0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι?μπορει να ειναι και βλακεια βεβαια...αυτη η διευκρινιση της εγκυκλιου που βγηκε οτι οι αιτησεις πρεπει να καταχωρουνται αυθημερον στο οπς τι σημαινει?εμεις πως θα το καταλαβουμε οτι εχουν καταχωρηθει και οτι ειμαστε καλυμενοι?
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 29, 2008, 11:53:48 pmνα ρωτησω κατι?μπορει να ειναι και βλακεια βεβαια...αυτη η διευκρινιση της εγκυκλιου που βγηκε οτι οι αιτησεις πρεπει να καταχωρουνται αυθημερον στο οπς τι σημαινει?εμεις πως θα το καταλαβουμε οτι εχουν καταχωρηθει και οτι ειμαστε καλυμενοι?Αυτό σημαίνει πως η αίτησή σου θα πρέπει να καταχωρείται στο on-line σύστημα τη μέρα που την καταθέτεις & στην εκτύπωση που θα σου δίνουν θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου επάνω , δίπλα από την ημερομηνία. Πριν 3 χρόνια, πχ, στη Γ' Αθήνας καταθέταμε τις αιτήσεις & τις πέρναγαν στο σύστημα την ίδια ή την επόμενη ημέρα & μας τηλεφωνούσαν να παραλάβουμε τις εκτυπώσεις. (Δε θέλω κν να σκέφτομαι πόσες ενδεχομένως χάθηκαν στην πορεία...) Τώρα, αν γίνει αυτό θα γίνει με δική σου ευθύνη. [/quoteΕυχαριστω για την απαντηση!Απλα σκεφτηκα μηπως εννοει τπτ αλλο και πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη!
xr15gr μπορεις να μου πεις απο που πηρες τη πληροφορια οτι το Κιλκις δεν ειναι παραμεθοριος?το θεωρω απιθανο οι Μουριές και οι Εύζωνοι να μην δινουν παραμεθοριου επιδομα
Το αργότερο μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 6 Αυγούστου, στοχεύει το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει τους διορισμούς εκπαιδευτικών. Πλήθος κόσμου, εν τω μεταξύ, έσπευσε στις διευθύνσεις Εκπαίδευσης για να υποβάλει τα χαρτιά του.http://www.alfavita.gr/typos/typos8729f.php