμένα δεν με ρώτησε....Εμένα με ρώτησε. Παράθεση από: tempo στις Ιούλιος 29, 2008, 03:11:33 μμαπο ότι κατάλαβα το χαρτί της αίτησης διακοσμητικό ρόλο έπαιζε αφου τελικά αυτό που μετράει είναι η "ηλεκτρονική αίτηση" την οποία εκτυπώνουν μετά την εισαγωγή των στοιχείων και υπογράφουμε. Ίσως να μην παίζει διακοσμητικό ρόλο γιατί καταχωρείται μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση. Σίγουρα όμως το δεύτερο είναι που μετράει.
σας ρώτησε κανένας καταχωρητής αν διορίζεστε απο ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσία?Γιατί εμένα δεν με ρώτησε....
απο ότι κατάλαβα το χαρτί της αίτησης διακοσμητικό ρόλο έπαιζε αφου τελικά αυτό που μετράει είναι η "ηλεκτρονική αίτηση" την οποία εκτυπώνουν μετά την εισαγωγή των στοιχείων και υπογράφουμε.
Παράθεση από: teacher86 στις Ιούλιος 29, 2008, 03:12:34 μμΠρωτον ευχαριστω που ελέησες!!!δευτερον δηλαδη δεν ειναι αναγκαστικο οποιος νομος εχει μόνο ή έχει και δυσπρόσιτα να γραψω εγω και τα δυσπρόσιτα στην αιτηση. Ετσι? Δεν υπάρχει επίπτωση ε?και επισης αν με παρουν σε κάποιο δυσπροσιτο ενος νομού χωρις να χω βάλει δυσπρόσιτα στην προτιμηση ισχυει οτι δε θα μεινω αναγκαστικα διετία? ή ράδιο αρβύλα?Να σου απαντήσω για αυτά που ξέρω:Αν διοριστούμε κανονικά σε μια περιοχή πχ Γ Ευβοίας (δηλαδή στην ανακοίνωση διορισμού δίπλα στο όνομα σου λέει Γ Ευβοίας),, τότε κατά τις τοποθετήσεις, αν προκύψει λειτουργικό κενό( προσωρινό κενό που προκύπτει από άδεια συναδέλφου πχ εγκυμοσύνης) και σε βάλουν στο γυμν Σκύρου που ειναι δυσπροσιτο, δεν υποχρεούσαι να μείνεις διετία. Αν όμως δίπλα στο ονομά σου λέει Γ/σιο Σκύρου και το είχες δηλώσει έτσι στην αίτησή σου τότε υποχρεούσαι. Τα δυσπρόσιτα που δίνονται ονομαστικά από την εγκύκλιο έχουν οργανικά κενά γι' αυτό και η διετία.
Παράθεση από: xr15gr στις Ιούλιος 29, 2008, 03:14:17 μμΠαράθεση από: tempo στις Ιούλιος 29, 2008, 03:11:33 μμσας ρώτησε κανένας καταχωρητής αν διορίζεστε απο ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσία?Γιατί εμένα δεν με ρώτησε....Εμένα με ρώτησε. Παράθεση από: tempo στις Ιούλιος 29, 2008, 03:11:33 μμαπο ότι κατάλαβα το χαρτί της αίτησης διακοσμητικό ρόλο έπαιζε αφου τελικά αυτό που μετράει είναι η "ηλεκτρονική αίτηση" την οποία εκτυπώνουν μετά την εισαγωγή των στοιχείων και υπογράφουμε. Ίσως να μην παίζει διακοσμητικό ρόλο γιατί καταχωρείται μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση. Σίγουρα όμως το δεύτερο είναι που μετράει. εμένα πάντως δεν με ρώτησε αν ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ απο ΕΝΙΑΙΟ ή ΑΣΕΠ.ούτε μου πήρε την πρωτότυπη αίτηση που είχα γράψει εγώ να την βάλει μαζί με τα υπόλοιπα διακαιολογητικά.Σε όλους εσάς που κάνατε μέχρι τώρα αίτηση την πρωτότυπη (δηλ. αυτήν που συμπληρώσατε εσείς - όχι αυτήν που εκτυπώνεται) σας την κράτησε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά;
είναι απίθανο να διοριστεί κάποιοσ αν έχει χαμηλή θέση και δεν έχει βάλει τα δυσπρόσιτα? έτσι κι αλλιώσ ΄κάποιοι μπορει να έχουν βάλει πρώτα τα δυσπρόσιτα που είναι κοντά τουσ επειδή οι νομοί τουσ ίσωσ να είναι κλειστοί ( π.χ. καβάλα). τι πιστεύετε?