0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία?? Είμαι αρκετά καχύποπτη πάντως, γιατί φέτος που με κάλεσαν για αναπλήρωση πήγα Έβρο (δεν ήταν μέσα στις 30 επιλογές μου βέβαια), αλλά άτομο που βρισκόταν αρκετές θέσεις κάτω από εμένα πήγε Αχαΐα!! Αυτό δε συνάδει ούτε με την αντιστοιχία των θέσεων μας στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε με την αλφαβητική τοποθέτηση. Νομίζω ότι στις τοποθετήσεις το...μαγείρεμα δίνει & παίρνει!!!!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο???
Πάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία??
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 30, 2008, 06:03:56 pmΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
Ε
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 30, 2008, 06:03:56 pmΕΠΙΣΗΣ ,ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΝ Ε
ΕΠΙΣΗΣ ,ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΝ Ε
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 31, 2008, 08:44:45 amΕ
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 30, 2008, 06:03:56 pmΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:ΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:ΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΩΡΑ
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 07:31:35 amΠάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία?? Είμαι αρκετά καχύποπτη πάντως, γιατί φέτος που με κάλεσαν για αναπλήρωση πήγα Έβρο (δεν ήταν μέσα στις 30 επιλογές μου βέβαια), αλλά άτομο που βρισκόταν αρκετές θέσεις κάτω από εμένα πήγε Αχαΐα!! Αυτό δε συνάδει ούτε με την αντιστοιχία των θέσεων μας στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε με την αλφαβητική τοποθέτηση. Νομίζω ότι στις τοποθετήσεις το...μαγείρεμα δίνει & παίρνει!!!!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο???Στην ίδια φάση;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι?